- 30 Aralık 2022
- 3.140
- 12.906
- 138
Biz buna omac deriz ama biz yumurtalı yaparız sadece yâgda kizartmayiz az terayag az kurumus yufka üstüne yumurta köy sonra gene yufkanın içine sar yeAyy efsane bişi bu
Ben ilk gordugumde dalga geçiyorlar benle heralde demiştim
Canım yaa tersine çeviremedim daldı oyuzdne boyle olduu bende yumurtadan sade yersem anlamıyorum birşey lor peynirim kalmıştıCanim tabaktaki ana yrmek krep gibi birsey mi sogan lor yulaf salça demissin ama sanki ekmek gibi birsey var gibi duruyir yumurtadan biktigim icin alternatif arayisindayim lezzetli ise deneyeyim
Canım iç Anadolu tarıma dayalı geçim kaynağı. Hayvancılık var ama etinden faydalanmak için değil. Daha ziyade uzun vadede getirerinden. Ben kayserideyim. Burada çok olur içli kete. Bende yaparım hemde ceviz koyarım içine. Gerçekten başka bir lezzetKetenin de içine un tereyagli un kavrulup koyuluyor ya ya bizimkiler her ramazan gece kete yer yatardi dusunuyorum da yine iyi sagliklilar . hamur bol tereyagli zaten icine de yine un koy ,bu tarifte de oyle ekmek ici ekmek .Anadolunun ege Akdeniz kisimlari haric her yer gecmiste karnini karbonhidrat ve unla doyurmus.Dikkat edin et bulabiliyorlarsa et yoksa bulgur ve un ana malzemetabi şartlar onu gerektiriyomus ama maslesef bizim de genetik kodlarimiza islemis.Ekmeksiz doymam tabusu bizim millete has bir arkadaşım kanadali komsunu kahvsltiya cagirmis menemeni kasikla yemisler sonra demis biz boyle ekmekle yiyoruz minicik minivik ekmekleri kesip yemisler dedim yani öyle sulu selli bir yemek kahvsltilik gelse önüme ilk aklima gelen ekmek olur
1 ısırımlık dene. Ekmek arası cips yiyor gibi oluyorBiz buna omac deriz ama biz yumurtalı yaparız sadece yâgda kizartmayiz az terayag az kurumus yufka üstüne yumurta köy sonra gene yufkanın içine sar ye
Evet canımYurtdisinda mi yasiyorsun canim yabanci dil konusamiyor demissin ya?
Merak etme cznim çocuklarin dil zekasi inailmaz derecede iyi sünger gibiler degil anaokulu ilkokul 5 ten sonra bile ogrdnmeye baslasa 6 ayda çözer hatta şöyle söyleyeyim dikkat et de ana dillerini untmasinlar cunku bulunduklari dile o kadar cabuk uyum sagliyorlarki evde konusulan dil ikinci dil oluyor bazilari unutuyor bile bir arkadasimin kizi buraya 1.sinifta gelmis yani anaokulunu Turkiyede okumus çocuk sindi kiz lise 1 de iletisim kuramiyoruz surekli dil Ingilizceye kayiyorEvet canım
Çok doğru canım. Biz evde dil için özel ders alıyoruz.Merak etme cznim çocuklarin dil zekasi inailmaz derecede iyi sünger gibiler degil anaokulu ilkokul 5 ten sonra bile ogrdnmeye baslasa 6 ayda çözer hatta şöyle söyleyeyim dikkat et de ana dillerini untmasinlar cunku bulunduklari dile o kadar cabuk uyum sagliyorlarki evde konusulan dil ikinci dil oluyor bazilari unutuyor bile bir arkadasimin kizi buraya 1.sinifta gelmis yani anaokulunu Turkiyede okumus çocuk sindi kiz lise 1 de iletisim kuramiyoruz surekli dil Ingilizceye kayiyor
Yesene bu akşam ohh mis gibiBiz buna omac deriz ama biz yumurtalı yaparız sadece yâgda kizartmayiz az terayag az kurumus yufka üstüne yumurta köy sonra gene yufkanın içine sar ye
Hamur işlerini tuzlu yiyecekleri çok seviyorumCanım iç Anadolu tarıma dayalı geçim kaynağı. Hayvancılık var ama etinden faydalanmak için değil. Daha ziyade uzun vadede getirerinden. Ben kayserideyim. Burada çok olur içli kete. Bende yaparım hemde ceviz koyarım içine. Gerçekten başka bir lezzet
Menemende ekmeksiz yenirmi canım
Çok iyi yaYa canımsınay hiç sorma ya dün koşturmam vardı. Gece 12 gibi eve geldim bir siteye gireyim bakalım hangi takımdayım diye bir baktım hazırlıkta unutmuşum kendim
Bebemi uyutup yiyecem sonra yazcam kaptanımMenü yoklaması başlasın(15 Eylül Pazar)
Nergis 35
Beyaz leylak
Tutku44
MAKE UP_
Cicekbocekkaktus
Cakinin Gelini
bluegreeneyes
B Beklenen2
Tesnim1903
D Deltavealfa
tomrs
Menüsünü veren mavi kalbi kazanır tabi bir de benim kalbimi
Nerelisin cnm?Biz buna omac deriz ama biz yumurtalı yaparız sadece yâgda kizartmayiz az terayag az kurumus yufka üstüne yumurta köy sonra gene yufkanın içine sar ye
İc Anadolu diyeyim canımNerelisin cnm?
Hoşgeldin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?