- 8 Ağustos 2011
- 2.852
- 8.098
- 358
Tsk ederim cnm limonlu su yaptım iyi gelir inşallahİyi aksamlar cok gecmis olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tsk ederim cnm limonlu su yaptım iyi gelir inşallahİyi aksamlar cok gecmis olsun
Diyetisyen sonucunu hemen yaz canım kaçta randevun çok merak ediyorumBugün değişik bir yorgunlugum var. Hem nöbetci idim. Hem yeni konuya geçtim. İki farklı etkinlik bayağı yormuş. Yarın diyetisyend randevum var. Onun stresi de ayrı
İşte buYaptım sporumu 2 mil leslie yaptım valla hamlamışım iyice zorda olsa bitirdim
Afiyet olsun çakimİyi Akşamlar
(3günlük çorba diyetine başlamış bulunuyorum amin )
18.09.2024 Çarşamba
(1.gün)
10:30 2.5 büyük kase çorba
1 büyük fincan şekersiz türk kahvesi,
1 şişe sade maden suyu
17:40 Akşam yemeği
2.5 büyük kase çorba, yarım kase yoğurt
LenaG Sitare55
Su 2.5 litre
Akşamda herhangi bir kahve içebilirim.
Ne olacak bizim bu halimizSende kendimi gördüm.
Kızartma harici güzel menü canım yürüyüşle de yakmışsındırHayırlı akşamlar
LenaG Sitare55
Öğlen 12//
Üç servis kaşığı fırın türlü (pat.patlic.biber dom)
Bir dilim tam buğday ekmeği
Bir bardak ayran
Ara bir avuç çiğ kuruyemiş
Akşam 18.30//
5 adet mücver (kizarttim)
Bir dilim tam buğday ekmeği yedim
Su ekmeği bı bitiremiyorum beyaz olmasa da illa yicem yani hayır niye onuda anlamış değilim pilav makarna aylardır yemiyorum ama illa iki üç dilimi yiyorum gün içinde onu da yemesem sanki daha iyi olur
Spor
3lt su bitti
Yarım saat öğlen yürüdüm
Leslie yapmayı düşünüyorum yaparsam etiketlerim yine
Ben haziranda bir arkadaş çağırmıştı içli köfte için sevdiğimi biliyor 6 tane yemiştimyosunlupapatya yarın ikindi gibi içli kofteye davetliyim. 2 tane yerim diyorum. Acaba 3 yesem ne olur ki diyorum sonra da
Afiyet olsun canım Menün gayet dengeli ve güzel sşor da var ohh süper
Bende öyle yapayım artık yaBen demiyorum valla kaç kilo verdiğimi. Çok kilo veemişsin diyorlar birazcık verdim diyorum. Daha vermem lazım diyorum. Bazıları da ısrarla soruyorr kaç kaçç diye. Tam bilmiyorum falan diyip geçiştiriyorum. Sonra tahmin yürütüyorlar. Aynen o civarda vardır diyip konuyu kapatıyorum. Zaten zor azmimi yakalamışım. Hiç nazara gelip salmak istemiyorum.
