Direkt koydum ama bizzzzt makinesinde parçalanmıştı.Keten tohumunu çektin mi canım direk mi koydun
Günaydın ayrıca
Valla dün kaldığım yerde 75 çıktı bugün 76. Ama mens geldi bu hafta nasıl olur bilmiyorum. Gelirsem hazırlıkta kalırım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Direkt koydum ama bizzzzt makinesinde parçalanmıştı.Keten tohumunu çektin mi canım direk mi koydun
Günaydın ayrıca
Valla dün kaldığım yerde 75 çıktı bugün 76. Ama mens geldi bu hafta nasıl olur bilmiyorum. Gelirsem hazırlıkta kalırım
Eeeee yedin ictin gezdin. Olacak o kadar . Şimdi onlarla yüzleşme zamanı. Hoşgeldin diyelim o halde..Keten tohumunu çektin mi canım direk mi koydun
Günaydın ayrıca
tebrik ederim canım harika eksi
tebrik ederim canımm
hoşgeldinnn canımmmGünaydın ben de tekrar takımda olabilir miyim
Gittiğim kiloyu unuttum ama yine böyle 67 civarıydım bu sürede aldım verdim geldim
67.30
LenaG
Eki Görüntüle 3476027
harika eksi Nergisim
harika eksii canımmmm tebrikler
evet ben seni hatırlıyorum canım nick resmin falanda aynıydı sanki boyleTutku44 2021de yine beraber kilo vermeye çalışıyormuşuz
yüzdelik hesaplamaya bakayım dedim unutmuşum da biraz eski mesajlara daldım
![]()
Teşekkür ederim kaptanımtebrik ederim canım harika eksi![]()
harika eksi canım benimm.07 Eylul Cumartesi kilo bildirimi
Gecen hafta :84.3
Bu hafta : 83.6
Fark = -700 gr
Yuzdelik: 0.83
Hedefim 1 kiloydu olmadi neyse yavas yavas ilerliyorum.@LenaGTutku44
Mthn83
Eki Görüntüle 3476005
tebrik ederimm canımmKilo bildirimi
Geçen hafta 75.4
Bu hafta 74.9
Fark -500
Yüzde 0.663
LenaG
Tutku44
Mthn83 Eki Görüntüle 3476010
hoşgeldinnnnnKeten tohumunu çektin mi canım direk mi koydun
Günaydın ayrıca