Aldım valla denemek istiyorum. Bakalım nasıl etki edecek. Yeşil çayı kiraz sapı zaten içiyorum. Bi de bunu da deneyeyim. Çok şiş hissediyorum kendimi. Ellerim falan.Ben yorumlara baktım böbrek ağrısı yapmış hep almadım :/ maydanoz suyu içiyorum onun yerime ya da ananas yerim arasıra
Teşekkür ederim canım ben de baktım aç karna sabah akşam yazıyor. Ama sürekli mi kullanmak lazım. Sadece şiş olduğumuz zamanlar mı onu anlamadımBen diz kapağımdaki ödem için kullandım, akşam aklıma geldiğinde 1 tane içtim ama kiloya destek amacıyla bende sabah/akşam yemeklerden yarım saat önce diye biliyorum
Sana da kaptanımm musmutlu pazarlar olsunnGünaydın hanımlar mutlu pazarlarınız olsun
Eğer vücudun sürekli ödem tutuyorsa, mesela benim gibi bakliyat/süt/gluten yediğinde şişim şişim şişiyorsan düzenli kullanmak gerekiyormuş en azından 1 ay. Ama dönemlik ödemlerin oluyorsa yolculuk/regl sonrası gibi düzenli kullanmak bir işe yaramıyor.Aldım valla denemek istiyorum. Bakalım nasıl etki edecek. Yeşil çayı kiraz sapı zaten içiyorum. Bi de bunu da deneyeyim. Çok şiş hissediyorum kendimi. Ellerim falan.
Teşekkür ederim canım ben de baktım aç karna sabah akşam yazıyor. Ama sürekli mi kullanmak lazım. Sadece şiş olduğumuz zamanlar mı onu anlamadım
Benim 2 canım.Canım senin kaç çocuk vardıben unuttum ya
Sanırım siz gittiğiniz zaman gelmiştim bende.Aa zıpzıp im kaptanım yokmu, ben çoğu 8isimleri unuttum zaten, siz hatırladınız galiba beni
Canım önceki mesajında 3 çocukla dışarı çıkmak yazmışsın sandım senin 3 çocuk var. Ozaman benden bahsettiğini anladım ama emin olmak için sordum. Benim 3 değil 4 çocuğum varBenim 2 canım.
Bugün denize gidiyoruz görümcemlerle yüze yüze atarım inşallah kaptanım, kırılmadım bu arada son alındım diye geçen hafta kilo alan az kişi vardı zaten sona kalmam normaldi, kendime gelmemi sağladı.çok geçmiş olsun fezamAllahım acil sifalar versin insa anneminde dizler cok kotu cok agrisi olur bilirim
tabiki gidecek Allahın izniyleee
eline saglik kaptanım
Evet canım takımlarda olmak heyecanlandırır dinamik kılar insanı insa sıper hafta olacak
Afiyet olsun canımgözleme yenmiş cumartesiden itibaren onun artısını atmaya calısalım olur mu bugun biraz bol sebzeli yersen atarsım zaten aksamın harika görünüyor
canım benimmm listeye herkesin ismini yazdımLenaG sectikce ben ustünü karaladım aldıklarının sırayla herhangi bir kilo durumuna bakmadan sectim inan oncesi sonrası yok yani hakkını helal et bir baskasıda olabilirdi kim daha birbirimizi tanımıyoruz. Umarım kalbin kırılmamıştır çok üzülürüm. Akşam yemegine misafirim vardı ve kaptan bulunamayınca sıra zaten bama geliyormus o ayrı ama hızlıca sectık. Tekrardan hakkıni helal et
Afiyet olsun canımmenun güzel sadece etli ekmek goze batıyor oda cumartesi bol sporla halledilir
afiyet olsun canımmmödül günü olmuş biraz pazar günü buraz fazla spor yaparak biraz dengelebilirsin
Afiyet olsun canım
hersey cok güzel sadece o ev pogacası sana artı getirebilir canım bunun icin pazar bolca spor yapalım insa
sagol canım benimmm
Koca bile baş ağrısı dinlemiyor kızzEllerine sağlık canım
Yeni haftada hepimize başarılar diliyorum
Şahanesin
Hafta sonu için muhteşem bir menü
Dana şaşlık nedir merak ettim et şiş demek sanırım demi
Meyve yanında ayran yoğurt yada peynir tüket canım. Mide kazinmani önler
Kekli borekli bir gün olmuş ama hafta sonu
Bütün bir hafta bozmazsan ve uslu bir çocuk olursan cumartesi şirinleri görebilirsin
Bunları ye sonra 50 kiloyum de
Tüm hafta gelmeyip sadece bunu görünce böyle oluyor
Biz senin kocanmiyiz kız bize sökmez baş ağrısı
Geçmiş olsun canımafiyet olsun. Bu tür şeylerde hep akşamları oluyor ya. Sabah olsa gün içinde gidecek.
