lezzetli olur bence deBen çok sevmiştim 1 gün yapıyorsun 1 gün ara veriyorsun böyle böyle haftada 3 gün tüketiyorsun yine yapmayı düşünüyorum hibiskus un adet düzensizliğine iyi geldiğini duydum ya artık yaparım inşallah
Ben malzemeleri alıp yapmayı düşünüyorum bakalımlezzetli olur bence de
ben de hibisküs, karanfil ve yeşil çay var. belki ondan da yaparım yarın.Ben malzemeleri alıp yapmayı düşünüyorum bakalım
Maden suyu ve tarçın eksik onlari alacağımben de hibisküs, karanfil ve yeşil çay var. belki ondan da yaparım yarın.
Canım Türkiye gibi değil burası. Sahiplensen bile bir sürü evrak istiyorlar ki öyle kolay kolay kimse barınaklara bırakmıyorlar.Kesinlikle katılıyorum. Ben açık kalp ameliyatı olduktan sonra ziyarete gelen arkadaşım minnacık kedi getirmişti. Dedim nasıl bakarım bu küçücük derken canım oldu. O hatırlamak istemediğiö ağrıları minik kedi ile atlattım. Ağrı kesici kullanöa demişti dr. Tam ameliyat bölgeme turmanıyor orda mırlayarak yatıyordu. Telaş ettik önce zarar olurmu diye. Meğer mucizevi etkisi olurmış. Allah gönderdi en ihtiyaç olduğum zaman. Şimdi kocaman oldu maşallah. Arada gelir kucağıma. Hala minik mayam derim
Canım satın alma sahiplen lütfen. Barınaklar vardır mutlaka
Bende de vardı o alerji. Şimdi eseri bile yok. Bağışıklık sistemi ona göre davranıyor ne mıazzam dimi.
Umarım alırsın canım. Neden dahaönce almadım dersin
Canım Allah zihin açıklığı versin inşallah istediğin gibi geçerBu hafta sınav haftam ya canım biraz yükleneyim dedim konulara tekrar falan yapayım o yüzden takımlara girmedim hazırlıktayım pek giremeyebilirim dedim ama dayanamam arada bakarım
Gider miyim hiç daha çıtır ligine geçeceğim
Maalesef canım o hepimize oluyor. İstediğin gibi yiyememek insanın canını sıkıyorBaşarmak istiyorum kilo vermek istiyorum sağlığım için istiyorum
Ama duygusal yeme sorununu halletmem lazım çok zorlanıyorum yemiyorum ama bu sefer de gergin oluyorum
Duygusal yeme bozuklukları çok zor ama aşacağımMaalesef canım o hepimize oluyor. İstediğin gibi yiyememek insanın canını sıkıyor
Geçecek canım geçecekDuygusal yeme bozuklukları çok zor ama aşacağım
şöyle mi yapıyoruz: yarım lt suyun içinde hibisküs, yeşil çay ve karanfili demliyoruz. süzdükten sonra limon suyunu ve madensuyunu ekliyoruz. bu tarifte kabuk tarçın yok amaBende şöyle bir şey var diyetisyen yazmıştı
Eki Görüntüle 3448600
Ben tarçını da katayim diyorum bilmiyorum olur mu amaşöyle mi yapıyoruz: yarım lt suyun içinde hibisküs, yeşil çay ve karanfili demliyoruz. süzdükten sonra limon suyunu ve madensuyunu ekliyoruz. bu tarifte kabuk tarçın yok ama
ben de iki gündür çikolata yiyorum. ama bitti şükür.Bugün bol bol bol ekmek türevi yedim
doğru yarım lt su az gelir zaten bu malzemeyeBen tarçını da katayim diyorum bilmiyorum olur mu ama
Yeşil çayları ayrı demle yazıyor canım ben uzun yıllar oldu yapmadım unutmuşum
Başlayacağım ben yarın yada pazartesi bu çayı yapmayadoğru yarım lt su az gelir zaten bu malzemeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?