Afiyet olsun çok güzel menü adımlar ve su da çok iyi maşallah01.04.2024 menüm
Sabah
Haşlanmış yumurta
Bir demet maydanoz
Bir dilim peynir
Üç yaprak marul
Şekersiz çay
Öğle
Bir muz
Bir portakal
Akşam
Bezelye yemeği
Salata
Yoğurt
Su 3.5 litre spor 45 dakika tempolu yürüyüş ve 7015 adım
Elhan Cordelia LenaG
Eki Görüntüle 3410118
geçmiş olsun canım neyin var
Allah herkesi bildiği gibi yapsın, işinizi düzgün yapsanız ne olur acababugün çok tatsız bir olay yaşadım tadillata olan bir artı bir gibi bir yerim var. evimin alt katı orayı yaptırıyorum bugün mobilyası geldi mutfağı adam o kadar kötü yapmış kiii inanamadım taktırmadım kavga ettik sök bunu takma dedim al götür dedim. yarı parasınıda verdim sayılır adamlar söküp götürmüş tam bayram arifesi paramı alamama durumumda var tansiyonum çıktı yeride kiraya verdim 15 gün sonra kiracı gelicek sinirlerim alt üst oldu zamanım olsa iptal edicem onuda yapamıyorum mutfağım kötü oldu yaniii tamda bayrama sıkıştı ...
Geçmiş olsun ? Yarınki bildirimi stress yapma tansiyon önemli olan. İnşallah düzene girsiniyiyi canım evdeyim buralardayım bende dün 9 bin küsür adım attım ama bugün tadım yok evde yattım. tansiyonum yüksek biraz bugün beslenmem güzel geçti ama cumartesinden beri sindirim sistemim çalışmıyor bugün kayısılı çay içtim umarım işe yarar yarınki bildirimden korkuyorum
Afiyet olsun menü çok güzelmerhabalar
Elhan Cordelia LenaG
bugünkü menümü yazayım kahvaltı
2 haşlanmış yumurta 3 dilim eti form kızarmış ekmek 4 adet zeytin, bir büyük bardak smotie (kereviz sapı, yarım armut, bir salatalık)
ikindi: yarım armut, avuç içi kadar fıstık
akşam : bir kase kabak kavurma yemeği, bir kase yoğurdada haşlanmış 3 kaşık buğday kattım yedim
Çok teşekkür ederim rakibemÇok geçmiş olsun kuzum
Tansiyonum düştü bugün midem bulandı hepGeçmiş olsun canım iştahın mı kesildi ? Benim de öyle ama zorluyorumsoğuk algınlığı mı ?
Teşekkür ederim ablaGeçmiş olsun canım
Mide bulantısı tansiyon düşüklüğü şekerim düştügeçmiş olsun canım neyin var
berbat berbat sitenin ortasında nasıl bağırıyorum telefonda istemiyorum bu mutfağı sök götür diye sonra eve geldim söküp götürmüşler zamanım olsa taktırmam o dolabı fakat zamanım yokAllah herkesi bildiği gibi yapsın, işinizi düzgün yapsanız ne olur acaba
bugün güzel geçti dün yürüyüşümde var benim ev çok büyük ve bu ara kirli yardımcı bayanda bulamam bu ara yürüyüşe çıkmıyorum ki pilim bitmesin evi temizliyeyim diye onuda yapmıyorumGeçmiş olsun ? Yarınki bildirimi stress yapma tansiyon önemli olan. İnşallah düzene girsin
evet bugün iyi geçtiAfiyet olsun menü çok güzel
dinlen biraz canım iyi gelir geçmiş olsunMide bulantısı tansiyon düşüklüğü şekerim düştüaçlıktan galiba
Afiyet olsun muhteşem adım01.04.2024 menüm
Sabah
Haşlanmış yumurta
Bir demet maydanoz
Bir dilim peynir
Üç yaprak marul
Şekersiz çay
Öğle
Bir muz
Bir portakal
Akşam
Bezelye yemeği
Salata
Yoğurt
Su 3.5 litre spor 45 dakika tempolu yürüyüş ve 7015 adım
Elhan Cordelia LenaG
Eki Görüntüle 3410118
Aaa geçmiş olsun tekrardan erken yat bari canım ya dinlenmek iyi gelebilirTansiyonum düştü bugün midem bulandı hep
Yok canım daha gitmedim yarın ya da çarşamba alırım kısmetseGözlüğü aldın mı?
