Randevu bazen bulunmuyor şimdiden al canımÖzele gidecektim ama tüm tedavi baya pahalı olacak devlete gideceğim olmazsa kiramiz arttı ve daha da artma ihtimali var
Afiyet olsun canımsibel_84 LenaG Mthn83
16 Temmuz 2024
sabah 09.30
45 gr tulum peyniri, 30 gr karakılçık tbe, yarım domates
öğlen 12.30
2 köfte, 7 yk zeytinyağlı bamya, 2 yk yoğurt, 30 gr karakılçık tbe, 3 kaju
ara 15.50
2 yeşil nektarin, 2 yk yoğurt tarçınlı
1 bardak buzlu cold brew
ara 17.10
10 kuruyemiş
akşam 19.10
3 tavuk kanat (derisini yemedim), airfryda baharatlı ve 30 gr kaşarlı patates küpleri, 3 yk makarna kaşarlı, salata, 2 yk yoğurt, 5 küçük parça karpuz
ara
1 bardak buzlu detoks çayı (hibisküs+yeşil çay+karanfil+madensuyu)
1 fincan rezene çayı
2 lt su
10.000 den fazla adım
Tamam inşallah canımRandevu bazen bulunmuyor şimdiden al canım
Geçen gun taze fasülye yerken sen kendi damak tadına gore yapıyorsun, bunun hiç tuzu yok dedi tartıştık. Alakasi yok halbuki.Kızlar ben 2 buçuk aydır 1yk.zeytinyağla yemek yapıyorum ya artık formülünü buldum eşimin yemeğine tereyağ kızdırp pul biberi, kırmızı biber veya ne yemek varsa ona göre baharat kavurup eşimin tabağındaki yemeğe döküyorum
Geçen ki brokoli kereviz sapı vs. Sebze çorbasınada asla içmez bende mercimekli sebze dedim koydum içti bitirdi bu hiç mercimeğe benzemiyor hiç sevmedim dedi
şimdilik böyle gidiyoruz bakalım
İzinli olduğu gün çocuğu üstüne atıp bir gidip bakayım bahsettiğim seylere. Yulaf alacaktim geçen, bulamadim bimde. Chia vs de bulursam alıp pudingini deneyecegim. Lezzeti hoşuna giderse tatlı konusunda burdan yürürüm. Ama yemek konusunda yönlendirebilir miyim bilmiyorum. Yarın fırında etli sebzeli yemek hayali kuruyor.yagina banacakmis ekmegiMigros ta bulabilirsin canım
Kalbime bıçak saplandı sanki .. Allahım hiçbir bebeği çocuğu annesiz babasız bırakma yarabbimSaol canım teyzem vefat ettiçok yakındık kardeş gibiydik trafık kazası çok gencti 2 yaşında kızı var annesinin yokluğunda ağlıyo sürekli aklı ermiyor
Zor zamandan gecıyorum hersey üst üste geliyor
Sürekli kendinle savaş halinde olmak çok daha yorucu gelmiyor mu?! Her gün yiyip yiyip arkasından pişman olup depresyona gireceğine asil açlığınla başbaşa kal İnan çok daha mutlu hissedeceksin.16 temmuz sali menum cok kotu
Kesinlikle nefsime soz geciremiyorum
Istah kapatma seansi alirdim param olsa bi yontem varya jui shugi mi ne
Sabah kasar domatesli sandvic
Ara ogun bitter cikolatali nesfit
Oglen iki yk donatesli makarna bir kepce yayla corbasi 1 dilim cikolatali pasta
Aksamustu 1 dilin cikolatali pasta
Aksam 20:00 (mesaiye kaldigin icin) mac donalds voley burgerLenaG sibel_84
8000 adim
2Liteeye yakin su
Sen aralikli oruç mu deniyorsun?
Sen yemeklerini normal yap yanındaki pilav makarnayı önce bir değiştir,patates kızartması mücver gibi yemekleri fırında yap, bence tatlı konusunda önce hurmalı top yapabilirsin çayın yanına ver sen de eşlik et 1-2 tane gibiGeçen gun taze fasülye yerken sen kendi damak tadına gore yapıyorsun, bunun hiç tuzu yok dedi tartıştık. Alakasi yok halbuki.
