Cnm bende senin gibi bugun haftaici olan işlerden kosturmaktan dolayı yoğun ve yorucu bir hafta geçirdim.Etkilerini hissediyorum örneğin enerjisiz ve düşük modda uyandım.Ayak bileklerimde yuk bindiği içinde sabah.odemli gibi ağrıyla kalktım.Yeterince suyu takip edemedim bunlara çözüm ariycam.Arada kesinlikle kati gıda yok dedi. Gerçi okulda oluyorum pek de açlık aklıma gelmez. Bağırsaklar için ayrıca bir destek daha verdi. Magnezyumum düşükmus ona ayrıca . Zaten.kalsiyum ile d vitaminini günlük alıyorsun dedi. İnşallah uyarım canım. Bugün gittim okula alışveriş yaptım kahvaltılık malzeme aldım bıraktım dolaba.
Ben sabah çocukların sesine uyandım. Bıraksalar bir saat daha uydurdum ki ben sabah her zaman erkenden uyanan biriyim. Ama artık değişti herhalde huyum. Gözlerimi açamıyorum bazen sanki üzerine birisi oturmuş kalkmıyor. Yaşlanıyorum herhalde ..Cnm bende senin gibi bugun haftaici olan işlerden kosturmaktan dolayı yoğun ve yorucu bir hafta geçirdim.Etkilerini hissediyorum örneğin enerjisiz ve düşük modda uyandım.Ayak bileklerimde yuk bindiği içinde sabah.odemli gibi ağrıyla kalktım.Yeterince suyu takip edemedim bunlara çözüm ariycam.
İki gundurde ketojenik bitti diye birde düzensizlikten kaçamakli gece yemeleri yaptım cıssss.
Yeni evin hayırlı olsun canım, gülerek huzurla mutlulukla oturunGunaydın
Çok yoğunum, stresliyim, taşınma telaşına düştüm bu hafta kusuruma bakmayın hanımlar. Ptesi taşınacaz
LenaG hazırlığa al beni canım.
Gecen ctesi 65.1
Bugun 66.3
Fark +1200
Hallederiz
Günaydın canımGünaydın kızlar
Umarım bol eksili bir gün olur
Tebrik ederim canım çok güzel eksi07 Eylul Cumartesi kilo bildirimi
Gecen hafta :84.3
Bu hafta : 83.6
Fark = -700 gr
Yuzdelik: 0.83
Hedefim 1 kiloydu olmadi neyse yavas yavas ilerliyorum.@LenaGTutku44 Mthn83
Eki Görüntüle 3476005
Tamam canım izinli yazıyorum
Tebrikler canım güzel eksiKilo bildirimimi yapayım ben de
Evde misafir var. Kızım okula başladı ben seminerlere oğluma bakıcı geliyor
Her yere koştur evi derle topla yemek yap vs. Spora hiç vaktim kalmıyor açıkçası
Gece çocukları uyuturken yanlarında sızıp kalıyorum. Spor yapabilsem daha hızlı kilo veririm aslında. Neyse yapacak bir şey yok
Geçen cmt:69
Bugün:68.3
Fark:700 g
GünaydııınnnGünaydın kızlar
Tebrik ederim canım güzel eksiKilo bildirimi
Geçen hafta 75.4
Bu hafta 74.9
Fark -500
Yüzde 0.663
LenaG Tutku44 Mthn83 Eki Görüntüle 3476010
Canım moral bozmak yok devam edeceğiz
Günooo Lotus cum çok tebrik ediyorum harika bir eksi
Vaay çok güzel eksi çok tebrik ederim bu hafta kırılacak 66
Tamam canım aldım listeyeGünaydın ben de tekrar takımda olabilir miyim
Gittiğim kiloyu unuttum ama yine böyle 67 civarıydım bu sürede aldım verdim geldim
67.30
LenaG
Eki Görüntüle 3476027
Tebrik ederim canım
Kaptanım tebrik ederim
Vuhuuu çok güzel eksi canım tebrik ederim
Canım çok geçmiş olsun atarsın ödemi hemencecik sen iyi ol yeter kiGüncel 53.80 (bu kadar değildi iki gündür hastanelerde serum iğne bel ağrısından fenayım sanırım Şişlik yaptı sanırım) LenaG
canım c.tesi den c.tesiye alıyoruz haftalık olanı ama salıdan bu zamana harika vermişsin tebrik ederimLenaG Tutku44 Mthn83
Baslangic sali :85.7
7 eylul cts: 84.4
Fark = -1.3 kg
Yuzde = - % 1.52
Eki Görüntüle 3476050
Tamam canım izne yazdım kendine iyi bak iyi tatillerGünaydın
Geçen hafta çarşamba tatile çıktık. Bu haftayı atlatalımda öyle ayrılayım dedim.
Geçen Cumartesi 70,9
Bugün 71,3
Eki Görüntüle 3476059
LenaG kaptanım izne ayrılmak istiyorum. Mecburen kahvaltı yapıyorum sporda yapamıyorum. Eylül sonuma kadar yokum.