tuzlu birşeymi çekti canın1 Nisan menü
Sabah
1 sahan sucuklu yumurta
2 dilim ekmek ile
3 dilim kızarmış tereyağlı ekmek
1 küçük kase reçel
2 tatlı kaşığı bal
Kahvaltı sonrası 1 dilim browni
Öğle
1 tabak mantı
1 dilim browni
akşam
8 afet sarma
1 tabak pirinç pilavı
1 tabak musakka kıymalı
4 dilim ekmek
2 dilim browni
Az önce 1 paket cips tuzlu bir şey çekti canım
Elhan Ece Didem
İnşallah güzel bir çözüm bulunur çok üzüldümbugün çok tatsız bir olay yaşadım tadillata olan bir artı bir gibi bir yerim var. evimin alt katı orayı yaptırıyorum bugün mobilyası geldi mutfağı adam o kadar kötü yapmış kiii inanamadım taktırmadım kavga ettik sök bunu takma dedim al götür dedim. yarı parasınıda verdim sayılır adamlar söküp götürmüş tam bayram arifesi paramı alamama durumumda var tansiyonum çıktı yeride kiraya verdim 15 gün sonra kiracı gelicek sinirlerim alt üst oldu zamanım olsa iptal edicem onuda yapamıyorum mutfağım kötü oldu yaniii tamda bayrama sıkıştı ...
Geçmiş olsunbugün çok tatsız bir olay yaşadım tadillata olan bir artı bir gibi bir yerim var. evimin alt katı orayı yaptırıyorum bugün mobilyası geldi mutfağı adam o kadar kötü yapmış kiii inanamadım taktırmadım kavga ettik sök bunu takma dedim al götür dedim. yarı parasınıda verdim sayılır adamlar söküp götürmüş tam bayram arifesi paramı alamama durumumda var tansiyonum çıktı yeride kiraya verdim 15 gün sonra kiracı gelicek sinirlerim alt üst oldu zamanım olsa iptal edicem onuda yapamıyorum mutfağım kötü oldu yaniii tamda bayrama sıkıştı ...
1 Nisan menü
Sabah
1 sahan sucuklu yumurta
2 dilim ekmek ile
3 dilim kızarmış tereyağlı ekmek
1 küçük kase reçel
2 tatlı kaşığı bal
Kahvaltı sonrası 1 dilim browni
Öğle
1 tabak mantı
1 dilim browni
akşam
8 afet sarma
1 tabak pirinç pilavı
1 tabak musakka kıymalı
4 dilim ekmek
2 dilim browni
Az önce 1 paket cips tuzlu bir şey çekti canım
Elhan Ece Didem
Durum vahim gerçektenbugün çok tatsız bir olay yaşadım tadillata olan bir artı bir gibi bir yerim var. evimin alt katı orayı yaptırıyorum bugün mobilyası geldi mutfağı adam o kadar kötü yapmış kiii inanamadım taktırmadım kavga ettik sök bunu takma dedim al götür dedim. yarı parasınıda verdim sayılır adamlar söküp götürmüş tam bayram arifesi paramı alamama durumumda var tansiyonum çıktı yeride kiraya verdim 15 gün sonra kiracı gelicek sinirlerim alt üst oldu zamanım olsa iptal edicem onuda yapamıyorum mutfağım kötü oldu yaniii tamda bayrama sıkıştı ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?