Afiyet olsun canım güzel menüMenümü yazayım
Sabah
Uyanınca maydanozlu ıspanaklı limonlu su
Yulaflı muzlu tarçınlı chia tohumlu yogurt
Öğle
Bir tabak zeytinyağlı kabak yemeği
Dört kaşık yoğurt
Ara
Bir fincan sade Türk kahvesi
İki tane yulaflı hurmalı top
Akşam
Bir kase mercimek çorbası
İki dilim tepsi kebabı
Salata
Ara
Bir fincan kiraz sapı çayı
Bir tane elma
Su 3.5 litre spor 35 dakika tempolu yürüyüş 30 dakika leslie ve 9344 adım
Elhan Cordelia Mthn83
Eki Görüntüle 3406320
Bende kıskanıyorum bak 60 lar grubunun en altındayım şuanİnsanlari hiç anlamiyorum tanımadan bile burda zayıflayan sizlere o kadar seviyorum ki her hafta. Arkadaş akraba bide böyle kiskancliklar çok saçma
Bende bı ara çıtırlari kıskanıyordum çok havalıAfiyet olsun canım güzel menü
Güzel su
Güzel spor
Bende kıskanıyorum bak 60 lar grubunun en altındayım şuan
Tatlım böylelerine hiç takma kafanı, bazen arkadaş zannettiğimiz insanlar o kadar da iyi niyetli değiller. Bazen de çok hadsizce konuşabiliyorlar sıkma canını.Birtane arkadaşım geldi bugün kahve vs içtik bana diyoki bu ne zayiflamissin hasta olursun hiç iyi görmedim seni bağışıklığın düşer bu kadar iyi değil moralimi o kadar bozdu gitti ki zaten hastayim sinirlerim gerildi
İşte geldım burdayımKırmızı Takım
yazarhanim35
sara_28
Ece Didem
Mutlu1anne
74FRIDA
zeyneppk
Jasminium84
Beth18
Kinoalihatun
Ceeeeeeeeeeee
minerva1988
Tesnim1903
sibel_84
Yavru kurtlarim nerdesiniz
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun canım
Teşekkür ederim canımSuper canim hem menun hem sporunAfiyet olsun
Teşekkür ederim kaptanımAfiyet olsun canım güzel menü
Güzel su
Güzel spor
Bende kıskanıyorum bak 60 lar grubunun en altındayım şuan
Bu şekilde konuşanlarınki imrenmek değil kıskanmaktır canım. İmrenen kişi önce senin yaptığın şeyin güzelliğinden bahseder ve kendisi için destek ister. Ben bir süredir arkadaş konusunda çok katılaştım farkındayım ama niyetleri iyi olsa eminim belli olurdu bence.Canım boyun kaç ? Sen hiç etrafa bakma dinleme... yıllar önce bende çok kilo vermiştim herkes bana abartma yüzünün güzelliği gitmiş vs vs neler neler dediler ... ama sonra anladım ki maalesef altında kıskançlık yatıyoraslında kıskançlık kelimesini pek sevmem belki de imrenme desek daha doğru olur...
Ben küçük seviyorum yaa sana ne deyivereceksin.Ya zayıflayınca herkesin yüzü küçülür anlamadığım kilo alınca ay çok almışsın olmamış yüzün şöyle böyle zayıflayınca ay yüzün küçülmüş suran buran küçülmüş sanane yani. Memen küçülmüş diyen bile oldu hadi yüzümü geçtim sanane mememden
Neden olduğunu bulmanız lazım canım, belli ki sizi hasta eden bir şeyler var. Bugünlerde düzeninizde ne değişiklikler var onları gözden geçirmelisin. (yeme içme, temizlikte kullanılan herhangi bir şey, böcek ilaçlama vs gibi)Dün serum taktılar zaten dünü öyle idare ettim bugün de takılır belki galiba eşim de zehirlendi o da ateşlendi ona bakıyorum şimdi bir de. Düşmezse ateşi onu da acile götürcem gitmisken kendime de serum isterim
Hiç takmıyorum normalde regl oldumda alingan gunumdeyim azTatlım böylelerine hiç takma kafanı, bazen arkadaş zannettiğimiz insanlar o kadar da iyi niyetli değiller. Bazen de çok hadsizce konuşabiliyorlar sıkma canını.
Önereceğin bir alet var mı canım, benimki açıkçası çok iyi değil sanki. bileğe takılanlardan. randevuyu hangi doktora almam lazım.Oynak olunca da en tehlikeli hep yüksek olsa yine vücut ona alışıyor da bir düşük bir yüksek tehlikeli oluyo en kısa zamanda yenisini al aletin ve doktora da randevu al bence canım belki ilaca başlaman gerekiyodur
Omron marka alırsan iyi olur canım bir de bileğe değil de kola takılan. Randevuyu da kardiyoloji ya da dahiliyeye alabilirsin kardiyoloji daha iyi olur tabi. Bebeğim iyi şükür ben de bugün daha iyiyim inşallah yarına daha iyi olurumÖnereceğin bir alet var mı canım, benimki açıkçası çok iyi değil sanki. bileğe takılanlardan. randevuyu hangi doktora almam lazım.