Bugun aksam balık vardı. Yaninda ysrim ekmekten fazlasını da yedi. Göreve gitti 7de. Orda da pirinç pilaviyla kavurma yemiş. Karnim ağrıyor diye mesaj attı. Kızdım ben de yemeseydin o zaman diye. Ayip olurdu arkadaşlara dedi.ben aksam yemegini yiyip çıktım demenin neresi ayıp yani.
Evde de ekmeği bitiriyordun nerdeyse, ensene vurup alacağım o ekmekleri dedim
İzinli olduğu gün çocuğu üstüne atıp bir gidip bakayım bahsettiğim seylere. Yulaf alacaktim geçen, bulamadim bimde. Chia vs de bulursam alıp pudingini deneyecegim. Lezzeti hoşuna giderse tatlı konusunda burdan yürürüm. Ama yemek konusunda yönlendirebilir miyim bilmiyorum. Yarın fırında etli sebzeli yemek hayali kuruyor.yagina banacakmis ekmegi
Ayy teşekkür ederim deneyeceğim merak ettimÇoğu yerde yapılan tarhana sanırım. Benim memleketteki cips gibi olur, un yoktur icinde. Bunun yapılışını hiç bilmiyorum açıkçası. YouTubeda takip ettiğim birinden görüp ne kadar kolaymis deyip yapmaya başladım. Tarım krediden almıştım tarhanayi. 2 yk tarhanayla 1 yumurtayi karistirip yağlı kağıt serdigim tost makinesinde kizarana kadar pisiriyorum. Bugün tavada denedim ama yağ kullanmamak için yine yağlı kağıt koydum. Tuz vs atmaya gerek kalmiyor. Lezzetini begendim ben.
Bu ürünleri hangi marketten aliyorsunuz peki? Gerci ben kizimdan dolayı markete gitmeye korkuyorum, esim yapıyor alışverişi. Ona desem anlamaz veya almaz. Bim, a101, şok,migros var burda.
İlk evlendiğimizde 80 kiloydu. Boyu 175. Göbeği vardı hafif. Sigarayı 1 sene kullanmadi 92'ye kadar çıktı. Şimdi 87-88 arasi gidip geliyor. Sigaraya da tekrsr basladi tabi. Niyeti var gibi ama hep erteliyor. Araba alinc stadyuma gideriz dedi, arabayi aldık kgecen Kasım. Stadyumun yanından gecmediksimdi laf dokunduruyorum. Tayin cikti baska sehre. Oraya gidince baslariz diyor. Surekli bir bahanesi var. Göbekli ve kel erkeklerden haz almazdim adam iyicr göbek bağladı ve keli görünmeye başladı bir şey desem sen beni sevmiyorsun diye başlar, küser
Sen bu işi biliyorsunKızlar ben 2 buçuk aydır 1yk.zeytinyağla yemek yapıyorum ya artık formülünü buldum eşimin yemeğine tereyağ kızdırp pul biberi, kırmızı biber veya ne yemek varsa ona göre baharat kavurup eşimin tabağındaki yemeğe döküyorum
Geçen ki brokoli kereviz sapı vs. Sebze çorbasınada asla içmez bende mercimekli sebze dedim koydum içti bitirdi bu hiç mercimeğe benzemiyor hiç sevmedim dedi
şimdilik böyle gidiyoruz bakalım
Yok canım sabah erken de kalksam hemen kahvaltı edemiyorum. Bazen çok aç uyanıyorum erkene çektiğim de oluyor.Sen aralikli oruç mu deniyorsun?
