GünaydııınnGünaydınlar hanımlar
Günaydın canım hayırlı sabahlarGünaydın hayırlı sabahlar
GünaydınlarGünaydııınn
Günaydın canım hayırlı sabahlar
Keyfini çıkar bugün yat dinlenGüüüünnnaaaaayyddıııınnn
Hayırlı haftamız olsun
Bugün kendime tatil verdim sadece yatacağım
Öpüyorum siziiii
ellerine sağlık canımm çok ciciBiraz stress atayım dedim şu şapkayı örmeye başladım kendime
bu tarife bayılıyorum ben, eşim de çok seviyor, ki avokadoya bayılmayan iki tiptik biz bu tarifler kaşık kaşık yer oldukTatlım avokadoya bol limon sıkıyorum,küçük bir diş sarımsak rendeliyorum biraz tuz,karabiber istersen biraz labne peyniri de ekleyebilirsin sonra tam buğday ekmeği kızartıp üzerine sürüyorum veya karabuğday patlağı üzerine sürüp yiyorum
Sen hazırlıktasın ama tabii ki menü paylaşırsan sevinirim senin için de faydalı olur
keyfin bol olsun çiçeğimGüüüünnnaaaaayyddıııınnn
Hayırlı haftamız olsun
Bugün kendime tatil verdim sadece yatacağım
Öpüyorum siziiii
Günaydın öğretmenimGünaydın herkese. Güzel bir hafta olsun inşallah. Yürüyüşe çıkacaktım. Acayip yağmur yağıyor. Kaldık evde.
Günaydın çiçek kadın hayırlı haftalar olsun inşallahgünaydın kızlar, şahane bir hafta dilerim hepimize
Sağol canımellerine sağlık canımm çok cici
bu tarife bayılıyorum ben, eşim de çok seviyor, ki avokadoya bayılmayan iki tiptik biz bu tarifler kaşık kaşık yer olduk
keyfin bol olsun çiçeğim
Günaydın canımHerkese günaydınlar iyi haftalar
Günaydın çiçek kadın hayırlı haftalar olsun inşallah
Aslında erkekler sağlıklı beslenmeyi öcü sanıyor, bence gayet de lezzetli hale getirilebilir birşeySağol canım
Ben de şaşırdım eşime geçen elinde karabuğday patlağı vardı benim abidik gubidik yiyeceklerime merak sardın galiba dedim eeee şey aslında güzellermiş dedivalla böyle böyle yemek skalamızı değiştirmeyi planlıyorum h.sonları falan yapacağım sevdiği yemekleri ki özlemesin adam göbeğinden ayakkabısını zor bağlıyor yahu
Afiyet olsun başarılı bir menü olmuş akşam evet kalorili olmuş ama az yemişsinSelam kızlar pazar menüm
Kahvaltı 11 buçuk
Bir dilim ekmek,kuzartmakardan birer tane,kk peynir , yumurta salatası, salatalık, havuç
Öğle sonrası
İki ceviz kürü incir bir tane
Akşam 6 da
Bir kase mercimek çorbası
4 adet kiymali patatesli köfte tavada kizartildigi için kanımca kalorili oldu
Elhan unutmabenicicegi
Afiyet şifa olsun telafi edilebilir bir liste çok abartılı değilSelam kızlar pazar menüm
Kahvaltı 11 buçuk
Bir dilim ekmek,kuzartmakardan birer tane,kk peynir , yumurta salatası, salatalık, havuç
Öğle sonrası
İki ceviz kürü incir bir tane
Akşam 6 da
Bir kase mercimek çorbası
4 adet kiymali patatesli köfte tavada kizartildigi için kanımca kalorili oldu
Elhan unutmabenicicegi
Bebeğim sen benim takımdasın neden rakip kaptanı etiketledin aşk olsun30.haziran pazar
09.00
4 5 tane cevizden daha kucuk xirinda patatrs toplari
13.00
Avuc icinden boraz daha buyuk firinda tavuk
3yk patatesli omlet
1dlm ekmek
1 tane biber kizartmAsi
20.00 bittiydi
1 yabak yesil.fasulye
2yk patates salatasi
1 servis kasigi eristeli yesil mercimek.yemegi
5 6 tane kiraz
Su 2lt
Spor yok
LenaG unutmabenicicegi
Geliyoorruumm gelmekte olaannn
SAdece su yeşil elma salatalık ile gune başlıyorum hergün
Leslie ye başlayacam ama termal tayt giymeden başlamaj istemiyorum
Ip atlama işi olabilirmi acep dikişlerime zarar verirmi
Eki Görüntüle 3446299
Bu ara misafir var canım sen başla bende müsait bir zamanda dönüş yapacağım inşallahBeybiim ben yavaştan başlıyorum geliyormusunnşuanlık sıki diyetim yok tabiikii hahahaha
Efenin_Annesi -Hayal
INsaallahh bebeğimmmBu ara misafir var canım sen başla bende müsait bir zamanda dönüş yapacağım inşallah
Maşallah azimlisin bu azimle verirsin en kısa zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?