Bunlar listede varmiydi bugüne özel mi
Afiyet olsun
Sende bendensin. Emin ol benim daha kötüydü. Neyse bugün yeni bir gün
Ayy bu ara bende öyleyim
LenaG kaptanima etiket devam
Aaa bilemedim ben bı @Jou ile uğraşıyorum artık sanada gönderirim
Yanii kalabalık bir menü görünüyor ama güzel bir gün olmuş. Afiyet olsun
Vay be
Güzel menühiç spor adım temizlik göbek atma hiçbiri yok mu
Afiyet olsun
Hoşgeldin
1. Sayfada tanıtım formu var doldurupLenaG kaptanimi etiket yaparmisin
Vay be döktürmüş kaptanım
Bu nasıl menü bacı. Ne kadar patates kızartmasıpeynir ekmek yumurta hicbisi yok. Niye böyle oldu.
Sporda mi yok
Canım o orkideymis narin kusmeye hazır.yosunlupapatya yosunlara rağmen ayakta duran kır çiçeği
Çok teşekkür ederimmmEğer vücudun sürekli ödem tutuyorsa, mesela benim gibi bakliyat/süt/gluten yediğinde şişim şişim şişiyorsan düzenli kullanmak gerekiyormuş en azından 1 ay. Ama dönemlik ödemlerin oluyorsa yolculuk/regl sonrası gibi düzenli kullanmak bir işe yaramıyor.
Allah'ım Allah'ımCanım önceki mesajında 3 çocukla dışarı çıkmak yazmışsın sandım senin 3 çocuk var. Ozaman benden bahsettiğini anladım ama emin olmak için sordum. Benim 3 değil 4 çocuğum var
insaKesinlikle daha. İyi olacağız Allah İn izniyle
Benim sitedeki emoji ler kapalı kullanamıyorum neden acaba
sagol canim benimmmEllerine sağlık canım
Yeni haftada hepimize başarılar diliyorum
Şahanesin
Hafta sonu için muhteşem bir menü
Dana şaşlık nedir merak ettim et şiş demek sanırım demi
Meyve yanında ayran yoğurt yada peynir tüket canım. Mide kazinmani önler
Kekli borekli bir gün olmuş ama hafta sonu
Bütün bir hafta bozmazsan ve uslu bir çocuk olursan cumartesi şirinleri görebilirsin
Bunları ye sonra 50 kiloyum de
Tüm hafta gelmeyip sadece bunu görünce böyle oluyor
Biz senin kocanmiyiz kız bize sökmez baş ağrısı
Geçmiş olsun canımafiyet olsun. Bu tür şeylerde hep akşamları oluyor ya. Sabah olsa gün içinde gidecek.
Bunlar listede varmiydi bugüne özel mi
Afiyet olsun
Sende bendensin. Emin ol benim daha kötüydü. Neyse bugün yeni bir gün
Ayy bu ara bende öyleyim
LenaG kaptanima etiket devam
Aaa bilemedim ben bı @Jou ile uğraşıyorum artık sanada gönderirim
Yanii kalabalık bir menü görünüyor ama güzel bir gün olmuş. Afiyet olsun
Vay be
Güzel menühiç spor adım temizlik göbek atma hiçbiri yok mu
Afiyet olsun
Hoşgeldin
1. Sayfada tanıtım formu var doldurupLenaG kaptanimi etiket yaparmisin
Vay be döktürmüş kaptanım
Bu nasıl menü bacı. Ne kadar patates kızartmasıpeynir ekmek yumurta hicbisi yok. Niye böyle oldu.
