Dün ogleden sonra ve bu sabah cekimdeydim canimLeyl35 sabah günaydınlarında seni göremeyince eksiklik hissettim sanırım yoğunsun kolaylıklar diliyorum canım
Afiyet olsun çok güzel görünüyorİlk öğün 13:15
(Evden hazirlayip beslenme cantama koydum)
2 yk lor,yesil sogan,1 yumurtali omlet,marul,zeytin,domates, karabuğday patlagi
Eki Görüntüle 3446312
Rakibiz yarışmaya girdik canımBebeğim sen benim takımdasın neden rakip kaptanı etiketledin aşk olsun
Çok patatesli bi gün olmuş akşam yemeğinde 3 çeşit yemek yerine patatesi çıkarıp 2 çeşit yemek daha iyi olurdu.
Kara buğday patlagini nereden alıyorsunuzİlk öğün 13:15
(Evden hazirlayip beslenme cantama koydum)
2 yk lor,yesil sogan,1 yumurtali omlet,marul,zeytin,domates, karabuğday patlagi
Eki Görüntüle 3446312
Zaten cok guzel bir corba bu sicaklarda en guzel tercihAfiyet olsun çok güzel görünüyorben de bugün 3 günlük ayranaşı detoksuna başladım
A101, şok... Nerede bulursamKara buğday patlagini nereden alıyorsunuz
Teşekkürler canım bir bakayım bendeA101, şok... Nerede bulursamher magazada olmuyor.
Canım sen kaç kilo ile tatile gittin. Kaç kilo ile döndünverdiği listelerden benzer menüler hazırlarsın öyle idare edersin canım. ben de 4. hafta listesini uygulayamadım tatile gittiğim için. orada da malum çevre geniş olunca anlık menüler oluyor. dışarıda da çokça yeniyor falan. anlayacağın ara verdim mecburen. öğünleri söyle beraber seçelim dedi ama olmaz dedim. çünkü anlık da oluyor. dönünce devam edelim dedim.
ama bu hafta verdiği listelerden birini yapacağım kendim. sonra devam ederim. zaten çok artı da olmamışım. hatta ödemdir o.
Ben tatile gittigimde 2-3 haftalik ara vermistik gizemle.. gün boyu su kahve(malesef granül kahve) ile gecistirip(bazen meyve ve cips yedigim oldu) sadece akşam öğünü yemiştim çünkü biz kamp yapmistik ve mangal tarzi olmustu yaninda alkol mezeler vsverdiği listelerden benzer menüler hazırlarsın öyle idare edersin canım. ben de 4. hafta listesini uygulayamadım tatile gittiğim için. orada da malum çevre geniş olunca anlık menüler oluyor. dışarıda da çokça yeniyor falan. anlayacağın ara verdim mecburen. öğünleri söyle beraber seçelim dedi ama olmaz dedim. çünkü anlık da oluyor. dönünce devam edelim dedim.
ama bu hafta verdiği listelerden birini yapacağım kendim. sonra devam ederim. zaten çok artı da olmamışım. hatta ödemdir o.
ben 11 Haziranda 87.9 dum. tatil dönüşü dün yani 30 Haziranda 88.5 çıktım canım.Canım sen kaç kilo ile tatile gittin. Kaç kilo ile döndün
Temmuz sonu bizimde tatil planımız var. Şimdiden düşünüyorum acaba artı kaç kilo ile geleceğim buraya
Az almışsın canım.ben 11 Haziranda 87.9 dum. tatil dönüşü dün yani 30 Haziranda 88.5 çıktım canım.
ben bol bol yürüdüm. aslında beslenmeme çok dikkat edemedim. dediğim gibi menüler anlık da oluyor. dışarıda olunca şunu yiyelim bunu yiyelim falan. kuruyemiş ve meyve de dedim ama çikolata da yedimBen tatile gittigimde 2-3 haftalik ara vermistik gizemle.. gün boyu su kahve(malesef granül kahve) ile gecistirip(bazen meyve ve cips yedigim oldu) sadece akşam öğünü yemiştim çünkü biz kamp yapmistik ve mangal tarzi olmustu yaninda alkol mezeler vs55 ile gidip 58 le dönmüş normal listeden devam edip 3 gunde 55.5 olmustum zaten hep o kilo degil gidecek,kilo almak cok zor diyip duruyor
Oh ne guzel olmusben bol bol yürüdüm. aslında beslenmeme çok dikkat edemedim. dediğim gibi menüler anlık da oluyor. dışarıda olunca şunu yiyelim bunu yiyelim falan. kuruyemiş ve meyve de dedim ama çikolata da yedimama şehrin nem oranı düşük olduğu için bana iyi geliyor. oradayken hiç kilo almıyorum. ya da böyle az bir şeyle dönüyorum. o da zaten muhtemelen ödem. bu iki gün de hiç sıkmadım kendimi normal yedim.
yarından itibaren listeye uygun ilerleyeceğim inşallah. bir an önce artık 86 ya inmek istiyorum
hareket ve iklim çok etkili oluyor. ben onu anladım. tatlıdan ve hamurişinden uzak dursan yeterli olur bence.Az almışsın canım.
Ben bir haftalık bayram tatilinde 1.200 almıştım2 haftalık tatili düşünemiyorum
Ben artık şunu fark ediyorum, az bir yemek ile yine doyuyorum. Eskiden olsaydı doyduğum halde zorla yerdim.ben bol bol yürüdüm. aslında beslenmeme çok dikkat edemedim. dediğim gibi menüler anlık da oluyor. dışarıda olunca şunu yiyelim bunu yiyelim falan. kuruyemiş ve meyve de dedim ama çikolata da yedimama şehrin nem oranı düşük olduğu için bana iyi geliyor. oradayken hiç kilo almıyorum. ya da böyle az bir şeyle dönüyorum. o da zaten muhtemelen ödem. bu iki gün de hiç sıkmadım kendimi normal yedim.
yarından itibaren listeye uygun ilerleyeceğim inşallah. bir an önce artık 86 ya inmek istiyorum
Ne çekimi kııaaazzzDün ogleden sonra ve bu sabah cekimdeydim canimgunaydin yazip cekip gitmis gibi de olmak istemedigimden hic girip bakmiyorum önce işini hallet Leyla diyorum
Mutlu bir hafta olsun hepimize
Cok haklisin...hareket ve iklim çok etkili oluyor. ben onu anladım. tatlıdan ve hamurişinden uzak dursan yeterli olur bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?