Güneşin batışi ne kadar güzel gorunmusvalla sitarecim sen yurudukce bsna da acayip heves geliyor ama sadece geliyor o kadar henuz harekete geçemedim inşallah yagmur yagmazsa yarin yuruyeyim ya .Bugun gun bitmeden spor yapacam diye söz verdim ama yapamadim Yarin yeni bir umut eger yuruyuse cikarsam ben de foto atarim .Sen bol bol yürüyüş fotisi at bacim en azindan gaza geliyorum
Yurt diisnda misin canim? Ablam da yurt disinda diyor ki yaz kis demiyorlar hep disarda yuruyus kosu bisiklet yapiyo diyor.Burda o incecik 60 70 yaşındaki teyzelerin şıkır şıkır taytlarini çekip fildir fildir yurumelerini bi görseniz kendimden utaniyorum.Kosu yapan ,yuruyen ,bisiklet suren o kadar çok insan vsrki ozellikle yaslilar çok hareketli otobuste yer versen yüzüne garip garip bakar ne münasebet diye
Evet canim valla sirf bu manzara icin erken geliyorum goreyim diye ama degiyor.Afiyet olsun canım su ve spor muhteşem
Bazen geliyorlar öyle özellikle kilo verimi durunca heves mi kaçıyor ne neyse sıkıntılı bir şey olmasında
Güneşin dogusuyla temiz havayla misss gibi en sevdiğim saatler ben henüz yeni uyandım çıkacam bakalım üşeniyorum o güzel yürüdüğüm yer bana biraz uzak yol gözümde büyüyor yakın yer var orasına güneş çok sıcak neyse bi hamlede kalmayın bari
GünaydınKızlar tartı bildirimlerinizi bekliyoruuummm
Hedef60kgolmak
@bilgeyogii
@tomrs
@bluegreeneyes
@serap911
@Tesnim1903
I irmaknehirgol
@nurovic
@leyl76
Kız ne batışıGüneşin batışi ne kadar güzel gorunmusvalla sitarecim sen yurudukce bsna da acayip heves geliyor ama sadece geliyor o kadar henuz harekete geçemedim inşallah yagmur yagmazsa yarin yuruyeyim ya .Bugun gun bitmeden spor yapacam diye söz verdim ama yapamadim Yarin yeni bir umut eger yuruyuse cikarsam ben de foto atarim .Sen bol bol yürüyüş fotisi at bacim en azindan gaza geliyorum
Alt fotodaki kadinin egzersizleri fena oluyor bende yapiyordumaslında hepsi ezbere bildigim cok sevdigim hareketler vucudum o kadar hamlamış ki
kadın diyo ordan harika gidiyorsunuz
he canım totomu kaldıramiyorum daha dedim
Yok kuzumm açkarna içmiştim 4 saat sonra hayli hayli acıktırdı benim aslinda kahvaltım smoothieydi sonrada yumurta yedim işte öyle oldu o ekmekte büyük degil bide baya küçük ondan 2Afiyet olsun canım incir tahin biraz kaçamak olmuş
Afiyet olsun gayet iyi
Afiyet olsun diyetisyen listesi miydi çünkü kahvaltı da yulaf ceviz badem smothie kendi başına kahvaltı zaten ayrıca yumurta ekmek fazla geldi ama emziren diyetinde olabiliyor
Evet biraz kaçırmışız kaptanım afiyet olsun
Afiyet olsun
Afiyet olsun
Ohhohhsuper bende ciktim canımEvet canim valla sirf bu manzara icin erken geliyorum goreyim diye ama degiyor.
bu arada 12500 adimsen de ciktin mi
Günaydın canımGünaydın kızlar
Canım kabızlığı çözüyor sabah tartıda eksi gördüm pek açlık çekmedim.Halsizligimde yok.bugunde uygulamayı düşünüyorum ben son 1 haftadır sporu çok arttırdım onun verdiği yorgunluğa bağlıyorum dünüA hurma detoksu gibiydi listen halsiz miydin hmm neyse ben normal besleneyimzaten maks 2 gün yapabilirim ben de 1 gün yapsam bile çok iyi derim fazlasını yapamıyorum
ahahahBunu su an yürüyüşteyken okumam bile bi gulme getirdi
Ne hazırlığı acaba iki hafta once yeniden listeye girdin ya
senden de yürüyüş bekliyorum duymayayım duymayayımm takımımdakiler sporsuz olmayacakkGüneşin batışi ne kadar güzel gorunmusvalla sitarecim sen yurudukce bsna da acayip heves geliyor ama sadece geliyor o kadar henuz harekete geçemedim inşallah yagmur yagmazsa yarin yuruyeyim ya .Bugun gun bitmeden spor yapacam diye söz verdim ama yapamadim Yarin yeni bir umut eger yuruyuse cikarsam ben de foto atarim .Sen bol bol yürüyüş fotisi at bacim en azindan gaza geliyorum
afiyet olsun canımm20 Ağustos menü
*9.30 yağ yakıcı kahve, protein bar
*Tavuk şiş,salata,5 YK bulgur pilavı,ayran
*türk kahvesi, bir muz
*Menemen,bir dilim ekmek
2.5 litre su 8 bin adım
LenaG yosunlupapatya
Hahaha çok güldümSu an 60 yas civarinda bi amca bana tur bindirdioysa ki hızlı yürüyorum
Sağol kaptanımafiyet olsun canımm
Bende kaptanımmAfiyet olsuninşallah nutella yememişsindir
Afiyet olsun
Afiyet olsunpastadan mesela 1 dilim ayırıp ödül gününde yesek ne güzel olurdu
Afiyet olsun ama her güzel eksi geldiğinde alışkanlık olmasın valla yoksa
Afiyet olsun gayet güzel menü ve spor
Mina cım çok güzel afiyet olsun
Kız haftanın ortasında mı söylenir c.tesi diyeydin yamenü atmasan olur ama c.tesi tartı atmaya çalış canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?