Öyle canım.Sağol canım evet yoga hoşuma gitti ruhunda çok rahatlatıyor açık havada yaptık birde esneklik kazanırsam çok daha iyi olacaktır inşallah
Zaten tatsız şeyler faydalı hep tadı güzeller hep cısss
Be de urfaliyim ama doğma büyüme izmirdeyim Antep'e dıyet yapmak zor demi yemekleri enfesss bol eksilerin olsun canım
Afiyet olsun yapacak bir şey yok yarın dengelenirKizlar bugün menüm cıslı oldu baya duygusal yeme atağı özür dilerim sizden de kendimden de
Kahvaltı 10.00 bir yumurta domates biber iki zeytin
Akşam 15.00 hamburger menü üstüne dondurma
Su 3 litre vardır spor yine yok
yosunlupapatya LenaG
Afiyet olsun canım akşam hem tavuk hem patlıcan kebap fazla kaçmış birini tercih etsek daha iyi olurHayırlı akşamlar
11.40
1h yumurta beyazı
5,6 çatal peynir
Dom saltk marul
16.30
10 fındık
Filtre kahve
18.45
2yk basmati pilav
2 kase tavuklu semizotu salata
2 adet patlıcan kebabı
1saat yürüyüş
2.5 lt su
LenaG
Basmati nişastası oldukça az bir pirinç o yüzden sağlıklı beslenenler tercih ediyor ve hep tane taneAfiyet olsun
Afiyet olsun zaten erken kapatmissin canım
Afiyet olsun canım sen nerede oturuyorsun patlıcan kebabı tırnaklı pide görüyorum hep menüde
Birde bu basmati pilav hiç yapmadım nasıl tadı diğerine yakın mı acaba alıp artık ondan yapmak istiyorum bende
Afiyet olsun o saatte miden ağrımadı mı çiğköfteyle akşam da bulgur var biraz dengesiz olmuş31 temmuz menü
Sabah 9 buçuk
5 sıkım çiğ köfte
3 yeşil biber
Salatlik
Öğlen
yarım simit
Kk peynir
İkindi
15 fıstık bir ceviz iki erik.
Akşam 7
3yk bulgur pilavı
Bir tabak et kavurma
2yk salata
LenaG
Afiyet olsun çok bakliyat olmuş yeşillik eksik kalmış canım31 Temmuz
Sabah
2 tb tost
zeytin
Domates
Çay
Ara 1 kase aşure
Aksam
5 kaşık barbunya
5 kaşık pilav
Yoğurt
Su 2 lt
Spor tüm gün ayaktayım bea
yosunlupapatya LenaG
Afiyet olsun canım güzel tavuk ne kadar bilemedim ama 90-120 gr ok31.07.24
12.30
2 yumurta ile omlet, peynir, 3 zeytin, domates salatalık biber, 1 çk labne 1 çk bal.
16.00
Sade kahve, fındık 4 kayısı, soda
18.30
1 kepçe çorba, taze fasulye 3 YK pilav haşlanmış tavuk
Şu:2.5 ltLenaG
Ay çok azdı vallahiAfiyet olsun canım güzel tavuk ne kadar bilemedim ama 90-120 gr ok
basmati pirinç tüketiyorum kaptanım tamamdırAfiyet olsun canım menün güzel pilavı 1 yk daha azaltsak veya mesela basmatiye geçsek çok güzel olur. Su konusunda haklısın ama 2 nin altına düşmemek lazım .
Ayaklarına sağlık
Canın sıkılmasa veya sadece seni yemeğin mutlu edeceğini düşünmeseydin yemezdin eminim umarım canını her ne sıktıysa düzelir canım.Kizlar bugün menüm cıslı oldu baya duygusal yeme atağı özür dilerim sizden de kendimden de
yosunlupapatya LenaG
Afiyet olsun canım da spor bari olaymis iyiymiş aslında erkende yemişsin akşam acıkırsan salata filan hafif beslensen iyi olur canımKizlar bugün menüm cıslı oldu baya duygusal yeme atağı özür dilerim sizden de kendimden de
yosunlupapatya LenaG
Birsey yemem bugün spor yapamıyorum rahatsızım ne yazık ki ama olmadı yani bugün ilk yerken mutlu olur gibi oluyorum sonra pişman oluyorum bir asamadim duygusal yemeyi ne zaman ağlasam kendimi hamburger sipariş ederken buluyorumAfiyet olsun canım da spor bari olaymis iyiymiş aslında erkende yemişsin akşam acıkırsan salata filan hafif beslensen iyi olur canım
Haklısın canım spordan kastım hani hafif hafif yürüyüş olarak dedim rahatsızlığını biliyorum duygusal olarak da kötü birşey yoktur inşallah geçici bir durum olsun inşallah en azından şunu yapabilirsin bana bugün daha doktor söyledi mesela o hamburgeri ye ama patatesini yeme böyle de yapıp hafifletebilirsin canım benimBirsey yemem bugün spor yapamıyorum rahatsızım ne yazık ki ama olmadı yani bugün ilk yerken mutlu olur gibi oluyorum sonra pişman oluyorum bir asamadim duygusal yemeyi ne zaman ağlasam kendimi hamburger sipariş ederken buluyorum
Afiyet olsun canım menü harika senin şu askılık görevi gören aletlerin ne durumda merak ettim kullanıyormusun bakalımİyi Akşamlar Kızlar
Kahvaltı öncesi 2sb.dukan birası, su
11:30 1acur, 2salatalık, 6zeytin, 40/45gr. peynir
Ara. 2sb.nane saplı zencefilli kiraz sapı çayı
19:30 da yemeğe oturduk bugün gecikti.
1büyük tabak fırında tavuk, patates, mantar,biber,1kase çoban salata, 1sb.gazoz
Toplam 3 litre su
LenaG yosunlupapatya Mthn83
Spor 7081 adım
Afiyet olsun canım yemek saatlerinde belirtirsen sevinirim pilav da beş kaşık değil 3kasik olsa cokk iyi olurmuş bu arada yoğurda nane ve pul biber azıcık dök iyi oluyor diyor diyetisyenler tanı sütünü etkilemesin az acı az da nane ekleyip deneyebilirsin canım31 Temmuz
Sabah
2 tb tost
zeytin
Domates
Çay
Ara 1 kase aşure
Aksam
5 kaşık barbunya
5 kaşık pilav
Yoğurt
Su 2 lt
Spor tüm gün ayaktayım bea
yosunlupapatya LenaG
Bu menudeki tek fazlalik 14:30 ara öğünüMenüm son hali
LenaG Mthn83 Leyl35
10.45 kahvalti
Yarım kapya biber
1 domates
1tb ekmeğiyle kaşarlı tost
Avuç içi maydanoz
14.30Ara öğün
yarım paket altınbaş çörekotlu light bisküvi
15.00 öğle
1 tane Biber dolması
4 YK yoğurt
Maden suyu
17.15 ara öğün
kefir çiğ badem
2 kare bitter çikolata
19.00 ara öğün
10 tane kiraz
20.00 akşam
4 mini köfte
3 dilim elma patates haşlanmış
1 kase Cacık
2.5 lt su
Spor yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?