- 30 Aralık 2022
- 3.130
- 12.894
- 138
Çok güzelmiş ben de yarın yapayım tamam kaptanımSağol canım
Bir diyetisyen önermişti
1 litre su
3 yeşil çay poşeti veya 3 kaşık yeşil çay demliyorsun
Soğutup üstüne bir şişe maden suyu
1 limon sıkıyorsun ılık veya soğuk içiyorsun
benim her gün içtiğim şey bu işte ben içine kiraz sapı da koyuyorum. Tabi vücut bir yerden sonra alışıyor 10 gün yapıp beş gün yapmıyorsun. Dinlenme süresi bırakıyosun. Mesela benim metabolizmma alıştı tuvalete çıkamıyorum malesefSağol canım
Bir diyetisyen önermişti
1 litre su
3 yeşil çay poşeti veya 3 kaşık yeşil çay demliyorsun
Soğutup üstüne bir şişe maden suyu
1 limon sıkıyorsun ılık veya soğuk içiyorsun
Teşekkür ederim çok güzeldi ya ,Günaydın çiçek güzeli
Ooo kolay gelsin ellerine sağlık şimdiden aman çok kaçırma ama haaa
Günaydın Lotuscum
Günaydın canım
Anammm menü
Yaaa ben bayılıyorum o lastikli gözlüklü çocuklara aşşşırrı tatlı duruyor küçük profesör gibi demek senin oğlun da öyleydi küçükkenLens kullanmiyor dr gozlukten vazgecmeyin dedi numaralari 5.5 hipermetrop astigmat 1.5 yastan beri gozluklu ve lens kullanabilecek yitizlige sahip oldugunu düşünmüyorumgunde zlukleri hazirmis almaya gidecegim lastikte isteyim bebekken lastik takiyorduk gozlugune ayni öyle taksin denize girerken
Afiyet olsun canım spor ve su da başarılı sadece bilemiyorum karpuz bana boş şeker gibi geliyor24 temmuz 2024 menüsü
Sabah
2 yumurta haşlama
1 domates
1 salatalık
2 bardak şekersiz çay
3 dilim peynir az yağlı
öğle
1 adet zuber lokma
3 adet ceviz
1 türk kahvesi şekersiz
akşam
2 adet orta boy patates ile patates salatası soğuk az yağlı
yanında 1 kase yoğurt
3 dilim karpuz
2 bardak çay
3 litre su
akşam 9 gibi 1 saat yürüyüşe çıkıcam 7-8bin adım
KaptanımmLenaG
Afiyet olsun çok güzel menüİyiaksamlar kızlar
Sabah 10
Yumurta omlet
1.dilim tam.bugday ekmeği
4 zeytin
Ogle
2 ceviz 4 badem
Akşam 17.30
Tavuk sote 4 kaşık
Bulgur pilavi 3 kaşık
Yogurt
Su 4 u bulur
Spor yok sadece 100 adet ip atladım
Aralarda çay kahve Soda kefir Hubiskus
LenaG yosunlupapatya Mthn83
Afiyet olsun canım güzel menüLenaG yosunlupapatya
24 Temmuz menüm
10:30
2 sütlü kahve
12:30
4/5 yk Mantarlı et sote
1 çatal yumurta
Biraz üzüm
Akşam yemeği 16:20 bitti
1 biber dolması
Serçe parmağım kadar 1 sarma
1 dilim kavun
1 biraz üzüm
Yarım ev yapımı kurabiye
Bu gün peynir yapamıyorum onun için o plan iptal oldu.
Küçük bir piknik yapıyoruz
Belki biraz yürüyüş yaparım
Su 2 litre
Ödem atıcı dukkan yaptım öğlen 1 bardak içtim bakalım inşallah işe yarar
Afiyet olsun canımHayırlı akşamlar
11.30
1e yakın h yumurta.
Marul
Domts
Salatlk
2zeytin
1kasık labne
14.30
Buyuk kase yoğurt, seftali, 1k ciha tohumu
18.20
5,6 kasık tavuk göğsü
Yarım dilim ekmek
Yarımşar kabak, biber dolması
Salata
2lt su
Spor yapmicam dun 1. 5 saat yürüdüm tempolu bacağım agırıyor.
LenaG
Afiyet olsunMenümLenaG Mthn83 yosunlupapatya
Sabah 9.00 : sütlü kahve(200 ml sut) 2 kuru kayısı
Ogle 13. 00: 2 dilim t b ekm
1.5 yumurtali omlet
25 gr peynir
5 zeytin salatalik, maydanoz, taze nane, acur
Yesil cay
Ara: Türk kahvesi 1 hurma 2 ceviz ici 1 adet 14 gr bitter(pirinc patlakli 78 kalori)
Limonlu soda
Aksam 18.45: 6 yemek kasigi susuz türlü
4 yrmek k bulhur pilavi
4 kasik yogurt icine salatalik tazr nane
Spor 12 bin adim yürüyüş
su 3 litre
Arkadasla dışarı cikacaz biraz daha yuruyus olur sade filtre kahve icerim.