Üzüldüm gerçekten bu iki günde mükemmel menülerle ve her gün yürüyüşle sadece gönlümü alabilirsinYa kizlar kahvaltida cozuttum ya zaten uykusuz ve yorgun gecirdigim bir gecenin sabahina ayaklarimda agrilar ile uyandim .Eliptigin son 15 dakikasini yuksek ayarda yapmiştim ama sen kim boyle bir kondisyon kim degil mi ahh kafasiz leylaksonrada sabah bir aclikla uyandim ki anlatamam 2 3 saat sabrettim su ictim sonra ogluma bize yasak olan kahvaltilik biseyler hazirlayip kendime yumurta hasladim amaaa yumurtayi yiyemedim midem almadi ya yemin ederim bulandi sonra da cısss yiyeceklerden yedim ama size söz veriyorum aksami bir kase yogurt salata ile kapatacagim en azindan kalori degerini hesaplayim 1200 kaloroyi gecmeyecek sekilde bitircegim Sitare55
Süper görünüyor
Geçmiş olsun canımTsk ederim cnm limonlu su yaptım iyi gelir inşallah
Kaptanım yağ çok azdi tavada yağsız pisti denebilir unda glutensiz ve çok az koydum kabağı başka türlü yiyemiyorum çünkü yiyeyim bugün dedim yarınada az kaldı yer kapatırım günüDiyetisyen sonucunu hemen yaz canım kaçta randevun çok merak ediyorum
İşte bu
Afiyet olsun çakim
İnş istediğin sonucu versin canım ama tereyağı eklemek yok herhangi bir kahvede sade lütfen
Ne olacak bizim bu halimiz
Kızartma harici güzel menü canım yürüyüşle de yakmışsındır
Ben haziranda bir arkadaş çağırmıştı içli köfte için sevdiğimi biliyor 6 tane yemiştim
Sen de ye çok ye içinden geldiği gibi ye
Afiyet olsun canım Menün gayet dengeli ve güzel sşor da var ohh süper
Bende öyle yapayım artık ya
Üzüldüm gerçekten bu iki günde mükemmel menülerle ve her gün yürüyüşle sadece gönlümü alabilirsin
Süper görünüyor
Tarif verir msin canım afiyet boollll eksi olsun
Bu arada menulerinizde bakamadiklarima sabah bakacağım telefon ile biraz zor oluyor yarın PC den bakacağım I irmaknehirgol canım sen giremiyorsun tekrardan geçmiş olsun kardeşine de aklım sende umarım kötü birşey olmazCumartesiye son iki gün kizcelerim lütfen cokk dikkat edelim bu iki gün sağlıklı beslenmeli spor edelim mavi takımı yenelimmmm
nurovic sibel_84 Jou malahit Azmet5255 I irmaknehirgol Lotus1234 Boncuk2307 bluegreeneyes trueliving_ G Goklerce
teşekkür ederim yala bişey yemedim arkadaşlar size setten sesleniyorumTek öğün olduğu için ok afiyet olsun
Afiyet olsun canım belirlediğinin dışına çıkmamışsin ne kadar da istikrarli bir duruş ama bir dilim börek yiyeydin ya ahhahahMenüm
LenaG yosunlupapatya
Sabah yeşil çay
Öğle 12.15 : 1.5 yumurtadan omlet
2 wasa
2 ceviz içi 1 kk kadar peynir
Bol Salatalık, domates
İki küçük tatlı elma
Ara 16.15 : 30 gr cevizli sucuk sade kahve
Ara 19.30 : 4 kaşık dereotlu cevizli tavuklu salata(şehriyesiz)
3 kaşık patlucan közbiber salatası
4 kasık fırında yoğurtlu karışık sebze
4 tane incecik sarma(basmati pirinç)
Ara 21.30: sade kahve
Su 2.5 litre
Canım menü güzel gayet sadece turşu ödem yapar aşırı tuz oluyor iki günü sade geçir lütfen olur mu tartıya son ikiİki kere paylaşmışım da sildim kaptanım.
İki tane küçük turşu kaptanım, bir şey yapacağını sanmıyorum dukan da içtim zaten. Elimden geldiğince anneme hayır demeye çalışıyorum ama benim sınırlarımı zorluyor Bir de annem yaparken tuzunu az atmış hatta turşuları erimiş aşırı tuzlu değildi yaniAfiyet olsun canım belirlediğinin dışına çıkmamışsin ne kadar da istikrarli bir duruş ama bir dilim börek yiyeydin ya ahhahah
Canım menü güzel gayet sadece turşu ödem yapar aşırı tuz oluyor iki günü sade geçir lütfen olur mu tartıya son iki
Saat 14 erken bir saat dürüm umarım yanmış gitmiştir. En azından yürüyüş olsa o da kabızlığa iyi gelir. Afıyet olsunGecmis olsun dilekleriniz icin tesekkurler. Ilk gunki yakinmakarim 2. Gun itibarıyla cok cok azaldi.
Wc ye çıkabilmek tüm tuşlara ayni anda bastim o sorunu da çözdük.
Su an tek derdim istahli olmak
Ve bugunun menusu
LenaG Sitare55
18 eylul
Sabah 9.30
7-8 parca et kavurma ,
20-30 uzum
Yarim cay bardagi meyveli kefir
Ara. Turk kahvesi
Yesil cay
2 kare bitter cikolata
14.00. 1 ciger dürüm