yosunlupapatya
da ısrarcı diyetisyen konusunda. Ama ben umduğumu bulamayacakmisim gibi hissediyorum. Hiç fire vermedim diyemem. Bazen cidden cok zorlandığım zamanlar oldu çalıştığım dönemde. Hem ben hastalandim, hem kızım, hem eşim derken düzen bir şekilde bozuldu.
Diyetisyen işini düşüneceğim ama online diyetisyenle yapamıyorum ben. Bir kere danismanlik aldım hamileliğimde. Verdiği listeye uyamadim hiç.
Ekmek kaç gr bilmiyorum. Ekmecigin kepek ekmeği. Tam buğday aliyordum arkadasim bundan al bunun kalorisi daha düşük dedi. Fotoğrafta bir dilimi ikiye böldüm. Avucum kadar boyutu.
Ya bu arada ben normalde 10 gibi yatıp uyurdum. Tatilde ister istemez şaştı ama genelde en gec 12-12.30 gibi yatıyorum geceleri. Sabah da zaten kızım sagolsun 7-8 arası kalkiyoruz. Kahvaltıyı 10-11 civarı yapiyorum genelde. Hem sabah canim bir sey istemiyor hem de erken yapinca öğlen bir öğüne daha ihtiyaç duyuyorum.
Bu gruba katılalı 3 hafta oldu. Geçen hafta da adettim. Bunları not aldim hatta. Adetten bir gün once 72.8dim, adetin 3.gunu cumartesi tarti gunuydu zaten.74.2 çıkmıştım.
Dün de 73.1 geldim. Buraya 11 temmuz Çarşamba katıldım, 73.4'tü kilom o gün.