Canım cumartesi günleri azar azar yiyebilirsin.Tek zorlandığım çikolata isteği nasıl bastıracağım bilmiyorum bir fikir verin başka abur cubur sevmiyorum kola asitli içecek bağımlısı değilim cips türevi çok tüketmem ama çikolata benim bağımlılığım sigara gibi yok böyle bir şey ya bildiğiniz aşeriyorum şu an hamileyken böyle yaşamadım ya
Vay be kaptanım mezuniyet sıralarına hızla tirmaniyorsunAy kendi menümü yazmayı unuttum
24.07.2024 Çarşamba
Sabah 2 kupa yağsız sütle filtre kahve
Kahvaltı 11:30 4 yk yoğurt,4 yk yulaf,2 dilim ananas,1 yk fıstık ezmesi,1 tk reçel (yaparken tadına baktım)
Ara 15:00 yarım çay bardağı leblebi,6 fındık,3 badem,kahve
Akşam 19:30 canım kahvaltı istedi 2 yumurtadan omlet,40 gr beyaz peynir (üzerine çörek otu 1 çk) ,8 zeytin,yarım domates, 1 bardak kola zero
Su az oldu anca 2 lt
6500 adım
yosunlupapatya Mthn83
Teşekkür ederimYenilerin de eskilerin de gözleri seni arıyor.
Sen hep ol
Canım kendine iyi bak bol bol istirat etElhamdülillah iyiyim.agrilar arttı biraz ev işi uykusuzluk.agrilar buraya yazamadım hiç ama diyetimi bozmuyorum
Tek zorlandığım çikolata isteği nasıl bastıracağım bilmiyorum bir fikir verin başka abur cubur sevmiyorum kola asitli içecek bağımlısı değilim cips türevi çok tüketmem ama çikolata benim bağımlılığım sigara gibi yok böyle bir şey ya bildiğiniz aşeriyorum şu an hamileyken böyle yaşamadım ya
Günde 2 küçük kare kahve yanına normal bence stevialı olanlar var onlardan da alabilirsinTek zorlandığım çikolata isteği nasıl bastıracağım bilmiyorum bir fikir verin başka abur cubur sevmiyorum kola asitli içecek bağımlısı değilim cips türevi çok tüketmem ama çikolata benim bağımlılığım sigara gibi yok böyle bir şey ya bildiğiniz aşeriyorum şu an hamileyken böyle yaşamadım ya
Ohoo daha çok var ama motivasyonum hafiften kaymıştı topladım yineVay be kaptanım mezuniyet sıralarına hızla tirmaniyorsun
Olur mu hiç ne kadar çok kilo verdin sen deneyimlerin çok önemliTeşekkür ederim
Bende ne yazdılar acaba diye heyecanla geliyorum ama Lena kaptanima da dedim. Kendim yapmiyorken bunu neden yedin demek ağır geliyor bana utanıyorum
Ama elimden geldiğince burada olmaya çalışıyorum
Hepiniz çok değerlisiniz. Mutluluğunuzu küçükte olsa bir katkım olsun istiyorum hep
Afiyet olsun cok guzek menu olmusSelamlar
10.15 kahvaltı
1 yumurta
4_5dal.maydanoz
5 zeytin
1 salatalık+yeşil çay
15.30
Sütlü türk kahvesi + 10 çiğ badem
18.30
Az yağlı tavuk sote
4_5kaşik sebzeli buğday pilavi
1 kase yogurt
3 lt su
8000adim
LenaG Mthn83 @Leyl35 yosunlupapatya bugünkü plan tamamlandı.
Lena ve Sitare bacilarim.sizi dinledim 1 dilim peynir minnak bir lavaş ekmeği 3 lokma kadar ya var ya yok yedim nefsimi koreltmek için yoksa bayağı lavaş bana ben ona bakistik durduk.
Aşırı yürüdüm yokuşlu yokuşsuz bugün ayaklarım.kopuyor ağrıdan.
Bir ara öğününe su stick bitter cikolatalar var ince. Onu duble sekersiz turk kahvesi ile sindire sindire yiyerek bastirabilirisn. Bu bahsettigim cikolatalar 75 kalori falan pirinc patlaklilari da var hattaTek zorlandığım çikolata isteği nasıl bastıracağım bilmiyorum bir fikir verin başka abur cubur sevmiyorum kola asitli içecek bağımlısı değilim cips türevi çok tüketmem ama çikolata benim bağımlılığım sigara gibi yok böyle bir şey ya bildiğiniz aşeriyorum şu an hamileyken böyle yaşamadım ya
Afiyet olsun her ne kadar sebze de olsa patates nişasta bakımından çok zengin akşam yemeği için diğer sebzeler patlıcan,kabak,kereviz gibi daha uygun olur canım24.07.24
08.30
Salatalık,kahve
12.30
Menemen, 1 dilim peynir, 5 zeytin, maydanoz, 1 dilim TB ekmek
16.00
Sade kahve, kabak çekirdeği, armut
19.30
1 kepçe çorba
8 YK patates kavurması
Salata,yoğurt
1 hurma
Şu:2 lt
Spor yok maalesef.LenaG
Aman tanrım dedim maşallah ablacım nasıl yaptın bunları benim tek çocukla şaftım kayıyorLenaG yosunlupapatya Mthn83
Güya bu gün spor yapmayacaktımdinlenecektim 4 çocuk ile ne mümkün.
Parkta çocukların peşinden koştum.
Eve dönüşte eşime dedim siz araba ile gidin,evin önündeki parkta oynasın çocuklar.
Bende yürüyerek geleceğim hem biraz daha zaman geçer hemde gelir gelmez çocukları yukarı alır duş yaptırırız diye. Parktan eve kadar yürüdüm biraz yolu uzattım tabi
Eve geldim çocuklara banyo yaptırdı.
Birşeyler yedirdim
Kendim bir bardak ödem atıcı dukkan ve 1 bardak şekersiz çay içtim Eki Görüntüle 3456892
10 kat merdiven çıktım uygulama 8 saymış
Canım benim bünye artık alışmışAman tanrım dedim maşallah ablacım nasıl yaptın bunları benim tek çocukla şaftım kayıyor
Doğru valla diyetisyenin dediği gibi , metabolizma alışıyor rutine ek bir şeyler arıyor. Malesef sıfır beden olamadık hamilelikten önce de sıfır beden değildim ama bu kadar da değildimCanım benim bünye artık alışmışdüşün bu kadar koşturmacanın üstüne birde kilo vermek için diyet yapıyorum
benim şimdiye kadar 0 beden olmam lazımdı
Bende hamilelikler doğumlar derken kilolar aldı başını gitti. Özelikle bu yıl birden almaya başladım onun için artık bir dur demek istedimDoğru valla diyetisyenin dediği gibi , metabolizma alışıyor rutine ek bir şeyler arıyor. Malesef sıfır beden olamadık hamilelikten önce de sıfır beden değildim ama bu kadar da değildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?