Yuh onlara , ayaklanirsan ayaklan ise gidecek degilsin ya . Muhtemelen 2 hafta rapor verilir , saglik bu onemli yatip dinlenirsin ,sensiz bir hiciz fiyenlerin gazina gelme sakinbenim biraz ağrı eşiğim düşük işte nasıl olur bilmiyorum annemde oldu aslında teyzem filan çevremde çok olan varda ben kaç güne ayağa kalkarım bilmiyorum izin mevzuları biraz sorun oluyor aynı hafta biri daha safra ameliyatı olacak şimdi iki kişi olmayınca biraz işlerde aksam aolursa diye bana iki güne ayaklanırsın gözü ile bakıyorlar
Eferim dogru yoldasinAciiiimmmm
Canım ben bu sabah yaptım komşulara dağıttım. Bir tane yedimValla canım kesin öyle yapcam.
Bir tane halka tatlısı ödülüm ilan ediyorum şimdiden.
Geçmiş olsun canım. Kolay bir işlem diyorlar. Sen sıkma canını.benimde çarşamba diyetisyen randevum vardı yaa gidemiycem salı ameliyat için aradılar hastaneden safra alınacaktı iyice korkmaya başladım şimdi
Kilon 50 ve halka tatli yapip komşulara mi dağıtıyorsunCanım ben bu sabah yaptım komşulara dağıttım. Bir tane yedimzaten artıdayım ve aşırı canım sıkıldı.
Akşam öğünü sadece bir tas cacık yedim
Şerbetim çok kaldı diye bir turda öğleden sonra yaptım
Oh oh afiyet olsun.Canım ben bu sabah yaptım komşulara dağıttım. Bir tane yedimzaten artıdayım ve aşırı canım sıkıldı.
Akşam öğünü sadece bir tas cacık yedim
Şerbetim çok kaldı diye bir turda öğleden sonra yaptım
Tamamdir mısır püsküllü kiraz sapi yapayim canım sagolasinAfiyet olsun Nergisimakşam yemeği peşine kiraz sapı gibi bir çay yapabilir misin nohut şişkinlik yapabilir
Çok güzel görünüyor offff yapilirmi şimdi bu
Dikkat ettik kaptanım bugün kendi adıma diyeyim.canlarım canlarım nasıl geçiyor bugünnbende çokk heyecan yaptım da azıcıkkk
Boncuk2307
Lotus1234
Azmet5255
malahit
bluegreeneyes
trueliving_
G Goklerce
Jou
sibel_84
nurovic
ayyy yarına saatttler kaldı kızlarımmm ne olur cıss bişey yemeyin bugünnn
Canım operasyona basit diyorlar ama işte ağır bile kaldirsan göbek fıtığı olurmuş korkuyorum da yani aslındaYuh onlara , ayaklanirsan ayaklan ise gidecek degilsin ya . Muhtemelen 2 hafta rapor verilir , saglik bu onemli yatip dinlenirsin ,sensiz bir hiciz fiyenlerin gazina gelme sakin
Kiz güldürdün beni A Asya89 bak ne diyor çiçek Allah mi söyleti neKilon 50 ve halka tatli yapip komşulara mi dağıtıyorsunkomsulara niye suikast düzenliyorsun
Afiyet olsun canım yine harikasınnAÇ KARNA ; 1.5 litre su 1ceviz
12.30
5 zeytin
yulaflı kabaklı havuçlu tost
17.30
1 tabak kereviz yemeği(salçalı)
koca ekşili salata
2 dilim siyez ekmek
3 litre su bitti
zencefilli maden suyu 20.00 da
Efenin_Annesi yosunlupapatya LenaG
Sibelimm gurur duyuyorum seninleeDikkat ettik kaptanım bugün kendi adıma diyeyim.
4 aydır bekliyordum aslında o sıralarda olsaydım 60 küsur kilolardaydim şimdi daha iyi olur mu zayıf olarak bilmiyorum ama korku var göbek fıtığına cevirebilirmis ağır kaldrimayacakmissin 3 ay filan bende temizlik takıntısı olarak nasi durucam bilmiyorumGeçmiş olsun canım. Kolay bir işlem diyorlar. Sen sıkma canını.
Kaç aydır sıra bekliyorsun?
Afiyet olsun canım menü çok güzelSabah kahve+kuru incir
Kahvaltı
1 yağda yumurta
9 adet zeytin
2 dilim beyaz peynir
Ara öğün
1 türk kahvesi
Akşam
2 küçük kabak
3 kaşık yoğurt
Dereotu+2 ceviz
Şimdi kahve ile maden suyu içeceğim.
Su 2 buçuk litre+adım sayısı 3100
LenaG yosunlupapatya
Yarın saat 12 de cihaz randevum var. Oradan çıkıp gelir tartılırım canım.Afiyet olsun canım menü çok güzel
Tamamdır canımYarın saat 12 de cihaz randevum var. Oradan çıkıp gelir tartılırım canım.
Sağol canım. Valla bana kolay geliyor.Oh oh afiyet olsun.
Ellerine sağlık, ben hiç yapmadım kolay mı yapılışı. Resim harika görünüyordu immmm
Sağlığın için mecbursun canım4 aydır bekliyordum aslında o sıralarda olsaydım 60 küsur kilolardaydim şimdi daha iyi olur mu zayıf olarak bilmiyorum ama korku var göbek fıtığına cevirebilirmis ağır kaldrimayacakmissin 3 ay filan bende temizlik takıntısı olarak nasi durucam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?