Kendinize çok iyi bakın öpüyorum
Tebrik ederim jou cumGeldiiiimmmmmmmmm
Efenin_Annesi Hallederiz LenaG
31 Ağustos Cumartesi ; 74.2
7 Eylül Cumartesi ; 73.6
Fark; -600
Eki Görüntüle 3476081
Harika bak nerelere geldi kilon çok tebrik ederim canım nasıl yakalayacağım seni kızzzGünaydın Kızçeleer
Beklentim daha yüksekti
Geçen cumartesi 87
Bugün 86.200
Fark -800
LenaG Hallederiz Mthn83
Tebrik ederim canım bu yoğunluk hem de operasyon çok iyi gitmiş (laf aramızda ben de dün gece 2 de kurabiye yedim hem de 4 taneGeçen cumartesi 73.30
Bugün 72.50
Fark -800 gram
Aslında daha fazlaydı. Ama gece saat 1 i gece şeytana uyup memleketten gelen firikten bir dürüm yapıp yedim. Ve uyudum. Dayanamadım
Tabi bu da ödem olarak geri döndü bana.
LenaG Hallederiz eriz Mthn83
Tamam canım hazırlığa alalım seni sıkma canını düzne oturunca gider kilolar ama vazgeçmek yok bu arada doğum günün kutlu olsun nice mutlu seneler dilerim burçdaşımHallederiz LenaG
Geçen hafta: 67.70
Fark +500
Kaptanlarım kusura bakmayın ne yaptıysam ödemi çözemedim maydonoz suları mı içmedim dukan biraları mı yapmadım başaramadık bu hafta
Ve kaptanım ben hazırlığa geçmek istiyorum
Bu hafta hem doğum günüm olacak hem de üniversite okuduğum şehire gideceğim ailemle son haftam kendimi ne kadar frenleyebilirim bilmiyorum sonrasında
Devlet yurdunda kalıyorum yemekleri hakkında bahsetmeme gerek yok fikriniz vardır diye düşünüyorum
Yurtta yemek işini çözene kadar takımı kötü etkilemek istemiyorum
Canım çok güzel eksi tebrik ederim.Günaydınnnn kızlarrrrr
Geçen cts:58.4kg
Bu cts:57.3kg
Fark:-1.1kg
Hallederiz
LenaG
Mthn83
Eki Görüntüle 3476095
Kaptanım tebrik ederim.Günaydınlar. Ben bir hata yaptım ve buzluğumda 1 dondurma bile koyacak yer olmayınca sinirle buzluğu boşalttım. Sonra ziyan olmasın diye yedik. Benim diyette 2 gündür sarmalara, dolmalara boğuldusabahları yine boş yeşillikli, yumurtalı, dengeli bir kahvaltı yapsam da 2 gün önce akşam yemeğim 1 tabak sarma ve yoğurt, dün de 1 tabak dolma ve yoğurt oldu.
Kilom;
Geçen hafta:85,1
Bu hafta: 84,5
Fark : 600 gr
Yüzde : 0,70 oldu
Eki Görüntüle 3476096
LenaG Tutku44
Çok özür diliyorum, özellikle son günlerde pek vakit ayıramadık buraya. Önümüzdeki hafta da iş eklenecek okul temposuna, bu nedenle 1 hafta hazırlığa geçmek istiyorum. Kilo veren, azim gösteren, çaba harcayan herkesi tebrik ediyorum
Teşekkür ederim kaptanım bende seni tebrik ediyorumharika eksi Nergisim
tebrik ederimm
Kolay gelsin canım ev taşımak Kolay değilGunaydın
Çok yoğunum, stresliyim, taşınma telaşına düştüm bu hafta kusuruma bakmayın hanımlar. Ptesi taşınacaz
Gecen ctesi 65.1
Bugun 66.3
Fark +1200
Hallederiz
Teşekkür ederim canım benim insalahhh sen nasilsin iyimisinVaay çok güzel eksi çok tebrik ederim bu hafta kırılacak 66
Afiyet olsun canımGünaydın kizlarönce dünkü menümü yazayım
06.09.24
12.30
2 yk kısır, az cacık, 2 haşlanmış patates,1 dilim peynir, 1 çk bal
16.00 sade kahve hurma
17.30 1 nektarı
19.30
2 kase yayla çorbası,salata
Şu:2 lt
LenaG Hallederiz
Gayet güzel eksi tebrik ederim canımKızlar bu hafta çok dikkat edemedim ama ona rağmen yine iyi verdim gibi, inşallah haftaya daha odaklanmis olacağımartık kendi evimde olacağım sürekli bu şekilde daha kolay oluyor
Geçen hafta: 72.6
Bugün:71.8
Fark:0.8
Yüzde : -1.101
LenaG Hallederiz Mthn83 Eki Görüntüle 3476104
Günaydın canım yeni evinde huzurla mutlulukla otur inşallahGunaydın
Gecen ctesi 65.1
Bugun 66.3
Fark +1200
Hallederiz
Tebrikler gezom maşallah güzel eksi
Tebrikler kaptanım
Aynn pek değişiklik yapmayı sevmiyorumevet ben seni hatırlıyorum canım nick resmin falanda aynıydı sanki boyle
74u ucundna gördüm ya gerisi gelecektebrik ederimm canımmzinciri kıracaksın az kaldı takıldıgın kilolar gidecek
Günaydın canım
Tebrik ederim canım çok güzel eksi
Teşekkürler kaptanım
Vaay abla maşallah çok tebrik ederim
Hayırlı sabahlaarrHayırlı sabahlar kızlar
İyiyim aslında gayet iyi hissediyorum sadece verdikleri demir ilacı iştahımı arttırdı baya da düşük çıktı mecbur kullanıcam ama gece yete atağı yaşadım 4 kurabiye yedim gecenin 2 sindeeeeTeşekkür ederim kaptanım bende seni tebrik ediyorum
Kolay gelsin canım ev taşımak Kolay değil
Teşekkür ederim canım benim insalahhh sen nasilsin iyimisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?