- 17 Ekim 2016
- 8.661
- 15.808
- 248
Ya ben kendimi aşırı yemiş gibi hissediyorum sanırım aralıklı oruç şeklinde beslenmeye alıştım 3 öğün yapınca şiştim resmen tabi kekle cici bebede ekstrası olduAfiyet olsunara öğün için diyorsan yarın dengelersin çok da kaçmamış aslında
Bence moralini bozacak bir menü değil canım gayet başarılıElhan Cakinin Gelini LenaG
Kahvaltı 10:30 1 h.yumurta 3 dilim hindi salam el büyüklüğünde lavaş
Ara kahve hazır kek
2,3 tane oğlumun cici bebelerinden
15:30 acıktığım için 1 kase lahana detox çorbası 2 parça tavuk 1 dilim (tahin yumurtadan) ekmek
Akşam 18:00 1 tabak detox çorbadan günü böyle kapatmak istiyorum
Su 2 litre ya insanların sıcakta iştahı kapanır benim niye bugün acayip bir iştahım var anlamadım cici bebeye yükseldim
Burda da aynı şekilde demek ağrılarım bu yüzden mişAşşırı mutluyum bardaktan dökülür gibi yağmur yağıyore
Ben 2 kilo ya yakın fazla cikiyorum 300 Gr normal bence ister istemez vücudumuz şişiyor endişe etme hiçKızlar bu gün yeni tartı aldım 300 gram fazla çıkardı normal mi acaba
Sen bunu halledersin hiç takılmaKızlar bu gün yeni tartı aldım 300 gram fazla çıkardı normal mi acaba
Ay inşallah canım ya.Sen bunu halledersin hiç takılma
4 kaşık etli bezelye yemegiAfiyet olsun canım gayet güzel olmuş akşama da porteinli birşeyler yaptın mı miss
Normal bence canım o kadarıKızlar bu gün yeni tartı aldım 300 gram fazla çıkardı normal mi acaba
Hiç bozma moralini halledilir o ben bugün 83 geldim tartıdaAy inşallah canım ya.
Moralim bozuldu resmen
Kızlar baskülü yumuşak zemine koymuyorsunuz değil mi parke de dahilHiç bozma moralini halledilir o ben bugün 83 geldim tartıdaamann yapacak birşey yok ne yapabilirim yediğim için olsa tamam hakettin kızım derdim ama kabızlık sonra ödem ağrılar ne yapayım yani
Yok fayans da benimkiKızlar baskülü yumuşak zemine koymuyorsunuz değil mi parke de dahil
Normal canım tartıldığın yeri hiçbir zaman değiştirme yeterliKızlar bu gün yeni tartı aldım 300 gram fazla çıkardı normal mi acaba
5 litrelik su bidonu yla bir test et canımYok fayans da benimki
Alalı 2 yılı geçti belki pili falan zayıfladı bilmiyorum
Yada gerçekten şişim
Tamam canım teşekkürler5 litrelik su bidonu yla bir test et canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?