Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Afiyet olsun canım

Evet canım rutin kontrol bide sanırım kulakları ağrıyo eli sürekli kulağında

dıdııımmm dırırırırırıııımmmm eveettt sonn bir kızlarımmmm etiketlerim olmayacak artıkınnnn yarın sabahh saat 14.00 e kadar tartı atmayı unutmayın lütfennn veee bugün sizden çokkk güzel menüler bekliyorum gerekirse az yiyinn kııııaaaazzz

sibel_84
Lotus1234
Jou
nurovic
Azmet5255
malahit
bluegreeneyes
trueliving_
Boncuk2307
G Goklerce

bugünn hafif spor yapalımm ödem olmasın amaa azda olsa spor yapalım kızlarımm su miktarı lütfen güzel olsun vee tertemiz menü çıkaralım ortaya yarındaaa yenelim mavi takımıııııı

amaa yarın sabahtan tartılarınızı atmayı sakınn unutmayınn tekrar yazayım dedim heee

hadi bide kaptanınızın son günü gelin bi öpsün siziii

Kaptanım çok iyi iş cikarttin.
Yarın ola hayrola.
Sabırsızlıkla bekliyorum sonucu

kafayı yicem az kaldı

kendi discimiz yapıstirdı ama düstü
baska bugun sabahtan beri kac tane disci aradım yeni hasta almıyoruz diyor. Hastaneyi aradım aralıga randevu veriyor acili aradım kabul etmiyor .

yarın bruksele goturcez bir prof varmıs orda

sandriyon senin bildigin dişci var mı canım cocuk discisi lazım bize

Afiyet olsun canım bakliyattan bir müddet uzak dur sebze ve protein agirliklı beslenmeye calış suyu az buldum gerisi çok güzel

Çok üzüldüm kuzum rabbim yardımcınız olsun

Jou senden kopya çektim. Bu sabaha kabaklı omlet yaptım gönül isterdiki tazesiyle yiyeyim ama öğleni bekleyecem mecburen
olmuşmu bigunde havuçla kabağ8 rendele iyice ölsün diye kavur sonra pulbiber tuz tereyağ yumurta omlet missss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…