Sporda mi yok
Canım o orkideymis narin kusmeye hazır.yosunlupapatya yosunlara rağmen ayakta duran kır çiçeği
harikasınnnnBende daha yok kahvaltı öncesi pazara gittik gitmeden öncesi sirkeli ılık su içtim yarım kupa filtre kahve simdi kahvaltı zamanı️
menu süper olmuşöncelikle bu güzel sözler için teşekkür ederim.
cumartesi menüm
11:00
sahanda 1 yumurta
kaymak
bal
zeytin peynir
domates biber salatalık soğan
tandır ekmeği
ara
meyve tabağı (şeftali nektari siyah üzüm erik)
ara
1 kase karışık çerez
17:30
Izgara tavuk
Yarın tandır ekmeği
Patates
Salata
Ayran
LenaG Tutku44
hedefim 83 hocam
ÜYELER YAŞ BOY BAŞLANGIÇ 03.08.24 10.08.24 17.08.24 24.08.24 31.08.24 HEDEF Mthn83 40 17285 74.8 72.7 72 73.6 . 71 Ellssa 27 164. 71.9 . 71.6 71.2 . 71 @Jasminium84 39 164. . . 62.05 62. . . @nergis35 55 153. 67.6 66.7 66.30 66.3 . 65 @Tesnim1903 33 160. 74.1 73.4 . . . . @sibel84 40 158. 74.25 71.75 71.45 . . 71 60kiloyum 49 160. 86.4 86.2 84.9 84.7 . 83.5 @gezegenfeza 48 163. 76.7 76.6 77. 79.1 . 75 @Leyl35 40 160. 56.2 55.4. . . . 55.8 @tomrs 40 158. 64 63.9 63.5. 64.4 . 60 LenaG 43 160. 92.75 92.3 92.85 91.5 . 89 @Trueliving - 170. 69.8 69 68.75 67.6 . . @minicikfz 30 174. 66.55 . . . . . Makaron23 32 158. 64.8 . 66.1 66.1 . 63.5 A Asya89 35 165. . 81.9. 80.4 79.1 . 80 @Cakinin Gelini 45 160. 89.9 90.4 88.7 87.7 . 86 malahit 28 163. 62 60.1 60.55 59.2 . 59 @Lotus1234 37 174. 95.5 96.3 95.8 95.8 . 94 yosunlupapatya 29 155. 54.05 53. 52.55 51.5 . 53 @leyl76 28. . 73 72.6 71.9 . . . @irmaknehirgol 39 160. . . 69.9 69.6 . . @FitVenus . . . 62.6 62.65 . . . . Sitare55 38 17083 79.1 78.70 77.8 77.3 . 75.9 Boncuk2307 24 167 7572.3 70.70 70. 71.1 . 69 bilgeyogii 37 176 9089 88.55 87.3 87. . 80 @Begonya2 27 16892.5 90.5 . . . . 87 @bluegreeneyes 32 157 78.8 78.8 77.5 76.5 76 . @Bravequeen 22 168 71 . 69.7 70.4 69.1 . 67 @Deltavealfa 34 168 69 . 69 67.75 67.5 . 66 @Mina45 33 168 98 . 98 96.3 96.8 . 92 @Diyet Salata . . . . . 71.3 70.7. . 70 @Jou . . . . . 75.6 75 @Efenin_Annesi 29.5 170 . . 106.8 104.2 90 Tutku44 . . . . . 85.1 84.4 @serap911 . . . . . 74.3 @Elhan
eveeeeettt son hafta
eksik bilgilerinizi tamamlarmısınız
listede olmak istemeyen varsa çıkarabilirim
Evet canim hep öyle yapıyorum yenisin bilemeyebilirsin
Kaptanım keyojenik diyette leblebi yasak, salatalığı da hesapla yiyorum, sabah kullanmayı tercih ettim. Ayçekirdeğinde selenyum var, sağlık için yetişkin bir insanın 50 mcg alması öneriliyor, bende aşağı yukarı bunu almış oldumbenden bolca yağ duyacaksınız, günlük kalorimin %70ini yağlardan alacağım ama hiç korkma 800 gr gitmiş bile hemde regl oldum
harikasın canım yavas yavas baslayalımmBenim kürüm spor kaptanım. Fiziksel olarak maalesef çok elverişli değilim ama minik minik başlayacağım artık
Vay kaptanım gurur duydumbol bol yağ atalım hepimiz kazanalııımmm
