Afiyet olsun canımCanım doğru diyorsunBenim sigorta karşılıyor normalde.
Aslında burda bir tane bulsam çok daha iyi olur.
Gerçekten ölçüm yapmam lazım
Benim ki kas oluyor galiba dışardan bakan asla 79 kilo olduğumu inanmıyor gayet hoş görünüyor ama ben o kalan kiloları vermek istiyorum
Eşimde yeter artık kilo vermeye diyorsanki bir deri bir kemik kalmışım gibi konuşma dedim. O 60 ları göreceğim
Moral bozukluğu ile bir dilim tatlı yedim
Ama akşama dengeleyeceğim
nerdesinncanımCanım bizim burda da diyetisyen sigortama dahil. Bir bakayım ya iş artık aşırı canımı sıkmaya başladı
çok küçük bişi takmaya değmez birkaç gün çok stresliydin zaten olabilir böyle şeyler mümkün olduğunca hareket ekle sonuç gelir
sagol kaptanım gece sıfır uyku desem yerdrçok küçük bişi takmaya değmez birkaç gün çok stresliydin zaten olabilir böyle şeyler mümkün olduğunca hareket ekle sonuç gelir
Çok haklısın ama bir çözüm olacak canım sıkma canınıCanım ama gerçekten artık çok sıkıldım yoruldum. Bu kadar emek verip böyle karşılık bulmak inanılmaz canımı sıkıyor
Harika eksi canım tebrik ederim
Çok bir şey yok canım cumartesiye hallolur
uyku çok etkiliyor diyetisyenim de direk uykuya odaklandı bende istediğim kadar sabah uyuyayım geç uyanayım gece uykusu olmazsa olmuyor bende desagol kaptanım gece sıfır uyku desem yerdr
hedefime ulasmazsam cok uzulecegimÇok haklısın ama bir çözüm olacak canım sıkma canını
Harika eksi canım tebrik ederim
Çok bir şey yok canım cumartesiye hallolur
Hangi yolla gönderiyorsun parayi neden olmuyor acabaCicekbocekkaktus LenaG
Cumartesi 78.10
Bu gün 78.80
Fark +0.700
Ya gerçekten artık diyeti bırakma durumuna geldim
Ben anlamıyorum o kadar spor o kadar kalori açığı nereye gidiyor
Yurtdışı olduğu için Türkiye deki diyetisyenlerin çoğu ödeme kabul etmiyor nedense.
Hem diyetisyen hem yaşam koçu buldum
Sabahtan beri uğraşıyorum ödeme kabul olmuyor.
Vay bee ne güzel salata afiyet olsun ben hiç yiyemiyorum maydanoz dereotu hiç sevmiyorum keşke yiyebilsemEki Görüntüle 3483068 Yesil çayımı demledim içtim miss gibiii
SABAH KAHAVALTIM YUMURTA SALATASIEki Görüntüle 3483069 iki tane küçük ekmek glutensiz
Sitare55 LenaG Jou
Kızlar günaydınsabah tartıldım ama +300 Gr fazla geldim, regl olmam lazım ondan sanirm
Cumartesi:70.4
Bugün: 70.7LenaG Cicekbocekkaktus
Aaa neden cnm çok lezzetli 2 poşet yeşillik aldım dünVay bee ne güzel salata afiyet olsun ben hiç yiyemiyorum maydanoz dereotu hiç sevmiyorum keşke yiyebilsem
Heh iste heh onu diyom spor suclu ben o kadar yuruyunce ertesi gun ayaklarim şişiyorCanım 200 gram ne ki bir öğün az yesen tamam. Benim bu gün o kadar spora rağmen +700 geldim
Kızlar günaydınsabah tartıldım ama +300 Gr fazla geldim, regl olmam lazım ondan sanirm
Cumartesi:70.4
Bugün: 70.7LenaG Cicekbocekkaktus
Bende altılara gecince inş betaber oynarızhedefime ulasmazsam cok uzulecegim
7 lere bir gecsem 3 gun 3 gece burda muzik acıcam
Hep beraber inşallah kaptaniçemBaakkk bünye dayanamamış o güzel tabaklara kendisi de erimiişşş tebrik ederim canım
Günaydın canım tebrik ederim çok güzel eksi
Günaydın canım tebrik ederim tatlım c.tesi daha da güzel eksi gelecek
İştah açocı mükemmel kahvaltı valla bende bunları birleştirmeden ywdim sabah az önceEki Görüntüle 3483068 Yesil çayımı demledim içtim miss gibiii
SABAH KAHAVALTIM YUMURTA SALATASIEki Görüntüle 3483069 iki tane küçük ekmek glutensiz
Sitare55 LenaG Jou
Ben başı çekiyorum +1.75 ileCanım 200 gram ne ki bir öğün az yesen tamam. Benim bu gün o kadar spora rağmen +700 geldim
Ben de 59 görsem bi 6 kilocuk varBende altılara gecince inş betaber oynarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?