- 4 Eylül 2011
- 19.404
- 69.141
- 798
Bidaha gönder
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bidaha gönder
Ben elimden geldiğince dikkat etmeye çalıştım umarım az da olsa vermişimdir
Sağlık olsun kaldığın yerden devamEki Görüntüle 3442084 bugun pek iyi geçmedi
Bayrami kazasız anlatanlar el kaldırsın
Misafir baskını olmasına rağmen süper menü afiyet olsunİyi aksamlar
10bucuk gibi uyanıp eliptik yap dus al derken saat 12:30 oldu sonra 13 gibi ilk öğün yaparim derken baskin ustune baskin yedik misafirlerden
İlk öğünüm 16:20
2 yumurtadan kabakli omler
2 karabugday patlagi ustune labne fistik ezmesi
Salatalik zeytin yesilcay
Son öğün 18:30
Karabuğday patlagi ustunde labne ve bogurtlen(donuk bogurtleni mikrodalgada eritince recel gibi gorunuyor)
3 litre su,2 fincan filtre kahve ictim
Simdi uzun bir yürüyüşe ciktim
Eki Görüntüle 3442105 Eki Görüntüle 3442106
Yazio canım inşallah adetim yaklaştı bazen gerginlik vs duygusal yemeye neden oluyor
Sağlık olsun kaldığın yerden devam
Bu programın adı nedır
kaldıracak elim yüzüm yok
İnsalahhh canım regl öncesi istahidir stres yapmaYazio canım inşallah adetim yaklaştı bazen gerginlik vs duygusal yemeye neden oluyor
tesekkur ederım kaptancımHesap detaylarına girip boy kilo yazdığın zaman çıkıyor canım
Günaydın canım yalnız değilsinGünaydın kızlar nasılsınız ? Bayram bitti ve benim pek iyi gitmedi diyet anlamında +3 ile güne başladım karamelli dondurma ve soğuk baklava yaktı beni (duramadım bitirene kadar yedim yaaa ) bir de akşam koca bir kase makarna yedim
Hepimiz aynıyız hiç sıkma canınıGünaydın kızlar nasılsınız ? Bayram bitti ve benim pek iyi gitmedi diyet anlamında +3 ile güne başladım karamelli dondurma ve soğuk baklava yaktı beni (duramadım bitirene kadar yedim yaaa ) bir de akşam koca bir kase makarna yedim
Ooo gümbür gümbür geliyorummmCumartesi kurulacak canım gel gel seni takımıma almak için pusuda bekliyo olucam
yaptımmmmmmmmmmmmmmHesap detaylarına girip boy kilo yazdığın zaman çıkıyor canım
Sen beni bayramda gör sanki aç bırakmışlar önünden yemek kaçırıyorlar gibi davrandımBenim mens geldi bende 74 lerde geziyorum. Bayram da yediklerimle hiç alakası yok bu durumun