- 26 Temmuz 2017
- 4.205
- 8.840
- 158
- 31
Evet canımBu cunaretssimi
Ben elimden geldiğince dikkat etmeye çalıştım umarım az da olsa vermişimdirGünaydın kızlarnasılsıniz geldik bir bayramın daha sonuna beslenmeler nasıl gidiyor kim artılarla dönüyor (mesela ben) o kadar günlerce dikkat et 2 günde hemen geri gelsin hemde tatlı sadece kardesimde küçük bir porsiyon yedim
Hesap detaylarına girip boy kilo yazdığın zaman çıkıyor canımHayır tatlimbu vki kilo grafiğini diyomm
Günaydın CeeeeGünaydın kızlar
Bayramınız mübarek olsun hepinizi kocaman öpüyorum
Hayırlı bayramlar,iyi tatiller olsunBayram bitmeden yetiştimHepinizin bayramını kutluyorum, aileniz ve sevdiklerinizle beraber huzur, mutluluk, sağlık, bolluk bereket içinde nice bayramlar diliyorum.
Bu süreçte benim gibi şehir dışında olup ‘burda ye, dönünce yemezsin’ cümlesine maruz kalanlara bu zorlu ikilemi atlatmak için sabırlar diliyorum
Kilo degil o canim gider merak etmeGünaydın kızlaarrr
+ 2 yim maalesef yediğim ne varsa direk yapıştı ama bugünden itibaren iznim bitti kolayca gider bence
Artık takımlar yokmuş burada devam ediyoruz iki takım halindeGünaydınnn takımlar varmı ne zaman kurulacak o zaman geleyim
Umarım kilo almamış olursun canım kendini strese sokmaElhan ❤
Kaptanım eve dönüş nasipse pazartesi olucak bu cumartesi görselli tartıya yetişemicem salı günü kilo almış bir vaziyette tartılıp paylaşırım
Cumartesi kurulacak canım gel gel seni takımıma almak için pusuda bekliyo olucamGünaydınnn takımlar varmı ne zaman kurulacak o zaman geleyim
Evet öyleymişşCumartesi tartılıp paylaşacakmıyız öyle mi başlıyoruz
Bugun bitti yarin devamEki Görüntüle 3442084 bugun pek iyi geçmedi
İnşallah canımBugun bitti yarin devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?