• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Merhabalar arkadaşlar nasılsınız umarım keyfiniz yerindedir. Bugün hepinizin tartısı sizleri mutlu etsin yüzlerinizi güldürsün 🥰🙏🏻

Pek gelemedim biraz bahsetmiştim hatırlayanlarınız varsa, bu ara 2024 sağlık bakımlarımı yaptırıyorum😅
Maalesef dünden beri artık nur topu gibi raporlu bir tansiyon ilacım var artık. 🤷🏻‍♀️
Geçtiğimiz hafta içinde tansiyonumda bayağı dalgalanma oldu. şu andada yüksek hatta biraz önce yanlışlıkla spor sayfasına bildirim yaptım 😵‍💫
Çok geçmiş olsun canım 🌸
Ne yapalım herşey bizler için
Sana iyi gelsinde varsın ilaç kullan.
Şifa olsun inşallah ❤️

Günaydın 😍
Gece çamaşır makinesi bozuldu onunla uğraştım durdum sonra sahur yaptım 4 u geçiyordu yattım küçük oğlum hortladı 8 olmadan kalktım 🙁
İnşallah akşam misafir var demez eşim 🙄
İftar sahur arası uyumamanin 2 faydası oldu.
Komşumla çay içtim
2 lt den fazla su içtim. Şimdi bu su dünün mu bugünün mu 🙄😅
Ha ha ha içilen su hangi güne yazılacak bu çok iyi, Allah biliyor yavrum Allah biliyor 😅😘

Merhabalar arkadaşlar nasılsınız umarım keyfiniz yerindedir. Bugün hepinizin tartısı sizleri mutlu etsin yüzlerinizi güldürsün 🥰🙏🏻

Pek gelemedim biraz bahsetmiştim hatırlayanlarınız varsa, bu ara 2024 sağlık bakımlarımı yaptırıyorum😅
Maalesef dünden beri artık nur topu gibi raporlu bir tansiyon ilacım var artık. 🤷🏻‍♀️
Geçtiğimiz hafta içinde tansiyonumda bayağı dalgalanma oldu. şu andada yüksek hatta biraz önce yanlışlıkla spor sayfasına bildirim yaptım 😵‍💫
Merhaba canm çok geçmiş olsun derdi veren rabbim dermaninida verir,sağlığına kavuşan dileğiyle canm

Günaydın 😍
Gece çamaşır makinesi bozuldu onunla uğraştım durdum sonra sahur yaptım 4 u geçiyordu yattım küçük oğlum hortladı 8 olmadan kalktım 🙁
İnşallah akşam misafir var demez eşim 🙄
İftar sahur arası uyumamanin 2 faydası oldu.
Komşumla çay içtim
2 lt den fazla su içtim. Şimdi bu su dünün mu bugünün mu 🙄😅
Sana sormadan çağırmasın
Hem hafta sonu insan çocukları
Evi ile zaman geçirmek ister.
Sağlık olsunda bozulan makina
Olsun diyelim çok arıza çıkarmaz inşallah

Günaydın kızlar çok şükür eksiyle gelebildim🙏
Geçen cumartesi 111,7
Bugün 110.45
Fark -1.25

Hepinize bol eksiler diliyorum 🙏
Tebrikler canım 😘💐

Yanlız Kabus 110 umuzla başbaşa kaldık yine 🤷🏻‍♀️
ne yapıp edip bu hafta el ele verip tekrardan bu rakamı aşağı çekiyoruz :KK19:
Geçen cumartesi: 94.31 kg
Bugün: 92.81 kg
Fark: -1.5 kg
Tebrikler çok güzel eksi 🧿👏👏

Sağlıklı beslenip kilo verince inşallah düzene girecek canım k

Maskecik uyuyor maşallah 🧿
Tabii yorucu bir gündü 🤩
Eki Görüntüle 3405384
Hele hele yaptıklarına bak bu tam yemelik 🤩
Gelsem totosuna totosuna vursam, benim evdeki gibi elimi kolumu çizermiki benimkinin derdi hep bizi avlamak öyle kapı üstlerine perdelere çıkamıyor tembel garibim sahibine çekmiiş zaar

Süper canım 🧿
70 in altını görmüşsün
Devamıda gelsin inşallah ❤️
Geçmiş olsun canım
Bebeğin nasıl kaç aylıktı.
Yaklaşık 9 aylık canım birden oldu niye oldu anlamadım bu sabah bende de var kusma belki de sütten geçti benim hastalığım ama dün biseyim yoktu da stresten oldu galiba benimki

Back