Waoovvv bu gözler ne görüyor. Harikasın idolüm. Gardımı çok güzel aldım. Aşure de bitti nasılsa. Çok tebrik ediyorum seni
Tamam da 1 hafta yeterli mi pekiYok kendimi denemeye aldım 1 hafta. Sana söz verdigim için
O işiKaptaniçem ay sonunda hedefini tutturan yada en çok kilo veren kişiyle ilgili bir prosedür var mı?Nasıl oluyorLenaG
1.5 kilo sandım yanlış görmüşüm bildirimin de yanlış olmuş. 1,05 kilo salıdan bu yana. Güzel gitmiş tebrik ediyorum
Dimi ya eklemelere ihtiyacım var.En sevdiğim şey araliklı oruç ve ip atlama es geçme derimm lesliede bi 15 dk yapsanda yeter mesela dahada güzel işe yarıyorrrbuarada kızlarr ben zuhre ana ananaslı detox aldım acaba içipte işe yarayan varmı ödem atıyormuş
Tebrik ederim canım büyük küçük demiyoruz eksiye seviniyoruuuzzz
Süpersin. Salıdan bu yana 2 kilo gitmiş bile. Çok hızlı giriş yaptın. Tebrikler canımYuppi ödemler gitti
23 temmuz: 92 başlangıç
27 temmuz : 90
KaptanimmLenaG
Gruba girerim kaptanimm
Eki Görüntüle 3457787
Waooov harika eksi canım çok tebrik ederimYuppi ödemler gitti
KaptanimmLenaG
Gruba girerim kaptanimm
Eki Görüntüle 3457787
Tebrik ederim canımLenaG canım bu hafta izin almak istiyorum
1 haftalık tatil planımız var. İnşallah yarın yola çıkacağız. İnşallah fazla bir artı ile dönmem
Cumartesi 81.70
Bu gün 81.20
Eksi 500
Eki Görüntüle 3457791
Ay çok şükür artıdan eksiye geçmişim
Ki dün gece saat 2 de uyudum
Çocuklar sabaha kadar 10 defa uyandırdılar
Muhtemelen ödemde vardır daha ayaklarım kollarım çok ağrıyor
Tmm kaptanım izne alın beni ozmn tarti atmıştım görmediniz heralde tekrar atayummiTamam canım evet menü ve tartı atılıyor. İzne alalım istersen ve bugün tartı fotosu gelecek değil mi ?
Teşekkür ederimmmm aşure krizi bizd de yaşandıWaoovvv bu gözler ne görüyor. Harikasın idolüm. Gardımı çok güzel aldım. Aşure de bitti nasılsa. Çok tebrik ediyorum seni
tebrikler canimmmm eksi gördün mü artık az çok gerisi gelir.LenaG canım bu hafta izin almak istiyorum
1 haftalık tatil planımız var. İnşallah yarın yola çıkacağız. İnşallah fazla bir artı ile dönmem
Cumartesi 81.70
Bu gün 81.20
Eksi 500
Eki Görüntüle 3457791
Canımm çok teşekkür ederim seni de tebrik ederim. Hep beraber hedefimize ulaşalım inşallah. Benim çoğunlukla ödemdir ama gerçekten hafiflik hissi odemin gitmesi bile çok iyi geldi. Her şey çok güzel olacak hep birlikteSüpersin. Salıdan bu yana 2 kilo gitmiş bile. Çok hızlı giriş yaptın. Tebrikler canım
Tama canım buldum şimdi kusura bakmaTmm kaptanım izne alın beni ozmn tarti atmıştım görmediniz heralde tekrar atayummi
Teşekkür ederim kaptanimmm desteğiniz sayesindeWaooov harika eksi canım çok tebrik ederim
Tebrik ederim canımtamamdır iyi tatiller
Önemli değil kaptanım teşekkür ederimTama canım buldum şimdi kusura bakma
14:00 - 14:30 a kadar bekliyorum canım sonra tabloyu yapıyorum kırmızı kaptan belirleniyor ve mavi kaptanı seçiyor ardından takım listeleri kuruluyor.Gruplar ne zaman belli oluyor heyecanlandım
Çook teşekkür ederim canım ❤Tebrikler
Bu hafta bende ipe ağırlık vermeyi düşünüyorum tebrikler canım
Woww eksiye bak tebrikler
kocaman alkışş
Kolay gelsin canım
Tebrikler çok iyiGünaydın
Geçen hafta 75 di
Bu hafta 74.4
Fark 600 Gr
Bı yerden başlamak lazım
Ooo güzel sonuçEki Görüntüle 3457726
Geçen Cumartesi 71,8
Bugün 72,2
Fark -400 gr
Dünüm dolu dolu beslenme ve hareketsiz geçti.
Olsun canım sağolsun.
Bu hafta aralıklı oruç sistemine geçtim.
Egzersize başladım
Pazardan bu yana yoga yapıyorum.
İp atlamayı hep unuttum. @Jou çok işe yarıyor diyordu. Bu hafta ipe de başlamalıyım.
LenaG Mthn83 @yosunlupapatya
Super sonuç
Kesinlikle cnm ekip gümbür gümbürEkibimle gurur duyuyorum bu rakamlar neeben disaridaydim atacağım bir yarım saate inşallah
Her zaman ki gibi harika
Üzülme biraz dikkatle saliya düşersin.inis çıkışlar herkeste oluyor.
Kaptaniçem harikasın kk yikiliyor
TebriklerGünaydın Kızlar,
Hepimiz çok iyi eksilere ulaşmışızdır umarım.
Geçen hafta Cts: 62.9 kg
Bugün: 61.8
Fark: -900 gr
LenaG
Mthn83
Eki Görüntüle 3457715
TebriklerSali gunu kilom 81.450
Bugunku kilom 80.50
fark 950 qram
Yuzde olarakv1.16%LenaG @yosunlupapatya
Eki Görüntüle 3457707
Gecmis olsun ekşi görmüşsün tebrik ederimLenaG canım bu hafta izin almak istiyorum
Cumartesi 81.70
Bu gün 81.20
Eksi 500
Eki Görüntüle 3457791
TebriklerYuppi ödemler gitti
KaptanimmLenaG
Gruba girerim kaptanimm
Eki Görüntüle 3457787
Çok heyecanlı beklemedeyiz14:00 - 14:30 a kadar bekliyorum canım sonra tabloyu yapıyorum kırmızı kaptan belirleniyor ve mavi kaptanı seçiyor ardından takım listeleri kuruluyor.
Tebrik ederim canım neden moralin bozuluyor harika bir eksi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?