Selamlar kızlar nasılsıniz benim düzenim allak bullak oldu ugrayamiyorum buralara biraz sıkıntılı günler geçiriyoruz umarım herkesler iyidir hepinizi özledim
kızlar Allah ikinizede ferahlık versin sıkıntılarınızı kolaylıkla atlatınBu aralar fazla uğrayamıyorum buralara kızlar evet diyetime dikkat ediyorum ama kafam da çözmem gereken şeyleri çözemiyorum sanırım bu aralar.
Teşekkür ederim kaptanımAfiyet olsun muhteşem adım
Afiyet olsun bitanem1 Nisan pazartesi
17:30
2 patlıcan kapama
Bikaç çatal yoğurtlu kereviz
3 hurma, ceviz
Biraz kabak çekirdeği
Canım çok tatlı istiyor, belki dayanamazsam 3 hurma daha yerim
1,5 lt su
3 kupa kahve
Spor 00:00 Dan sonra
Elhan @Ece Didem Cordelia
Teşekkür ederim kaptanımAfiyet olsun çok güzel menü adımlar ve su da çok iyi maşallah
Sende işe yaradığı kilo vermedeAfiyet olsun güzel menüilk yediğimde ben de sevmemiştim sonradan damak tadım alıştı.
bilmiyorum kii canım 65.000 tl lik dolap ve hiç hoşuma gitmedi taktırmak durumunda kalıcam galiba öyle görünüyorİnşallah güzel bir çözüm bulunur çok üzüldüm
yok lenag bu dolap yine takılacak herhalde bu mobilyacı olsun diyede eşime çok baskı yapmıştım çok kötü oldu mağlesefGeçmiş olsunNe biçim iş yapıyorlar ya ne diyeyim inşallah düzgün iş yapan birini bulabilirsin de çabucak yetiştirir
umarım bitince bişeye benzer istediğim gibi olmadı dolaplarımDurum vahim gerçektenUmarim güzel bir şekilde neticelenir .
Kankişim aleyküm selam.Selamlar kızlar nasılsıniz benim düzenim allak bullak oldu ugrayamiyorum buralara biraz sıkıntılı günler geçiriyoruz umarım herkesler iyidir hepinizi özledim
İnşallah adamlar insafa gelir elle tutulur bir şeyler yaparlar canım. İçine sinmesi önemli .bilmiyorum kii canım 65.000 tl lik dolap ve hiç hoşuma gitmedi taktırmak durumunda kalıcam galiba öyle görünüyor
yok lenag bu dolap yine takılacak herhalde bu mobilyacı olsun diyede eşime çok baskı yapmıştım çok kötü oldu mağlesef
umarım bitince bişeye benzer istediğim gibi olmadı dolaplarım
Sende işe yaradığı kilo vermede
sinmeyecek gibi duruyor işin içinden çıkamıyorum yaptırma mobilya geri iade edilecek bişeyde değil birde zaman kalmadıİnşallah adamlar insafa gelir elle tutulur bir şeyler yaparlar canım. İçine sinmesi önemli .
diyetisyen görüşmen ne zaman listen değişti miiiEskiden ana öğün olarak yiyordum sadece 2 saat tutuyor sonra acıkıyordum. Şimdi ara öğün olarak yiyorum daha iyi oluyor
Allah kolaylık versin canımbilmiyorum kii canım 65.000 tl lik dolap ve hiç hoşuma gitmedi taktırmak durumunda kalıcam galiba öyle görünüyor
yok lenag bu dolap yine takılacak herhalde bu mobilyacı olsun diyede eşime çok baskı yapmıştım çok kötü oldu mağlesef
umarım bitince bişeye benzer istediğim gibi olmadı dolaplarım
Her perşembe listem değişiyor perşembe günüydü görüşmemiz.diyetisyen görüşmen ne zaman listen değişti miii
Teşekkür ederim kaptanım,Çok güzel bir menü afiyet olsun canım
Teşekkür ederim kaptanımAy harika menü afiyet olsunspor da çok iyi yansın yağlaarrrr
İnşallah en kısa zamanda tüm sorunlarını halledersin canımSelamlar kızlar nasılsıniz benim düzenim allak bullak oldu ugrayamiyorum buralara biraz sıkıntılı günler geçiriyoruz umarım herkesler iyidir hepinizi özledim
Afiyet olsun canım çok güzel menü suyu da tamamladın mı çok güzel eksi olur benceSelamlar herkese
Dün akşam davette biraz kaçırdığım için tek öğün yaptım
01.04.2024
Sabah 7.30 sade kahve ve iki bardak su
Aralarda 1 litre kadar su içtim bir avuç çiğ bademle günü geçirdim
Saat 18.00
1.5 tabak siyez bulgurlu ıspanak 1 dilim kepek ekmeği ve 1 köfte ile günü kapattım
Saat 18.30 Sade kahve
yatana kadar suyu 2.5 litreye tamamliycam
Evi temizlemem gerek zamanım kalırsa spor yaparım
Ama bugün çok yürüdüm bugünkü performansimElhan Cordelia @Ece Didem
Vermişsindir canım güzel menü bence afiyet olsunİyi akşamlar kızlar
1 nisan menüm
10.00 kahvaltı
Her zamanki kefirli smoothiem
15.00 ara
1 bardak ayran
1 yeşil elma
2 ceviz
19.00 akşam
Bir kase ezogelin çorba
5 tane yuvarlak küçük köfte
Közlenmiş patlıcan
Yarım patates graten
2 ısırık sigara böreği
Salata
Yarım bardak ayran
9000 adım+ 4.5 lt su
Yarın diyetisyenle tartı günüm ama bu hafta biraz kaçamaklı oldu umarım verebilmişimdir
Elhan Cordelia LenaG
Çok gecmis olsun canım umarım daha iyisindirTansiyonum düştü bugün midem bulandı hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?