aslında hepsi ezbere bildigim cok sevdigim hareketler vucudum o kadar hamlamış kiMaşallah canım çok iyi zorlu sporlar Allah’a kavuşturuyor
Yok kaptanim yemedim şükür size yazdigim menüye sadık kaldım ama henüz çok erken gec yatiyorum gece 2 de falan aksam yemegini 5 bucukta yedim en buyuk korkum aksam bir yeme atağı gecirmem.Cunku 2 yilda 20 kilo almamın en buyuk sebebi aksam atistirmalari abur cuburlariAfiyet olsuninşallah nutella yememişsindir
Afiyet olsun
Afiyet olsunpastadan mesela 1 dilim ayırıp ödül gününde yesek ne güzel olurdu
Afiyet olsun ama her güzel eksi geldiğinde alışkanlık olmasın valla yoksa
Afiyet olsun gayet güzel menü ve spor
Mina cım çok güzel afiyet olsun
Kız haftanın ortasında mı söylenir c.tesi diyeydin yamenü atmasan olur ama c.tesi tartı atmaya çalış canım
Merhaba canım yoğurt filan yesen :)Yok kaptanim yemedim şükür size yazdigim menüye sadık kaldım ama henüz çok erken gec yatiyorum gece 2 de falan aksam yemegini 5 bucukta yedim en buyuk korkum aksam bir yeme atağı gecirmem.Cunku 2 yilda 20 kilo almamın en buyuk sebebi aksam atistirmalari abur cuburlarihedefim sporu tamsmlayip aksami bitki çayı ile tamamlamak inşallah
Insaallah ona bile gerek kalmaz ama olursa yoğurt aklimdaMerhaba canım yoğurt filan yesen :)
Bizmkisi plansız oldu kaptan daha dikkatli olmaya çalışırımAfiyet olsuninşallah nutella yememişsindir
Afiyet olsun
Afiyet olsunpastadan mesela 1 dilim ayırıp ödül gününde yesek ne güzel olurdu
Afiyet olsun ama her güzel eksi geldiğinde alışkanlık olmasın valla yoksa
Afiyet olsun gayet güzel menü ve spor
Mina cım çok güzel afiyet olsun
Kız haftanın ortasında mı söylenir c.tesi diyeydin yamenü atmasan olur ama c.tesi tartı atmaya çalış canım
Bilmiyorum canım çok yazasim gelmiyor.
Meyve aciktirmiyormu20 Ağustos menüm
Sabah 11 de kahvaltı
Bir dilim ekmek
Sucuklu yumurta iki lokma
Salata, bolca pastırma
5 fındık 5fistik
Öğleden sonra yeşil çay limonlu zerdeçalli
6 ya doğru
İki ciltim üzüm,bir nektarı,iki dilim armut
Akşam bir bardak kefir
LenaG
D Deltavealfa
Evet aciktiriyor özellikle sabahları yersem akşama kadar açıkiyorumMeyve aciktirmiyormu
Ben acikiyorum yada psikolojik olarak acikacagim diye şartlandım
İyi geceler canm benimde uykum kaçtiNeyse kızlar işler bitti ben kaçar iyi geceler
Bunu su an yürüyüşteyken okumam bile bi gulme getirdiSitare55 yosunlupapatya siz biraz yiyin kız öyle aç aç olmaz bu hafta yiyin haftaya verirsiniz. Hem yosunlupapatya sen niye diyetisyenini dinlemiyorsun azcuk ye gızz
Ne hazırlığı acaba iki hafta once yeniden listeye girdin yaBu haftayı bitirip biraz hazırlığa geçmeyi planlıyorum. Şu ara bi içime çekildim.
Şükür can sıkıntısı yok
Güneşin batışi ne kadar güzel gorunmus
Burda o incecik 60 70 yaşındaki teyzelerin şıkır şıkır taytlarini çekip fildir fildir yurumelerini bi görseniz kendimden utaniyorum.Kosu yapan ,yuruyen ,bisiklet suren o kadar çok insan vsrki ozellikle yaslilar çok hareketli otobuste yer versen yüzüne garip garip bakar ne münasebet diyeSu an 60 yas civarinda bi amca bana tur bindirdioysa ki hızlı yürüyorum
Afiyet olsun canım su ve spor muhteşemİyi akşamlar
20.08.2024 Salı
Sabah 1 tane karabuğday patlağı üzeri 1 yk krem peynir,1 kupa sütlü çay
Kahvaltı 12 gibi 4 yk yoğurt,4 yk granola,1 şeftali,4 ceviz,1 kupa sütlü çay
Ara 15:30 15 fındık,1 bardak ayran
Akşam 20:30 (biliyorum geçe kaldı siparişim anca geldi) 8 yk kıymalı tam buğday makarna,1 küçük kase salata,1 bardak ayran
Su 2,5 lt
13.350 adım
15 dk Ebru Şallı pilates
15 dk dumbella çalışma
yosunlupapatya
Bazen geliyorlar öyle özellikle kilo verimi durunca heves mi kaçıyor ne neyse sıkıntılı bir şey olmasındaBilmiyorum canım çok yazasim gelmiyor.
Bu haftayı bitirip biraz hazırlığa geçmeyi planlıyorum. Şu ara bi içime çekildim.
Şükür can sıkıntısı yok
Güneşin dogusuyla temiz havayla misss gibi en sevdiğim saatler ben henüz yeni uyandım çıkacam bakalım üşeniyorum o güzel yürüdüğüm yer bana biraz uzak yol gözümde büyüyor yakın yer var orasına güneş çok sıcak neyse bi hamlede kalmayın bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?