- 7 Ağustos 2016
- 4.844
- 18.324
- 208
sagol kaptanım dıkkat etmeye calısıyorumCumartesiye gore - 300 eksidesin tebrik ederimama lutfen menu paylasimi bekliyorum senden. Bir de tarti bildirimini vaktinde tamam mi canim
Günaydın canımGünaydın canlar
Herşey güzel öğleden sonra yine tarhana fıstık6 Ağustos menüm
Kahvaltı 8bde
Kk dan fazla peynir
Bir dilim ekmek
Domates
Salatalık
Öğle 11 gibi
İki çiçek dolması,yeşil biber 3 tane
Öğleden sonra komsumla
Bir incir, küçük kase fıstık bir porsiyon tarhana.
Akşam
Bir tabak mantar yemeği nohutlu
Bir tabak salata
3yk bulgur pilavı
LenaG
Sabır,azimHayırlı günler kızlar
Şu 80 li rakamlardan 70 li rakamlara bir geçseydim nasıl güzel olurdu.
Tatil girdi araya diye süreç uzadı. Her tartıda 80 leri görmek canımı sıkmaya başladı
Afiyet olsun pancar yemeği hiç duymamıştım06.08.2024 menü
07.00
1 bardak kayısılı su
09.30
Bir fincan kahve, bir erik, 5 fındık
10.15
Bir yumurta, Bir dilim peynir, domates salatalık 5 zeytin 1 dilim tam buğday ekmeği
13.00
Bir aktivye içine iki erik 5 fındık, bir şişe maden suyu
16.00
Bir salatalık bir fincan rezene Bir salkım üzüm
18.00
Bir kase sebze çorbası, 8 kaşık pancar yemeği bir dilim tam buğday ekmeği bir kase cacık
20.30
Bir fincan sütlü kahve bir hurma
3 litre su
40 dakika yürüyüş
LenaG Mthn83
Yürüyüş yapmayi özledim.masallah sana canımGünaydın kızlar 8.bin adım yürüyüş Ve 1 saat plates yaptım şimdi kahvaltı zamanı
Aynı ben . Bende artık 70-71-72 gelgitlerinden usandımHayırlı günler kızlar
Tatil girdi araya diye süreç uzadı. Her tartıda 80 leri görmek canımı sıkmaya başladı
2/3 ay aynı rakamlarda görmek inanılmaz sıkıyor. Bir ara 86/87 lerde takılmıştım.Aynı ben . Bende artık 70-71-72 gelgitlerinden usandım
Sen iyi ol da yaparsın canım benim önce sağlıkYürüyüş yapmayi özledim.masallah sana canım
Alla alla laflara hele kimi nerden aliyonuz öyle kolay miydiSeni alacaktık ben geldim
Cok gecmis olsun canim gecen benim oglumd olmustu hemen düzeldi seninki de hizli atlatir insGünaydın kızlar, sabah 5 i gecerek kızımın kusması ile uyandık, baya kustu, şimdi ona çorba yaptım ben de bir hindiba kahvesi içtim, biraz uykuya daldı, rapor aldım bugün ben de biraz dinlenirm şimdi
Guzel idare etmisisn disqrda olmana ragmen afiyet olsun canim
Ben kurtuldum sen de kurtulursun canim hic merak etme hatta bu gectigimiz cumartesi icin uzak hedefim(bir hafta icin) 78.9 demistim aradaki fark coktu diye. Bu sali 78.1 geldim. Yeterki kararli olalim spor da menu de istek deHayırlı günler kızlar
Canim kahvalti aciktiracak bir kahvalti cesit yok.sagol kaptanım dıkkat etmeye calısıyorum
6 agustos menu bıldırımı
sabah mısır unlu dereotlu pogaca
ara soda
oglen semızotu az corba az makarna salata
ara zuber nohutos
aksam bır lavasa 3 sıkım cıg kofte durum
gece albenı mınık 3 adet((
18 bın adım 1 lt suSitare55
Aynen canım ver al ver al 69 ucundan gördüm daha da göremedim.2/3 ay aynı rakamlarda görmek inanılmaz sıkıyor. Bir ara 86/87 lerde takılmıştım.
Aynen canım Ağustos sonuna anca toparlanirim. Eylülden itibaren diyetisyen eşliğinde götüreceğim inşallah.Sen iyi ol da yaparsın canım benim önce sağlık
Öyle plan şey etmiştikAlla alla laflara hele kimi nerden aliyonuz öyle kolay miydi
Cok gecmis olsun canim gecen benim oglumd olmustu hemen düzeldi seninki de hizli atlatir ins
Guzel idare etmisisn disqrda olmana ragmen afiyet olsun canim
Yer pancarı oluyor canm onun yemeği Karadeniz tarafında çok yapılırGünaydın canım
Herşey güzel öğleden sonra yine tarhana fıstık
Sabır,azimolacak olacak
Afiyet olsun pancar yemeği hiç duymamıştım
yürüyüşte karşılaşıp ta tüyo istemesi görüyorsun yürüyorum bide boğazımı tutuyom deseydin yaaSabah yürüyüşte bir ogretmen arkadasla karsilastim uzaktan seni taniyamadim. Bu degildir demis onun bacakalri daha kalindi demisbacaklarin ne kadar incelmis cok zayiflamissin dedi övdü mu gömdü mu anlamadim. Sonra da tüyo istedi
sabah bende gene yürüdüm ama işte iş mesefem taş çatlasın 30 dk yokuş çıkmassam ordan otobüse binersem 20dk bitiyor şöyle bir saat yürüsem sabahları senin gibi ama planlarım var haftaya bakalımyürüyüşte karşılaşıp ta tüyo istemesi görüyorsun yürüyorum bide boğazımı tutuyom deseydin yaa haahahahah şaka bi yana bu sabah yürüyüşlerini çok söylüyorlar aç karnına özellikle sen bulmuşsun kaptanım sırrı ondan haftada 2 2 eriyorsun ahahah
Ben bu oyunu bozarim seni de takima alırımÖyle plan şey etmiştik
Haftada iki iki erimekyürüyüşte karşılaşıp ta tüyo istemesi görüyorsun yürüyorum bide boğazımı tutuyom deseydin yaahaahahahah şaka bi yana bu sabah yürüyüşlerini çok söylüyorlar aç karnına özellikle sen bulmuşsun kaptanım sırrı ondan haftada 2 2 eriyorsun ahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?