Geçen hafta 82.45 miş bak eksi görmüşsün
82.45 miş canım ilk eksiyi gördükGeçen hafta kaçtı
Pilatese başlamayı düşünüyorum bir iki gün denedim ağrı yaptı ama devam edeceğim vazgeçmeyeceğim çünkü sağlık açısından iyi hissetmek istiyorumGeçen hafta 82.45 miş bak eksi görmüşsünumutsuzluğa kapılmak yok bırakma ağrılarım var veremem diye yapacağım yenicem demek var bak benim belimde fıtık,dizlerimde yırtıklar omzumda yırtıklar var hiç spor yapamıyordum ama yavaş yavaş yürüyüşe başladım sonra sonra daha iyi hissettim şimdi pilates yapıyorum tabi fizyoterapist eşliğinde olduğu için güvenle yapıyorum o ayrı sen de fibromiyalji için videolar izleyip hareketler yapabilirsin işk başta ağrı sanki daha çok artıyor gibi oluyor ama sonra iyi geldiğini fark edeceksin
Sabah yemekten 1-1.5 saat önceLeyl35 bir de sen hangi saatte iciyorsun
Afiyet olsun birden çok kısma az olmuş biraz ayrıca sevmediğin için mi yemiyorsun bilmiyorum ama ekmeğe de ihtiyacımız var sabahları 1 dilim ekle canım26 TEMMUZ CUMA
1 fincan bitki çayı
2 haşlanmış yumurta
Yarım domates salatalık
2-3 zeytin
Az peynir
(Ekmek tüketmiyorum )
ARA
1 büyük bardak ayran
1 fincan karahindiba kahve
ÖĞLE
salata
AKŞAM
biberli limonlu yoğurt
2 lt su
LenaG
karabuğday basmati pirnç acaba içine ne koyacaksın merak ettimm :)Burdaki menulerde gördüğüm dolmalar canımı cektirdi. Bende kendime yarin icin tabi fit dolma yaoacam tarifini paylasacam tabi
4 kofte kadar kiyma koyacam 3 yemek kasigi yulaf bir butun domates maydanoz bu karisimdan kac dolma cikarsa artikkarabuğday basmati pirnç acaba içine ne koyacaksın merak ettimm :)
mmm yulaf kıyma kulağa güzel geliyor afiyet olsun şimdiden canım :)4 kofte kadar kiyma koyacam 3 yemek kasigi yulaf bir butun domates maydanoz bu karisimdan kac dolma cikarsa artik
Yesil dolmalik biber degilde kapya biberi kozler gibi ön pisirme yapip hazirladigin harci koyabilirsin dikine karniyarik gibi kesip aralayarak... daha cok yakisacagini düşündüm4 kofte kadar kiyma koyacam 3 yemek kasigi yulaf bir butun domates maydanoz bu karisimdan kac dolma cikarsa artik
Benim bağırsaklar biraz tembel senelerdir yemiyorum ekmek yiyince 5-6 gün afedersin tuvalete çıkamıyorum çözümü böyle buldum kiloyuda akşam yemeği yiyerek aldım normalde 4-5 ten sonra yemiyorum rahatsız ediyo bayramda tatile gittik koloniceAfiyet olsun birden çok kısma az olmuş biraz ayrıca sevmediğin için mi yemiyorsun bilmiyorum ama ekmeğe de ihtiyacımız var sabahları 1 dilim ekle canım
Of offf karniyarik gibiYesil dolmalik biber degilde kapya biberi kozler gibi ön pisirme yapip hazirladigin harci koyabilirsin dikine karniyarik gibi kesip aralayarak... daha cok yakisacagini düşündümazda kaşar serpersin ustune
Bende bugün eksiyle uyandım82.45 miş canım ilk eksiyi gördükbu hafta kaptanlık yarışları olacak gibi
Oo kimler gelmiş hoşgeldin26 TEMMUZ CUMA
1 fincan bitki çayı
2 haşlanmış yumurta
Yarım domates salatalık
2-3 zeytin
Az peynir
(Ekmek tüketmiyorum )
ARA
1 büyük bardak ayran
1 fincan karahindiba kahve
ÖĞLE
salata
AKŞAM
biberli limonlu yoğurt
2 lt su
LenaG
Dereotlu kabak yemegiAy bugün ne yemek yapsam hiçbir şey canım istemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?