Oooo geliyor eli maşalı kaptanımızOhh ne ala memleket
O zaman sütün çektikçe rüzgarımı yüzünde hissedersin
Bilmem anlatabildim mi
Anam evde değildim kaynanam daydım çocuklar falan anca geldim geliyo menümMenü yoklaması (15 Eylül Pazar)
@Nergis 35
Beyaz leylak (verecek )
@Tutku44 menü bekliyoree
@MAKE UP_ menü ve aktiflik bekliyoree
@Cicekbocekkaktus
Cakinin Gelini
@bluegreeneyes
B Beklenen2 menü nerde kız sütünü çektirtme bana
@Tesnim1903 menü ve aktiflik bekliyoree
@Deltavealfa
@tomrs menü ve aktiflik bekliyore
CİDDİ misin kız kaptanım, yapalım yapalım da yarın yapalım bugün fena yoruldum. Adetin ilk iki üç günü migrenim tutuyor benim yaa çok kötüSpor etcez bak başka yolu yokk ben de öyleyim ama regl dönemi daha çok yağ yanıyormus bak krizi fırsata ceviriciizz
Keşke 1 haftalık iş olsaydı canım tüm ev 2 aydır tadilatta bir mutfak kalmıştı diğer yerleri yapan usta 1.5 aydır mutfak için bekletiyor bizi onu artık istemediğimizi söyledik başkasını bulduk 1.5 aydır beklettiği tepeden tırnağa tezgahtı tadilatıydı kırımı dökümü dolabıydı 1 günde yani bugün yaptı teslim etti geriye temizliği artık yavaş yavaş kardeşim çok uzak farklı ilde ve çalışıyor annem ben 8 yaşındayken vefat etmiş kızım çook uzakta evli550km.2 aydır iş bitmiyor ki nasıl çarıyım eltim görümcem yok tek oğlan eşimin ablası varmış ama biz evlenmeden annemle aynı yaşta (28)vefat etmişAyy fotograflara bakınca bile yoruluyor insan bir haftalik is var burda sil supur yerlestir Allah yardimcin olsun yakinlarinda annen kizkardesin ne bileyim eltin falan var mi birileri yardim etse iyi olur
Ahh canim benim ben de gurbette yalnizim seni anliyorum 10 bin km var ailemle aramda Allah da ona göre gücünü kuvvetini veriyor inşallah tez zamanda tum islerin hallolur Allah kolaylik versinKeşke 1 haftalık iş olsaydı canım tüm ev 2 aydır tadilatta bir mutfak kalmıştı diğer yerleri yapan usta 1.5 aydır mutfak için bekletiyor bizi onu artık istemediğimizi söyledik başkasını bulduk 1.5 aydır beklettiği tepeden tırnağa tezgahtı tadilatıydı kırımı dökümü dolabıydı 1 günde yani bugün yaptı teslim etti geriye temizliği artık yavaş yavaş kardeşim çok uzak farklı ilde ve çalışıyor annem ben 8 yaşındayken vefat etmiş kızım çook uzakta evli550km.2 aydır iş bitmiyor ki nasıl çarıyım eltim görümcem yok tek oğlan eşimin ablası varmış ama biz evlenmeden annemle aynı yaşta (28)vefat etmiş
Menün harika canım15 eylül menüm
Sabah 11.00
2 dilim tb ekmeği
Sucuklu Menemen
1 dilim peynir
Salatalık
Yeşillik
Ara 1600
2 ceviz 2-3 yk bulgur pilavı (aslında tarçınlı muz yicektim o ara noldu acaba)
Akşam 19.00
2 tane tavuk but
Yarım kase çorba
Salata
Ara
Şekersiz çay bi avuç kabak çekirdeği
Su 2 .5 lt az içmişim
Uyumadanda detoxmix içerim belki
LenaG Sitare55
Zaten diyete başdığım 1Mayıs tan beri bisküvi yemedim hee bi sanırım ramazan bayramında birkaç lokma yemiştim fotodan gördüğün üzere bu durumda anca böyle oldu ama gayet iyi idare ettim bu günü foto en temiz hali kazıların yerdeki molozların temizlenmiş hali malesef o saydıklarında bugün evde yoktu kaptanımAy hep bana denk geliyor
Allah yardımcın olsun kuzum saka bir tarafa tadilat zor iş
Ama bisküvi yerine mesela leblebi kuru kayısı hurma badem fındık falan filan. Eldeki imkanları sağlıklıları ile değiştirmeye çalış he mi
Ayyy çok uzakmışsın canım tühhAhh canim benim ben de gurbette yalnizim seni anliyorum 10 bin km var ailemle aramda Allah da ona göre gücünü kuvvetini veriyor inşallah tez zamanda tum islerin hallolur Allah kolaylik versin
Kız vicdan yaptım heeZaten diyete başdığım 1Mayıs tan beri bisküvi yemedim hee bi sanırım ramazan bayramında birkaç lokma yemiştim fotodan gördüğün üzere bu durumda anca böyle oldu ama gayet iyi idare ettim bu günü foto en temiz hali kazıların yerdeki molozların temizlenmiş hali malesef o saydıklarında bugün evde yoktu kaptanım
Cumartesi o 900 gr. verilmiş olacak inşallah kaptanım o iş bende
Ben de seni seviyorum kaptanım sen üzülme Allah'ın izniyle o dediğin 900 gr. verilecek nasıl ki bu akşam herkes içerde zurna yerken ben yatak odasında tasıma doldurduğum yarım yağlı yoğurdumu yediysem bende tuttuğum sözün gururu içindeyim ohh sefamız olsun dimiKız vicdan yaptım heeseni seviyorum canım ve her zaman elinden gelenin iyisini yaptığını da biliyorum
İnşallah eksiler gelir ama sanırım ödemeliyim ya ellerim baya şiş gibi inşallah geçer Cumartesi ye kadarMenün harika canım
Bu menülere eksiler kaçınılmaz
Allahım yarebbim Mevlüt kandili dündü ama duanın günü olmaz yüce Rabbim bana da bu iradeden ver. Çok aminBen de seni seviyorum kaptanım sen üzülme Allah'ın izniyle o dediğin 900 gr. verilecek nasıl ki bu akşam herkes içerde zurna yerken ben yatak odasında tasıma doldurduğum yarım yağlı yoğurdumu yediysem bende tuttuğum sözün gururu içindeyim ohh sefamız olsun dimi
Ben yarın yapıcam sözSpor etcez bak başka yolu yokk ben de öyleyim ama regl dönemi daha çok yağ yanıyormus bak krizi fırsata ceviriciizz
O zaman cümleten hepimize amiin tüm duaların tüm dualarımız kabul olsun canımAllahım yarebbim Mevlüt kandili dündü ama duanın günü olmaz yüce Rabbim bana da bu iradeden ver. Çok amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?