HosbuldumHoşgeldin canım
Maşallah ben bayılırım yakamdan sürükleyerek götürürler sanırımHaftada 1 bazen canım o da.
Gerçekten hiç bir şey alamdinmi ucundan kıyısındanArkadaşlarla buluştum geldim piknik gibiyddi.
masada
kek
poğaca
kurabiye
kısır ( @Beklenen2)
Bibwr kavurması
tuzlu cekirdek
cips vardı
Bu kadın ne yedi peki hiçbir sey
Sadece çay içtim bir arkadaş çok ısrar etti hatta günde de mi yemiyecekain dedi yemeyecem dedim
Soğanları kabağı kavur yumurta kır ohhh misssAkşam yemeği için kabağım var yoğurdum yok
Spor etcez bak başka yolu yokk ben de öyleyim ama regl dönemi daha çok yağ yanıyormus bak krizi fırsata ceviriciizzyosunlupapatya kaptanım sana kötü bir haberim var adet oldum bugün karnım inanılmaz ağrıyor. İki gün böyle geçer şimdi. Spor yapabilirim ama sıkıntı yok.
Kaptanııım sana bişey göstermek istiyorum şuan içeride eşim ve ustalar bildiğin zurna yiyiyor mutfak yıkıldı tezgah dolap hepsi çıkarıldı şükür şimdi bitti ve karınlarını doyuruyorlar açlıktan bayılcam bende yatak odasında bakın şimdi ne yedimMenü yoklaması başlasın(15 Eylül Pazar)
Nergis 35
Beyaz leylak
@Tutku44
@MAKE UP_
Cicekbocekkaktus
Cakinin Gelini
@bluegreeneyes
@Beklenen2
@Tesnim1903
@Deltavealfa
@tomrs
Menüsünü veren mavi kalbi kazanır tabi bir de benim kalbimi
Kız yiyeydin bugün pazar nolcak ahahaha zurna dürüm yaa daha ne olsunnKaptanııım sana bişey göstermek istiyorum şuan içeride eşim ve ustalar bildiğin zurna yiyiyor mutfak yıkıldı tezgah dolap hepsi çıkarıldı şükür şimdi bitti ve karınlarını doyuruyorlar açlıktan bayılcam bende yara odasında bakın şimdi ne yedimsözümü tuttum dayanamıyorum 1 ısırıcık bari ısırsaydım
Beni kandıramıycaksın rakip takım kaptanıı seniiiKız yiyeydin bugün pazar nolcak ahahaha zurna dürüm yaa daha ne olsunn
Menü harika canımm azıcık spor da ekle hafta içi lütfenAkşam (17.00)
3 kaşık bulgur pilavı
5 kaşık patlıcan salatası
1 avuç içi büyüklüğünde
fırında beyaz et
3 lt su
LenaG yosunlupapatya
Ohh menüye bak bee harika canım hadi yatmadan bı 15dk Leslie yap amaaİyi akşamlar
LenaG @ mthn83 yosunlupapatya
15 Eylül Cumartesi
Gün Kapanış
Kahvaltı 12.00
Yulaflı smoothie
15.00 ara öğün
8 çiğ badem içi
Yeşil çay
18.30 akşam
5-6yk menemen
2 dilim kaşar peyniri
Yarım salatalik
Maydanoz- nane
2.5 lt su
Seni cani gönülden tebrik ediyorum.Kaptanııım sana bişey göstermek istiyorum şuan içeride eşim ve ustalar bildiğin zurna yiyiyor mutfak yıkıldı tezgah dolap hepsi çıkarıldı şükür şimdi bitti ve karınlarını doyuruyorlar açlıktan bayılcam bende yatak odasında bakın şimdi ne yedimsözümü tuttum dayanamıyorum 1 ısırıcık bari ısırsaydım
Kız ne kandirmasi pazar bugün yarın yemezdi ondan dedim dürüm yaa buBeni kandıramıycaksın rakip takım kaptanıı seniii
Aslında çocuğu okula götür getir günde 40 dk yuruyus yapmış oluyorum sayılmaz mı ki oMenü harika canımm azıcık spor da ekle hafta içi lütfen
Ohh menüye bak bee harika canım hadi yatmadan bı 15dk Leslie yap amaa
Ayy şimdi çok daha mutlu oldum teşekkür ederimSeni cani gönülden tebrik ediyorum.
Yokken işimiz kolay, ama biseyi görerek koklayarak geri çevirmek büyük irade ister. Bizler burada birbirimizi motive ederek bunu basariyoruz. Günün sonunda kazanan sen oldun bak. Afferimmmmmmm
Maşallah canım çok iyi hareket her zaman için iyi tabikiiAslında çocuğu okula götür getir günde 40 dk yuruyus yapmış oluyorum sayılmaz mı ki o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?