- 5 Haziran 2021
- 4.915
- 20.863
- 258
Geçmiş olsun canım mide yanmasına soğuk süt iyi geliyır eklem agrısı tek çözüm kas gevşeticiHerkeste bir mide problemi
Akşam bende sıkıntılı yattım. Şimdide midem yanıyor
Akşam 9 da yattım eklem ağrısı ile hala ağrıyor
Erken gelse gelende yollarda rezil olmasam
Şuan daha iyiyim teşekkür ederim yarın kan tahlili vermeye gidicem galiba vitaminlerim çok düştüÇok gecmis olsun canım umarım daha iyisindir
Çok teşekkür ederimGeçmiş olsun canım
İyiyim abla çok teşekkür ederimGeçmiş olsun canım.Acil şifalar dilerim. İyi misin şimdi?
Bence sans işi ya ben anneme çalıştigim dönem Philipsin en pahalı olanını almıştım o kadar iğrenç çıktı kiAraştırmaktan yoruldumPhilips odaklı baktım bakalım, eşya almaktan nefret ediyorum
Mide bilmiyorum da eklem ağrısı mens habercisiGeçmiş olsun canım mide yanmasına soğuk süt iyi geliyır eklem agrısı tek çözüm kas gevşetici
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin inşallahŞuan daha iyiyim teşekkür ederim yarın kan tahlili vermeye gidicem galiba vitaminlerim çok düştü
Çok geçmiş olsun canımHerkeste bir mide problemi
Canım önce sağlık ne kusuru, acil şifalar dilerim, bir an önce iyileşip gel tatlım, herkes me yapması gerektiğini biliyorElhan Özür dilerek yazıyorum
Ben çok kötüyüm
Miğde bulantısı ağrısı
Perişan oldum
Yemek vb.yok
Buraya giremedim ne olur kusuruma bakmayın hepinizden çok özür diliyorum
Halsizlikde cabası.Elime telefon alamıyorum perişanım
Teşekkür ederim kaptanAfiyet olsun canım
Sağolun kızlar@elhanYa kurban bayramindan sonea geri getirmezler diye umut ediyorum ama ama bakan Kasım'da bile bir sürü şey söyledi bilemedim
Sizlere de çok geçmiş olsun canım, Allah acil şifalar versinKızlar çocuklar hasta bir süredir, sonra eşime vebana da bulaştı . Hapşuruk öksürük
Kısıruma bakmayın fazla gelemiyorum. Ama aklıma birşey takılsa hemen size soruyorum . İyi ki varsınız
Sağol canım benimAllah kolaylık versin
Ayy canım benim Sağol az kaldı geliyorumSıkıntıların bir an önce geçsin gitsin
Sende çabucak gel
İnşallah canım her şey geçer geçiyor sahalara döndüm mu birinciliği kaptırmamak amacımİyiyiz canım spor kraliçelerimiz bir bir gidiyorsıkıntılar çözülecek şeylerdir inşallah
Canım benim Sağol inan bende hepinizi çok özledimCanım rabbim ferahlık versin
Seni gördüğüme çok sevindim
Allah kolaylık versin canım sanada ahhh birde o ustalarla uğraşmak yokmukızlar Allah ikinizede ferahlık versin sıkıntılarınızı kolaylıkla atlatın
sizin yanınızda banada bugün yukarda yazdım mutfakçılarla papaz oldum. sinirlerim alt üst oldu eşimde memlekete gitti tadilatlı bir yeri bayrama yetiştirmeye çalışıyorum kendi evimi temizlemişim gibi birde orayı bitse temizliyeceğim
Sağol kankişim tadilat çatıyı boya di derken çorap söküğü gibi hadi oda olsun hadi buda olsun bitti sayılır annemim de bende olmasına denk gelmesi artı si oldu Çok şükür atlattık bayram sonunda artilarimla başa dönerek geliyorum insalahhKankişim aleyküm selam.
Tadilat işleri ne durumda o mu canını sıktıİnşallah normal düzenine geçersin . Biz de özledik böyle uzak kalınca işler sarpa sarıyor.
Aminnnn canım sagolasinİnşallah en kısa zamanda tüm sorunlarını halledersin canım
Çok geçmiş olsun canım ılık süt mide için güzelHerkeste bir mide problemi
Geçmiş olsun canım artık geçmeyen hastalıklar türedi gidip gidip geri geliyorKızlar çocuklar hasta bir süredir, sonra eşime vebana da bulaştı . Hapşuruk öksürük
Kısıruma bakmayın fazla gelemiyorum. Ama aklıma birşey takılsa hemen size soruyorum . İyi ki varsınız
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin inşallah
Geçmiş olsun canım. Birbirimizi idare ederiz. Sen iyi olElhan Özür dilerek yazıyorum
Ben çok kötüyüm
Miğde bulantısı ağrısı
Perişan oldum
Yemek vb.yok
Buraya giremedim ne olur kusuruma bakmayın hepinizden çok özür diliyorum
Halsizlikde cabası.Elime telefon alamıyorum perişanım
Bana ne oldu anlıyamadım
Annem ilaç içirdi şimdi
Oruç vb.yok
Sağol ablacımÇok geçmiş olsun canım
Geçmiş olsun canım dikkat et şifayı sende kapmaKızlar çocuklar hasta bir süredir, sonra eşime vebana da bulaştı . Hapşuruk öksürük
Allah kolaylık versin canımSağol canım benim
Ayy canım benim Sağol az kaldı geliyorum
İnşallah canım her şey geçer geçiyor sahalara döndüm mu birinciliği kaptırmamak amacım
Canım benim Sağol inan bende hepinizi çok özledim
Allah kolaylık versin canım sanada ahhh birde o ustalarla uğraşmak yokmu
Sağol kankişim tadilat çatıyı boya di derken çorap söküğü gibi hadi oda olsun hadi buda olsun bitti sayılır annemim de bende olmasına denk gelmesi artı si oldu Çok şükür atlattık bayram sonunda artilarimla başa dönerek geliyorum insalahh
Aminnnn canım sagolasin
Çok geçmiş olsun canım ılık süt mide için güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?