Bu arada sizin durum nasıl şu an, bebeğinde kusma falan bitti mi?
Afiyet olsun canım, akşam bayağı hafif olmuş.Hepinize İyi Akşamlar Arkadaşlar
08:00/20:00 NÖBETTEYDİM.
Yorgun geldim eve bir kahve içtim
şimdi daha iyiyim
24.03.2024 Beslenme Listem
Elhan Mthn83
SAHUR 04:30
2 dl.peynir
1dl.izmir tulumu
1dilimlenmiş ( 1 tatlı kaşığı zeytinyağı)
1 dl.tam buğday ekmeği
1 kupa yeşil çay
İFTAR 19:27
2 Bardak su (Oruç Açma)
10 dakika ara verildi
1 kase kabak tarator (1 tatlı kaşığı zeytinyağı ile pişmiş)
1 bardak Ayran
21:30 Türk kahvesi
22:30 gibi 1 kupa yeşil çay
6 adet çilek
2 litre su içildi
Afiyet olsun canım, bence kötü bir menü değil, zaten akşama gelene kadar çok bir şey yememişsin.Merhaba arkadaşlar bugün çok diyete uyamadım kötü bi gündü söylediğim gibi.
Sabah 10.30
1 bardak laktozsuz kefir
12 çiğ badem
1 yk yulaf
1 tk chia
1 dilim ananas
Ara 16.00
2 yk dut kurusu
1 kapalı avuç çiğ fındık
Akşam 19.00
Yarım pide
Evden dışarı çıkmamama rağmen 8000 adım 4 lt su
Elhan Cordelia Mthn83
Afiyet olsun canım, tez zamanda iyileşirsin umarım.Kızlar bugünkü menüm yine çok menü gibi değil
Sabah iki üç lokma ekmek bir lokma peynir
Akşam yarım haşlanmış patates birkaç lokma haşlanmış tavuk
Su nerdeyse yok ilaç için içiyorum sadece spor da yok
Elhan
Afiyet olsun canım, menün de sporun da çok güzel.Menümü yazayım
Sabah
Uyanınca maydanozlu ıspanaklı limonlu su
Yulaflı muzlu tarçınlı chia tohumlu yogurt
Öğle
Bir tabak zeytinyağlı kabak yemeği
Dört kaşık yoğurt
Ara
Bir fincan sade Türk kahvesi
İki tane yulaflı hurmalı top
Akşam
Bir kase mercimek çorbası
İki dilim tepsi kebabı
Salata
Ara
Bir fincan kiraz sapı çayı
Bir tane elma
Su 3.5 litre spor 35 dakika tempolu yürüyüş 30 dakika leslie ve 9344 adım
Elhan Cordelia Mthn83
Eki Görüntüle 3406320
Naaptın sen Yurdagüüüüllll diyesim var sana canım
tamam tatlım ben bir cihaz bakayım kendime, yaş oldu 40, artık tansiyonu kontrol etmek gerek tabiki. Randevumu alıp gideyim en kısa zamanda.Omron marka alırsan iyi olur canım bir de bileğe değil de kola takılan. Randevuyu da kardiyoloji ya da dahiliyeye alabilirsin kardiyoloji daha iyi olur tabi. Bebeğim iyi şükür ben de bugün daha iyiyim inşallah yarına daha iyi olurum
Dünden beri canım aşşşırı çikolatalı tatlı istiyodu. Eğer yemeseydim hafta boyu bir şeyler tırtıklardım. Yedim kurtuldumAfiyet olsun canım, akşam bayağı hafif olmuş.
Afiyet olsun canım, bence kötü bir menü değil, zaten akşama gelene kadar çok bir şey yememişsin.
Afiyet olsun canım, tez zamanda iyileşirsin umarım.
Afiyet olsun canım, menün de sporun da çok güzel.
Naaptın sen Yurdagüüüüllll diyesim var sana canımHadi sabah tüm serpilenleri yedin de akşam niye tatlıyla kapattın günü, battı balık yan gider mi dedin Kalan günler tependeyim bilesin, cumartesiye o eksi gelecek
Cumartesiye daha çok varken yemen iyi olmuş öyleyse canım, eğer yarın temiz beslenirsen bugünkü sana kilo olarak dönmez zaten.Dünden beri canım aşşşırı çikolatalı tatlı istiyodu. Eğer yemeseydim hafta boyu bir şeyler tırtıklardım. Yedim kurtuldum
Supersin canim iradeni tebrik ediyorum misafirlikte yememek zordur muthişsin24.03.2024
Sahur
3 hurma 1 bardak süt
İftar davetteydik ve asla sınırı aşmadım kendimle gurur duyuyorum
1 kepçeden az tarhana çorbası
3 adet fırın kanat
3 dilim fırın patates
1 kase salata
Ara Tatlı yemedim 1 bardak çay içtim
Su çok içemedim evde değildim 1 litre olmamıştır ama sahura kadar içmeye devam edeceğim
Adım 6238 - 623 puan
Elhan Cordelia Mthn83
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?