Teşekkür ederimm.Afiyet olsun ezine baya yağlı canım mutfak tartın varsa 40 gr yeterli
Kuzu şişlerin küçük olduğunu varsayıyorum umarım et 150 gr falandır
Telefonuna aralıklı proğram indirebilirsin. Otokontrol olur hem. Burdan da destek veririz.Teşekkür ederim
Bende ne yazdılar acaba diye heyecanla geliyorum ama Lena kaptanima da dedim. Kendim yapmiyorken bunu neden yedin demek ağır geliyor bana utanıyorum
Ama elimden geldiğince burada olmaya çalışıyorum
Hepiniz çok değerlisiniz. Mutluluğunuzu küçükte olsa bir katkım olsun istiyorum hep
Amin ecmainGece 02.47den bildiriyorum bu akşam cok mahsun oldum kederlendim ağladım durdum bu saat oldu yatamadım.Allah kimin ne derdi sıkıntısı var alsın inşirah versin hepimize.
Birde beslenme saati çok önemliEvet ya önceden ekmeği ve abur cuburu kesince hemen veriyordum şimdi illa spor ile desteklemek gerekiyor.
Öyle deme. Beynini doğru kelimelerle kodlaBende hamilelikler doğumlar derken kilolar aldı başını gitti. Özelikle bu yıl birden almaya başladım onun için artık bir dur demek istedim
Git gide kilo vermek zorlaşıyor
Günaydınn, 1.68 canım
Guzel haberler al insallah Rabbim gonlune gore versinHayırlı sabahlar kızlar nasılsınız
Bu gün çok önemli bir haber bekliyorum. Gece 1 de yattım
Sabah saat 4 te kalktım uyku tutmadı
Hayr olsun inşallah canımHayırlı sabahlar kızlar nasılsınız
Bu gün çok önemli bir haber bekliyorum. Gece 1 de yattım
Sabah saat 4 te kalktım uyku tutmadı
Maşallah canım sana ayakların nasıl oldu gecmistir inşallahGünaydınlaryürüdüm geldim adim sayarim 13500 adim oldu
Cok gecmis olsun canim daha iyi miGunaydin her kese dun oglum hAstalandi menu paylasimi yapamadim giremedim hic burayaLenaG
Yok canim geçmedi birkac gune gecer insallah diye umut ediyorum. Ayak parmagimda yara bandi ile yürüyorumHayr olsun inşallah canım
Maşallah canım sana ayakların nasıl oldu gecmistir inşallah
Amin cumlemize insallahGece 02.47den bildiriyorum bu akşam cok mahsun oldum kederlendim ağladım durdum bu saat oldu yatamadım.Allah kimin ne derdi sıkıntısı var alsın inşirah versin hepimize.
Maşallah azmine benimde sürekli spor yürüyüş derken ayak bilegim ağrıyor ama yinede birakmiyorum sporu elden yapmalıyım diye kendimi sartlandiriyorumYok canim geçmedi birkac gune gecer insallah diye umut ediyorum. Ayak parmagimda yara bandi ile yürüyorum
Kaptanim kaptaniiiiim su oklava gosteren emojiyi gostermek istiyorum ama emoji butonu aktif degil bendeKızlar bende dün uyuyakalmisim yazamadım yürüyüşe cikamadim ama evde iki mile Leslie daha yaptım sabah da bir mile yapmıştım adım sayim 12000lerdeydi uyudugumda amaa saat 9gibi bir avuç patlamış mısır yedim cokk canım çekince üzülerek yazıyorum pişman oldum sonrasında
Şimdi ise ise yürüyerek gidiyorum gene bı tempolu 20dk sürüyor gene
LenaG A Asya89
Kisa hedefim bir ay molasiz her gun en az 10 bin adim atmak ve temiz beslenme bunun karisliginda kac kilo gidecek merak ediyorumMaşallah azmine benimde sürekli spor yürüyüş derken ayak bilegim ağrıyor ama yinede birakmiyorum sporu elden yapmalıyım diye kendimi sartlandiriyorum
Cookk haklsiin canım tek sıkıntım mazeretin bu haftaya denk gelmesi beni bitirdi ama gene iyi gidiyorum kız sabah akşam yürüyüş yapıyorum evde ekstra Leslie ip atlama var menülerimde gene iyi öğle ve akşam şeklinde salatalı protein ağırlıklı dün öğlen baksana mesela bir kaşık tavuk sote bir kase yoğurtlu meze vardı kız aç geziyorum kuzum ACCKaptanim kaptaniiiiim su oklava gosteren emojiyi gostermek istiyorum ama emoji butonu aktif degil bendeNeyse sen öyle anla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?