Afiyet olsun güzel olmuşÖğlen 12//
Bir yemek kasesi koz patlıcanli mısırlı yoğurlu salata
Bir yemek kaşığı tavuk sote
Ara2.30// bir serçe parmak uzunluğunda minik elmalı kurabiye
Ara 4.30//bir avuç çiğ fındık
Aksam 6.30//
150-180gr arası döner
Bir kase salata
3lt su bitti
Öğlen bir mile Leslie yaptım yürüyüş de yaptım akşam ama daha yaparım 10000olmak üzere şuan son adım sayımı yazarım yapınca yine
LenaG A Asya89
2 sıkım bol marulla attırıverYaa eşim çiğ köfte almış geliyor yolda şu an. Ben normalde bugünlük yeme işini kapattım. 1 sıkım yesem mi sizce ?
Eşim sadece kendine kadar almış çiğ köfte. Sen diyettesin diye sana almadım diyo.Afiyet olsun canım spor ve su da başarılı sadece bilemiyorum karpuz bana boş şeker gibi geliyor
Afiyet olsun çok güzel menü
Afiyet olsun canım güzel menüödem atıcı yatmadan da bir bardak iç
Afiyet olsun canım
Afiyet olsunsu ve spor çok iyi
Afiyet olsun güzel olmuş
2 sıkım bol marulla attırıver
Farkında olmadan iyilik mi yapmış ne sanaEşim sadece kendine kadar almış çiğ köfte. Sen diyettesin diye sana almadım diyo.Öyle de düşüncelidir(!)
Merhaba ben sizi etiketli yorum ama niye etiketliyoruz bilmiyorum biraz yeni katilandanim gruba bende amaHer sabah bugün düzene koyacağım diyorum ama hala bı hareketlilik yok. Birçok bahane bulabilirim
Ama adı üstünde bahane. Dışarıdan herkes iyi gorundugumu söylüyor ama mutlu olmaya yetmiyor mevcut halim. Bide almaya meyilliyim
Sporsuz hiçbir şey olmuyor ve benim hareket etmeye hiç halim yok (bak bı bahane daha )
Sağol canım iyiki söyledin. En iyisi bende ara ara yapayımbenim her gün içtiğim şey bu işte ben içine kiraz sapı da koyuyorum. Tabi vücut bir yerden sonra alışıyor 10 gün yapıp beş gün yapmıyorsun. Dinlenme süresi bırakıyosun. Mesela benim metabolizmma alıştı tuvalete çıkamıyorum malesef
Lena kaptanima yardımcı oluyorum normalde ama şuan bazı ev durumları dolayısı ile aktif değilim. Menü yorumlarına destek veriyorum aylık hedef tablo yapıyorum. Elimden geldiğince motivasyon amaçlı buradayımMerhaba ben sizi etiketli yorum ama niye etiketliyoruz bilmiyorum biraz yeni katilandanim gruba bende amasiz de Lena gibi kaptanımız mi oluyordunuz yoksa bizim gibi zayıflama kampındaki çekirgeler mi bilemedim merakımı mazur görün
Teşekkürler kaptanım sanada afiyet olsun.Afiyet olsun canım spor ve su da başarılı sadece bilemiyorum karpuz bana boş şeker gibi geliyor
Afiyet olsun çok güzel menü
Afiyet olsun canım güzel menüödem atıcı yatmadan da bir bardak iç
Afiyet olsun canım
Afiyet olsunsu ve spor çok iyi
Afiyet olsun güzel olmuş
2 sıkım bol marulla attırıver
Afiyet olsun canım pilav 3kasikda yesen iyi olur yeşilliği arttirirsan süt yapar bol bolSabah 11.30
1 kase aşure ( kahavltı etmek canım istemedi)
Ara 14.00
3 hurma
Ara 17.00
1 avuç leblebi
Akşam
1 tabak zeytinyağlı taze fasülye
5 kaşık pilav
2 yeşil biber
1 sb ayran
Su 2.5 lt
LenaG
Canım kendine çok yüklenme. Her dönemimiz birbirine uymuyor malesef. Biraz kendine izin ver. Zorlayarak ittirerek olmuyor bu işler kafada bitirmen lazım. Demekki bu aralar kafan dolu tam konsantre olamıyorsun diyet spor olayına. Bi yerden sonra kafa ikna oluyor ve artık başlıcam kararlıyım diyorsun ve oluyor. 5-10 Gün daha serbest takıl istersen sonra yavaştan hazırlıktan gir bence. Şimdiye kadar çok güzel yaptın yine yaparsın neden yapamayasın ki?!Her sabah bugün düzene koyacağım diyorum ama hala bı hareketlilik yok. Birçok bahane bulabilirim
Ama adı üstünde bahane. Dışarıdan herkes iyi gorundugumu söylüyor ama mutlu olmaya yetmiyor mevcut halim. Bide almaya meyilliyim
Sporsuz hiçbir şey olmuyor ve benim hareket etmeye hiç halim yok (bak bı bahane daha )
Aynen öyle. 2 sıkım yiyecektim ama bana kalmadığı için yiyemedim iyi oldu.Farkında olmadan iyilik mi yapmış ne sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?