Afiyet olsun kahvaltın çok iştah açıcı duruyorSelam kızlar, selamLenaG kaptanların gülü
Okuyorum ama bi türlü yazamadım iki gündür yoğunum. Ev kötü durumdaydı temizlik alışveriş işler vs anca kontrol altına alabildim. Bugün sağlıklı beslenme ve spor hedefinin 2. Günü de çok güzel geçti hemen menü paylaşayım:
Kahvaltı: yulaf lapası
Ara: baya bi karpuz
Akşam: Akdeniz salata, kabak dolmasının dış kısmı( pilavını yemedim)
Spor: Alt karın egzersizleri + 10 bin adım
Su: 2,5 lt
Malesef ben böyleyim ya hep ya hiç kafası. Bozduğumda mesela diyeti feci bozuyorum yani öyle böyle değil. Vücudumun biraz arınmaya ihtiyacı var. Bir de tabi İstanbul’da bunaltıcı bi hava var sürekli su içip duruyorum yemek yiyesim gelmiyor.Afiyet olsun kahvaltın çok iştah açıcı duruyorbaya iddialı gidiyorsun ❤
Teşekkür ederim kaptanım klâsik kase büyük değildi 7 yk tekabül ederAfiyet olsun güzel öenü ama kaseyi bilemedim 7 yk yeterli
Aynen canımÖnce inanmıyorlar sanki ondan böyle yapıyorlar bakıyorlar ki kararlısın merak da ediyorlar bir yandan
Yeme yeme CIS onlar
Afiyet olsun canımHayırlı akşamlar arkadaşlar menümü yazayım bende
Öğlen 12// bir dilim tam buğday ekmeği
üç yemek kaşığı ciğer kızartması vardı (sadece patateslerini yedim ciğer artık yiyemiyorum tiksinti oluştu sebebini bilmiyorum )
Bir bardak ayran
Ara yeşil çay içtim
Akşam 8.30// iki kepçe taze fasulye
Yarım kase patlıcan ve biber közlenmiş
Bir dilim tam buğday ekmeği
3 lt su bitti
6000yakin adım (sabah yürüyerek geldim ofise tempolu oldu)
(Yemek saati mecbur bugün geç oldu toplantı vardı şirkette 8de çıktım )
sibel_84 LenaG Mthn83
Erkekler beklersek bir adım yol alamayiz.Çoğu yerde yapılan tarhana sanırım. Benim memleketteki cips gibi olur, un yoktur icinde. Bunun yapılışını hiç bilmiyorum açıkçası. YouTubeda takip ettiğim birinden görüp ne kadar kolaymis deyip yapmaya başladım. Tarım krediden almıştım tarhanayi. 2 yk tarhanayla 1 yumurtayi karistirip yağlı kağıt serdigim tost makinesinde kizarana kadar pisiriyorum. Bugün tavada denedim ama yağ kullanmamak için yine yağlı kağıt koydum. Tuz vs atmaya gerek kalmiyor. Lezzetini begendim ben.
Bu ürünleri hangi marketten aliyorsunuz peki? Gerci ben kizimdan dolayı markete gitmeye korkuyorum, esim yapıyor alışverişi. Ona desem anlamaz veya almaz. Bim, a101, şok,migros var burda.
İlk evlendiğimizde 80 kiloydu. Boyu 175. Göbeği vardı hafif. Sigarayı 1 sene kullanmadi 92'ye kadar çıktı. Şimdi 87-88 arasi gidip geliyor. Sigaraya da tekrsr basladi tabi. Niyeti var gibi ama hep erteliyor. Araba alinc stadyuma gideriz dedi, arabayi aldık kgecen Kasım. Stadyumun yanından gecmediksimdi laf dokunduruyorum. Tayin cikti baska sehre. Oraya gidince baslariz diyor. Surekli bir bahanesi var. Göbekli ve kel erkeklerden haz almazdim adam iyicr göbek bağladı ve keli görünmeye başladı bir şey desem sen beni sevmiyorsun diye başlar, küser
Afiyet olsun canımsibel_84 LenaG Mthn83
16 Temmuz 2024
sabah 09.30
45 gr tulum peyniri, 30 gr karakılçık tbe, yarım domates
öğlen 12.30
2 köfte, 7 yk zeytinyağlı bamya, 2 yk yoğurt, 30 gr karakılçık tbe, 3 kaju
ara 15.50
2 yeşil nektarin, 2 yk yoğurt tarçınlı
1 bardak buzlu cold brew
ara 17.10
10 kuruyemiş
akşam 19.10
3 tavuk kanat (derisini yemedim), airfryda baharatlı ve 30 gr kaşarlı patates küpleri, 3 yk makarna kaşarlı, salata, 2 yk yoğurt, 5 küçük parça karpuz
ara
1 bardak buzlu detoks çayı (hibisküs+yeşil çay+karanfil+madensuyu)
1 fincan rezene çayı
2 lt su
10.000 den fazla adım
Param olunca basliycam insallah anca agustos maasinacanım online diyetisyen desteği dene istersen. yalnız yapamıyorsan faydası olur. yoksa sonu olmuyor maalesef ☹