Cok teşekkür ederim şimdidenBende sen kadar inanmazdım deneyeyim derken bazen gaza gelirdim 2bin atlardım
Paylaşirim kuzum hem emziriyorum zararıda olmaz diye onuda içicem
Bende seni hepinizi tebrik ederim canım azmetmenin zaferi gerçekten daim olsun bu zaferler inşallahÇook tebrik ederim kaptancığım
Tebrik ederim canım geçen haftadan bu haftaya 800gr gitmiş helal sanadaGünaydın
Tartimda sıkıntı var, kiyafetli kiyafetesiz ayni olctu. 4-5 kez çıktığımda en son bu sayıları gördüm . herhalde doğrudur.
Salı günü kaç kiloydum hatirlayamadim. Not alıyordum normalde ama almamışım bu kez.
LenaG yosunlupapatya @Mthn83
Kesinlikle doğru, burda olmamız bile kendimiz için cabalamamz demek ve vazgeçemediğimz sürece sonu mutluluk olacakTeşekkürler canim ben de butun kizlari tebrik ediyorumAzmeden çabalayan kendi sağlığı için mücadele eden herkesi tebrik ediyorum. Bu çok değerli hep kendimizi öteliyoruz önemsemiyoruz ama buradaysak her şeyden önce kendimizi daha iyi görmek sağlığımızı düzeltmek için buradayız ve bu çok kıymetli kizlarr hepinizi tebrik ediyorum
Göğüs göbek basen sayıları birbirine çok yakın demekki kilon vücuda orantılı dağılmış çıkıntın yok sanırım senin bu iyi bişey bence. Benim göbekte popoda toplanmış kapatması çok sıkıntılı oluyor kıyafetlerde
Bebeğim ip atlarken sporcu sütyeni gibi sıkı tutan bi çamaşır giy üstüne. Bir de emziriyosundur göğüsler feci şekilde sarkma yapabilir zıpladıkça. Nerden biliyorsun diye sorma acı tecrübelerBende sen kadar inanmazdım deneyeyim derken bazen gaza gelirdim 2bin atlardım
Paylaşirim kuzum hem emziriyorum zararıda olmaz diye onuda içicem
Yaaa 70 lere çook yakınsınLenaG canım bu hafta izin almak istiyorum
1 haftalık tatil planımız var. İnşallah yarın yola çıkacağız. İnşallah fazla bir artı ile dönmem
Cumartesi 81.70
Bu gün 81.20
Eksi 500
Eki Görüntüle 3457791
Ay çok şükür artıdan eksiye geçmişim
Ki dün gece saat 2 de uyudum
Çocuklar sabaha kadar 10 defa uyandırdılar
Muhtemelen ödemde vardır daha ayaklarım kollarım çok ağrıyor
Göğüslerde sarkma yapabilir canım sıkı tutan bişey giymek lazım korse falan hatta.Cok teşekkür ederim şimdiden
Peki ip atlamak sıkılaştırıyor mu vücudu ayni zamanda? Başka egzersizlerle desteklemek gerekir mi
Ben hiçbir şeyden kısmıyorum canım. Ne yemek istiyorsam yiyorum. Sadece günü erken kapatmaya maks 17-18 genelde 17.00 sonrasında bir şey yememeye çalışıyorum. Gece acıkıyorum tabii. Bu açlık hoşuma gidiyor açıkçası çünkü depolarımdan yaktığını düşünüyorum ve mutlu oluyorumSon gunlerde burnuma şöyle ozenilerek yapilmis bir hamburger patates kizartmasi kokusu geliyor... Bu kokuyu alan var mi benden başka
Bu hafta ici airfryde yada firinda patates birde tambugday lavaş arasi hamburger koftesi yapariz belki var mi başka düşünen
Yagsiz tost makinasinda basılmışi olur
Marullara sarilmis sozde hamburger beni tatmin etmez ama bu nefis olur
Tebrik ederim canım güzel gitmiş kilolar. Tabii ki seve seve listeye yazarımLenaG ben bugün tartıldım bu hafta takımlara gireyim diyorum kaptanım. Maşallah tüm azimli hatunlar burada süper kilo veriyorlar size takılırsam temmuzu güzel bi sayıyla bitiririm diye düşündüm.
15 temmuzda 63.90 la başlamıştım 13 gün sonra bugün tartıldım :
27 Temmuz ctesi: 60.30
2 haftada hızlıca 60 a düşüp 60 direnç kilom uzun süre takılırım kesin burda ama yapacak bişey yok elimizden geleni yapcaz
Çok teşekkür ederim.LenaG kaptanım bu arada müthiş bi eksi gördük senden tebrik ediyorum ligleri tokatlaya tokatlaya geçiyosun maşallah gelsin artık 80 ler ligi
Ben de sana uycam bu hafta sabahları kalkar kalkmaz 2 kupa bol buzlu filtre kahve içicem işin Sırrı bu olsa gerek
Tartılmadın mı kıızzz
Yok valla tartılmadım özür dilerimTartılmadın mı kıızzz
Tamam canım yapacak birşey yok peki takımlara girecek misin ?Yok valla tartılmadım özür dilerim
Sagol canım benim Allah razı olsunTebrik ederim canım büyük küçük demiyoruz eksiye seviniyoruuuzzz
Daha duurr daha mezuniyetini göreceğizBu da benim 15 günlük sonucum tabi ki buyuk bir miktari odemdir ama yine de baslamis ve bu noktaya gelebilmis olmak beni cok mutlu ediyor. Bu noktadaLenaG kaptanim ve diger tüm arkadaslar hepinize ayri ayri tesekkur ederim
15 günde 4 kilo 700 gr
Bu hafta takımlara girecek misin ?Sagol canım benim Allah razı olsun
Yerimde sayıyorum
Ay hadi ins sırayla mrzun olalim her birimizDaha duurr daha mezuniyetini göreceğizBen de burada aktif olduğun ve azmin için teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?