kadınlarda tabiki hamilelikler, doğumlar çok etkili bu bir gerçek. hele ki yapısal olarak vücut yağlanmaya meyilliyse daha da zor. hormonal değişiklikler de eklenince gelsin kilolar... ama halledersin canım azimli olursan. 10 kilodan fazla vermişsin gayet iyi bir rakam bu. devamı da gelirBen artık şunu fark ediyorum, az bir yemek ile yine doyuyorum. Eskiden olsaydı doyduğum halde zorla yerdim.
Şimdi herşeyden az az yiyorum yürüş ile dengeliyorum. 95 ten 84.5 düşmek benim için büyük bir başarıdarısı diğer hedeflerin başına
En son 2015 te doğumdan sonra 3 yıl 83 kg olarak kalmıştım. Sonra her doğumdan sonra bana kilo kaldı. Bir baktım 95 olmuşum
Aynen canım hamilelik kilo al ver derken vücut dengesizleşti. İnşallah az kaldı toparlamayakadınlarda tabiki hamilelikler, doğumlar çok etkili bu bir gerçek. hele ki yapısal olarak vücut yağlanmaya meyilliyse daha da zor. hormonal değişiklikler de eklenince gelsin kilolar... ama halledersin canım azimli olursan. 10 kilodan fazla vermişsin gayet iyi bir rakam bu. devamı da gelir
10 kilo asla az bir rakam değil büyük bir başarı 40 tane margarin paketine denkBen artık şunu fark ediyorum, az bir yemek ile yine doyuyorum. Eskiden olsaydı doyduğum halde zorla yerdim.
Şimdi herşeyden az az yiyorum yürüş ile dengeliyorum. 95 ten 84.5 düşmek benim için büyük bir başarıdarısı diğer hedeflerin başına
En son 2015 te doğumdan sonra 3 yıl 83 kg olarak kalmıştım. Sonra her doğumdan sonra bana kilo kaldı. Bir baktım 95 olmuşum
İnşallahAynen canım hamilelik kilo al ver derken vücut dengesizleşti. İnşallah az kaldı toparlamaya
Hepimiz başaracağızhedeflere sağlıklı bir şekilde ulaşacağız
afiyet olsun canım. derin dondurucuda donmuş muz ve şeftali var. şimdi kalkayımda içine az hindistancevizi kreması ekleyip dondurma yapayımAra öğün 15:30
Seftali ustunde fistik ezmesi
Yesilcay
(Meyvelerimi dilimleyip dondurucuya atiyorum,oradan tabagima koyup yanima aliyorum. Donup eriyince tadı daha belirgin oluyor sanki recel marmelat gibi... )
Eki Görüntüle 3446409
Bebeğim sen benim takımdasın neden rakip kaptanı etiketledin aşk olsun
Çok patatesli bi gün olmuş akşam yemeğinde 3 çeşit yemek yerine patatesi çıkarıp 2 çeşit yemek daha iyi olurdu.
Kuzum bı sakın ne ipi ne atlamasıBeybiim ben yavaştan başlıyorum geliyormusunnşuanlık sıki diyetim yok tabiikii hahahaha
@Efenin_Annesi @Hayalkuran
Sabah almıştım bunu anca cevap yazıyorumGüüüünnnaaaaayyddıııınnn
Hayırlı haftamız olsun
Bugün kendime tatil verdim sadece yatacağım
Öpüyorum siziiii
VayyGünaydın öğretmenim
Günaydın çiçek kadın hayırlı haftalar olsun inşallah
Sağol canım
Ben de şaşırdım eşime geçen elinde karabuğday patlağı vardı benim abidik gubidik yiyeceklerime merak sardın galiba dedim eeee şey aslında güzellermiş dedivalla böyle böyle yemek skalamızı değiştirmeyi planlıyorum h.sonları falan yapacağım sevdiği yemekleri ki özlemesin adam göbeğinden ayakkabısını zor bağlıyor yahu
Günaydın canımmutlu güzel haftalar olsun
Diyete ara ara oluyor. Bende bazen diyorum niye hep diyet yapmak zorunda kalıyorum.10 kilo asla az bir rakam değil büyük bir başarı 40 tane margarin paketine denk
İnşallah bende verebilirim elimden geleni yapacağım
Bugün biraz modum düşük ama durmak diyeti bırakmak yok
Onu anca korumada yaparim ben çünkü ne kadar yedigimi bilemem sınırı aşarımafiyet olsun canım. derin dondurucuda donmuş muz ve şeftali var. şimdi kalkayımda içine az hindistancevizi kreması ekleyip dondurma yapayım
Afiyet olsun canım çok güzel menüKahvaltı saat 10.00
1 haşlanmış yumurta
5 tane zeytin
1 salatalık
Yarım kapya biber
1 ince dilim tam buğday ekmeği
Şekersiz çay
Ara öğün 14.20
2 tane ceviz
4 badem
2 tane granola
2 kayısi
Kahveli tarçınlı süt
Aksam 18.00
Yarım kapya biber
1 salatalık
1 domates
3 yemek kaşığı haşlanmış nohut
1 ince dilim kaşar peyniri
2 lt su
3000 adım
Elhan LenaG uranus35 I Ilyusa
Eki Görüntüle 3446482 Eki Görüntüle 3446483 Eki Görüntüle 3446484
Afiyet olsun canımElhan LenaG unutmabenicicegi
İyi Akşamlar Kızlar
1 Temmuz Pazartesi
11:00 1kase yağsız sütle 4yk.yulaf içine 1muz, 1tk.chia, 1büyük kayısı, 1yk.ceviz
Birer bardak yeşilçay, biberiye çayı, elma sirkeli su
Akşam Yemeği 17:45 te bitti
1kase dünkü tarhanalı yoğurtlu çorba
5yk.bamya
1domates, 1kk.yakın peynir
Şimdi şekersiz filtre kahve
Akşamda maydanoz sapı çayı içebilirim.
3.5 litre su
(30 Temmuz Salı) hedefim 89.9
Canım afiyet olsun gün içinde her ne kadar az yemiş olsan da akşam için 2 lahmacun fazla olmuşHayırlı akşamlar
12.00
1 h yumurta
2 dilim peynir
2 zeytin
Dom saltk
3 çatal karpuz
15.00
10 fındık
Bir kahvr
18.00
2lahmacun
2 b ayran
2lt su
İp atlarım su an bile incem ne kadar atlarım.
LenaG unutmabenicicegi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?