- 8 Şubat 2017
- 2.011
- 9.402
- 158
Kaptanım dünden beri hafif menü ama tartıda bu şişliği napcaz hala sancım var ve şimdi kalkıp ağrı kesici içip yatıcam dünde içip yatmıştım yoksa ağrıdan uyuyamam çok samimiyim ama yarına sancı geçer yarın 3.günCanıö akşam tavuk var ya dün akşam da tavuk vardıkırmızı eti de severim hafataya inş menülerimde olacak
Ya hele hele nasıl da pambıh gibi etti beni
Canım takılma böyle canını sıkma sen çok istikrarlı birisin seni aşırı takdir ediyprum bak samimi söylüyorum yarın olabildipince hafif menü
Ya sen benim takımımdaki cakıme güzel güzel tüyolar mı veriyorsun seni yiyerimmm
Canım o zaman yarın tartıl ama bildirimini son uyanık old saatte yap yani mesela biz uyurken ay anlatamadım mıve cumadan cumaya tartolırsan bir hafta olur kendi kaptanlığımda 6 güne razıyım canımsın
Yeşil mercimek çorbasnı sen mi içmiştin canım.Kaptanım dünden beri hafif menü ama tartıda bu şişliği napcaz hala sancım var ve şimdi kalkıp ağrı kesici içip yatıcam dünde içip yatmıştım yoksa ağrıdan uyuyamam çok samimiyim ama yarına sancı geçer yarın 3.gün
Yağ kutlem 24 görünüyor canım.Tamam canım yarın son günümüz toparlayalım bitki çayı ödem çayı içelim.
Birde helikopter ebeveynlik tam olarak nedir
Afiyet olsun canım bence güzel menü
Canım afiyet olsunkiraz sapı çayın var mı hemen omdan iiç canım. Birde bol maydanoz ye kahvaltıda akşam yemeğinde
Harika haber canım tebrik ederim
Yağ kütlen kaç canım bu arada
Olsun canım kaza herkesin başına gelebilir inş çaresi de var üzmesin prenses kendini
Çok güzel canım afiyet olsun gelsin eksiler
Gün erken kapanmış harika olmuş afiyet olsun canım
Dengeli güzel bir gün olmuş canım afiyet olsun
Ödem suyu çayı tamam mı canım
Afiyet olsun canımAÇ KARNA ; 1litre su - 1ceviz
12.00 ; kabaklı yulaflı omlet salatalık 4 zeytin kimyonlu rezene çay
15.00 ; türk kahve
17.00 ; 1 tabak dolusu kabak yemeği 1 dilim siyez ekmek 5 zeytin 1 avuç kadar peynirli börek tavadan
3litre su bitti
@Efenin_Annesiyosunlupapatya LenaG sibel_84
Canım.bugun mecbir içtim cihaza girdim cunku
Çok geçmiş olsun canım, acil şifalar dilerimCanım erkek kardeşim bir kaza geçirdi ve süreç henüz belli değil. Bunu yazmak için girdim. Çok sarsıcı bir süreçten geçiyoruz
Evet kaptanım kırmızı ve sarı mercimek çorbasıydı dün tüm gün içtiğim fakat anlatmıştım dünde şişliğim stresten değil bugün regl 2.günüm hala sancın çok diye ilaç kullanıyorum yoksa uyutmucak derecede cumartesi sabahına birazda olsa iner diye ümit ediyorumYeşil mercimek çorbasnı sen mi içmiştin canım.
Kuzum elinden geleni yaptın ben biliyorum şişlik menülerinden kaynakşı değil. Sen stres yapma stres bile etkiliyor midemizi rahat ol he mi
Artık baş aşağı desene verdiğin her kilo seni zayıf kategorisine doğru taşıyacakYağ kutlem 24 görünüyor canım.
Fezam sen nerdedir sen nerdesinÇok geçmiş olsun canım, acil şifalar dilerim
Salatalık yedimAman deyim canım yat uyu son 1 gün benden ümit yok gibi ama yinede bilmem
Sen menü verdin miSalatalık yedim
Salatalık yedim ya keşke yoğurt yeseydim neyse artık yicektim de bişeylerYoğurta bir hurma bir ceviz ve bir çay kaşığı tarçın ekle iyi gelck bunlar yoksa bir bardak süte tarçın ekle yag yakmış ve açlığını bastırmış olursun
Yok yazıyorum hemenSen menü verdin mi
Bir gün kalmış yenmez yapılmaz
Şu birkaç gündür gördüğğm
Canım sanırım geçende araştırayım diye ekran görüntüsü almıştım şimdide görünce direkt sorayım detoxmix ne aceba bende alayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?