Benimde aklımda sebze olarak lahana ve pırasa almak vardı önümüzdeki hafta içi için denk gelirsem alacağımSebze ama yapabilir. Kişiden kişiye değişiyor. Mesela bana Lahana çok şişkinlik yapar
Tesekkur ederim canimDiyetle kilo verdikçe hepsi düzelir inşallah. Diyet sonrasi tekrar bakarız. Geçmiş olsun canım.
Aynen canım.geçen salı diyetisyen de tartıldığımda 98.2 idi
bu sabah tartıldığımda 96.7 , böyle devam etsem 10 kilo ödem gitse nasıl güzel olur dimi
sonrası yavaş yavaş gelir zannedersem
Benimde b12im çok düşük ciğer çok iyi geliyormusSupermis tatli istegide olmazsa bende guzel yol katederim tek zaafim tatli cunku .
Bende bugun kan verdim simdi baktim sekerim yukselmis ferritinim yerlerde b12 de dusmus baya
Bugün yedim menumu yazayımBenimde b12im çok düşük ciğer çok iyi geliyormus
Düzenli gelmiyorsun ama… bak buradaki tablolar listeler çok iyi. zaten insan yoldan çıkacağı zaman bile insanın aklına geliyor takımdayım cumartesi tartı günü takım yüzdesi bozulmasın diye yiyeceğin varsa bile yemiyorsun …geçen salı diyetisyen de tartıldığımda 98.2 idi
bu sabah tartıldığımda 96.7 , böyle devam etsem 10 kilo ödem gitse nasıl güzel olur dimi
sonrası yavaş yavaş gelir zannedersem
Afiyet olsunBugün yedim menumu yazayım
Kaptanım artık bizde sana b 12 takviyesi kullan demiyelim sen daha iyi bilirsin. benimde düşük biraz evde dil altı sprey şeklinde olan b12 vitaminim var. çoğu zaman ihmal ediyorum benimde düzenli kullanmam lazımBenimde b12im çok düşük ciğer çok iyi geliyormus
Ben kullanıyorum hap seklindeKaptanım artık bizde sana b 12 takviyesi kullan demiyelim sen daha iyi bilirsin. benimde düşük biraz evde dil altı sprey şeklinde olan b12 vitaminim var. çoğu zaman ihmal ediyorum benimde düzenli kullanmam lazım
Genelikle et severim yerim Kan grubumda 0 ama cigerle cok aram yok tek arnavut cigerini yiyebiliyorum oda cok kaloriliBenimde b12im çok düşük ciğer çok iyi geliyormus
Bu yemiş olduğun listen mi
Menopoz için daha çok genç değil misin? Erken menapoz mu ?İşte ağustosa gittim tahlil yaptılar menapoz dediler ara ara oluyorum işte böyle. Olmadı gideceğim tekrar mecburen o kadar da nefrer ederim ki oraya gitmekten
Teşekkür ederim cordiş sağollCok geçmiş olsun tatlım
Gaz problemi yapar şişkinlik.Pişirirken mutlaka kimyon at içine.15 Mart menümü yazayım
Elhan Cordelia serap911
Kahvaltı 11:30 3 adet galeta, peynir, 2 haşlanmış yumurta, bir dilim ananas ve roka ufak bir dilim ramazan pidesi
Akşam iftar: bir büyük tabak kıymalı karnabahar yemeği, 4 adet kabak mücver ( sonunda mücverler bitti)
Bu akşam sözde bulgur pilavı yapmadım yarına şişkinlik olmasın diye ama şu an şişim karnabahar şişkinlik yapar mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?