Sana net ağrısını söyleyeyim canım mekik çekerken bir yanma oluyor ya karın da o ağrının aynısını çekiyorsun ama sadece 1 gün sonra hızlıca geçiyor beni sarsan narkoz olmuştu onun sersemliğini atamamıştımbenim biraz ağrı eşiğim düşük işte nasıl olur bilmiyorum annemde oldu aslında teyzem filan çevremde çok olan varda ben kaç güne ayağa kalkarım bilmiyorum izin mevzuları biraz sorun oluyor aynı hafta biri daha safra ameliyatı olacak şimdi iki kişi olmayınca biraz işlerde aksam aolursa diye bana iki güne ayaklanırsın gözü ile bakıyorlar
Hayırlısıyla bugünü bı atlatsam. Bazen böyle oluyor ben de ya. Allah tan çok nadir oluyoramaninn sakın sakın bugün son kuzumm
peki kaç günde ayaklanabiliyoruz annem 10 gün yattı yaSana net ağrısını söyleyeyim canım mekik çekerken bir yanma oluyor ya karın da o ağrının aynısını çekiyorsun ama sadece 1 gün sonra hızlıca geçiyor beni sarsan narkoz olmuştu onun sersemliğini atamamıştım
Aa nasıl 10 gün yaa ben ertesi gün çıktım hastaneden narkozun etkisi ve ameliyat etkisi 2 gün 3. gün normale dönersin çok hızlı oturup kalkarsan karın kasları yanıyor en fazla 4 gün yanipeki kaç günde ayaklanabiliyoruz annem 10 gün yattı ya
ayy içim rahatladı ya sen böyle yazınca inşallah benimde öyle olurAa nasıl 10 gün yaa ben ertesi gün çıktım hastaneden narkozun etkisi ve ameliyat etkisi 2 gün 3. gün normale dönersin çok hızlı oturup kalkarsan karın kasları yanıyor en fazla 4 gün yani
cumartesi kutliciizz nurovicim seninnen inşallahHayırlısıyla bugünü bı atlatsam. Bazen böyle oluyor ben de ya. Allah tan çok nadir oluyor
Giz sen şimdi ameliyat felan derken kilo alıp geri gelirsin buraya gibi geliyor bana. Mezun olma en iyisi hazırlığa geçip biraz orda takıl iyisimiayy içim rahatladı ya sen böyle yazınca inşallah benimde öyle olur
kız zaten gelirim aynen yerim yani kilo da alırım kilo aldıkça adresim bellii artık ama hazırlıkta da menü veriliyor diye biliyorum bu kadar aktif olabilir miyimki aşkım bilemedim yaaGiz sen şimdi ameliyat felan derken kilo alıp geri gelirsin buraya gibi geliyor bana. Mezun olma en iyisi hazırlığa geçip biraz orda takıl iyisimi
Daha iyiyim canım ilaç içtim sabah yine sen nasılsın kuzum sağlığın iyi insalahh ritim ler yerinde mioyyy oyy afiyet olsun amaamiss görünüyor eline sağlık
sen nasıl oldun canım grubumuzda herkesler hasta bu aralar yaa
Geçmiş olsun canım korkma basit sanırım çevremde olanlar çok çabuk atlattilarbenimde çarşamba diyetisyen randevum vardı yaa gidemiycem salı ameliyat için aradılar hastaneden safra alınacaktı iyice korkmaya başladım şimdi
inşallah atlatırım hayırlısı ile bende yaaDaha iyiyim canım ilaç içtim sabah yine sen nasılsın kuzum sağlığın iyi insalahh ritim ler yerinde mi
Geçmiş olsun canım korkma basit sanırım çevremde olanlar çok çabuk atlattilar
Valla bende saat sayıyorum niye böyle oldum ki
Korkutma canım kendini cabucak olup toparlayacam diye düşüninşallah atlatırım hayırlısı ile bende yaa
Aciiiimmmmresimden anca bukadar çıkarrr eski tel vakası ama nefiissss sağolun kızlaımmEfenin_Annesi
BendeeeeeeeeeeeeAciiiimmmm
Ne yiyecekain canım akşamaAciiiimmmm
benim heyecanım yansımıştır sana ahahahahValla bende saat sayıyorum niye böyle oldum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?