Dur özetleyeceğim: kendimizi alıştırdığımız şekliyle vücudumuzun enerji kaynağı glukoz, bu da şekerde, meyvede, karbonhidratlarda var. Ama enerji kaynağı değiştirilebilir, ketojenik diyette enerji kaynağımızı ketonlara döndürüyoruz. Böylelikle en kötü hastalıkların kaynağı sayılan şeker bağımlılığını vücuttan atmış oluyoruz, daha sağlıklı hücrelere kavuşuyoruz. Ayrıca 1 gr glikoz yada 1 gr karbonhidrat 4 kalorilik enerji verirken, 1 gr yağ parçalandığında 9 kalorilik enerji açığa çıkar. Yani birey daha enerjik olur. Alınan yağlar tabiki sağlıklı olacak, çiğ kuruyemişler, soğuk sıkım zeytinyağ/avokado/hindistan cevizi yağı yada güvenilirliğinden emin olduğun tereyağ/iç yağ gibi. Böyle
ohhhh ohh afiyet sifa olsun gitsin yaglar gelsin eksiler
aman kuzum hamur isleri bas belası bir yedik mi en az 1 hafta etkiliyorben dedim zaten ona bu hafta iş stresim ve yoğunluğum falan diye. canım hep hamur işi istiyor dedim. memnun değilim ama oluyor dedim. arada olur normal dedi. toplayacağız artık napalım. adım istedi benden telafi için.
ama çok şükür gerçekten iyi bir diyetisyen. başarılı
Canım ciddi hesaplama istiyor ama. Mesela ben 1200 kcal alacağım günlük, %70 yağ, 25 protein ve 5 carb. Bu da 93 gr yağ, 75 gr protein ve 15 gr karb ediyor net olarak. 100 gr kuzu eti yedin mesela, içinde; 23,59 gr yağ, 14,97 gr protein ve 0 karbonhidrat var. Uygulama üstünden 1 kaşık yağı bile hesaplaman gerekiyor. Yağ miktarını giderek azaltıyorsun, böylece vücut yağ yakarak enerji almaya alıştığı için dışarıdan gelmeyen enerji kaynağını içimizdeki (özellikle karın bölgesi) yağlarını eriterek sağlıyor. Ama önce keton üretmeye başlamak lazım
bravo canımmmmŞimdi spor kombosu yapmaya gidiyorum. 15 dk hiit kardiyo, 20 dk hiit yürüyüş ve 10 dk titreşimli egzersiz aletiyle 600 kalori yakıp geleyim
masallah yaslari kac AsyaCanım önceki mesajında 3 çocukla dışarı çıkmak yazmışsın sandım senin 3 çocuk var. Ozaman benden bahsettiğini anladım ama emin olmak için sordum. Benim 3 değil 4 çocuğum var
canım benim inan kim ne kadar vermis bakmadan liste olusturdum hizli hızlıBugün denize gidiyoruz görümcemlerle yüze yüze atarım inşallah kaptanım, kırılmadım bu arada son alındım diye geçen hafta kilo alan az kişi vardı zaten sona kalmam normaldi, kendime gelmemi sağladı.
Koca bile baş ağrısı dinlemiyor kızzŞaka bir yana tam üç gündür geçmeyen bir baş ağrısıyla uğraşıyorum + ishal + bulantı mahvetti beni, geçmiş olsun dileklerin için çok teşekkürler Bazen çiğköfte günü, bazen etli ekmek günü bazen mercimek badı günü yapıyorlar, akşam sadece yaptıkları şeyleri yiyorlar eşim tarafı. Elimden geldiğince kendime göre ayarlamaya çalışıyorum ben de
Teşekkürler canımAcil şifalar dilerim canım
niye oyle su topladi canımmmBen de 15 dk sıkılaştırıcı pilates,15 dk dumbell yaptım. 2 gündür yürüyemiyorum topuğumun altı su toplamış baya yürütmüyor yani
şifa olsun kuzumkahvemi içiyorum
topuk altı neden su toplar kiBen de 15 dk sıkılaştırıcı pilates,15 dk dumbell yaptım. 2 gündür yürüyemiyorum topuğumun altı su toplamış baya yürütmüyor yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?