İşte ağustosa gittim tahlil yaptılar menapoz dediler ara ara oluyorum işte böyle. Olmadı gideceğim tekrar mecburen o kadar da nefrer ederim ki oraya gitmektenAcaba bi kadın doğum doktoruna mı gitsen? Hormon tahlili falan yapsınlar. Adet söktürücü verir hem rahatlarsın. Ben tüp bebek tedavisi sürecinde hormonlarım çok dalgalandığı için feci ödem olmuştum. Hormonlar da ödem yapıyor malesef.
Tatlı nerde?14 Mart menü
Sahur yok
İftar
1 kase yayla çorbası
3 köfte, 3 soğan halkası, domatesten oluşan hamburger yanına da 7-8 adet patates kızartması (hepsi airfryer da az yağda pişti)
15 Mart
Sahur yok
İftar
1 kase yayla çorbası
1 tabak airfryer da baharatlı karnabahar
Salata, kabaklı yoğurtlu meze
serap911 Elhan
Spordan sayılıyor mu bilmem ama yine tempolu yürüdüm okula 10 dk.Cordelia
Bugünün menüsü harika tatlım14 Mart menü
Sahur yok
İftar
1 kase yayla çorbası
3 köfte, 3 soğan halkası, domatesten oluşan hamburger yanına da 7-8 adet patates kızartması (hepsi airfryer da az yağda pişti)
15 Mart
Sahur yok
İftar
1 kase yayla çorbası
1 tabak airfryer da baharatlı karnabahar
Salata, kabaklı yoğurtlu meze
serap911 Elhan
Spordan sayılıyor mu bilmem ama yine tempolu yürüdüm okula 10 dk.Cordelia
Tatlı atta gitmisTatlı nerde?
Geçmiş olsun Lenacim.İyi akşamlar kızlar
15.03.2024
Midemden ve ağrılarımdan ötürü saçma bir gün oldu.
Sabah yok
Öğleye doğru yudum yudum yağsız süt içtim 300 ml 45 gr sarı leblebi
Sonra sütü bol kahvesi az filtre kahve 3 kupa kadar ara ara yine 1-2 leblebi attım ağzıma
Akşam 20:00 2 tane haşlanmış patates 3 yk yoğurt
Su 2 lt (çok az oldu)
2577 adım (yürüyüş yapamadım)
Elhan Mthn83 Cordelia
Afiyet olsun canım15 Mart Cuma menüsü
12.45 sabah
1 kaşık lor ile 2 yumurtadan omlet, 7 yeşil zeytin.
15.45 akşam
1 dilim esmer ekmek üzerine 2 kaşık soğan, biber, domates kavurması (sulu patates yemeğinin soğanı yani) Evdekilere yemek yaparken bu sostan yedim sadece.
Su 2 litre
Yarım saat yüzme=150 puan
2000 adım= 200 puan
Mthn83 Elhan Cordelia
Tesekkur ederim canimAfiyet olsun Zeynepcim. Allah kabul etsin.
Teşekkür ederimGeçmiş olsun Lenacim.Süt icilmis, leblebi, patates, az bir yoğurt yemişsin sadece Yarin kabızlığa davetiye çıkarılmış değil mi
| Kırmızı Kaptan |
@deli bir dombili transfer | Kırmızı |
| Kırmızı |
| Kırmızı |
| Kırmızı |
| Kırmızı |
| Kırmızı |
| Kırmızı |
| Kırmızı |
| Kırmızı |
| Kırmızı |
| Kırmızı |
| Kırmızı |
| Kırmızı |
| Kırmızı |
| Kırmızı |
| Kırmızı |
| Kırmızı |
| Kırmızı |
| Mavi Kaptan |
| Mavi |
| Mavi |
| Mavi |
| Mavi |
L LESA76 | Mavi |
M Minicikfzt | Mavi |
| Mavi |
| Mavi |
| Mavi |
| Mavi |
| Mavi |
| Mavi |
| Mavi |
| Mavi |
| Mavi |
| Mavi |
| Mavi |
| Mavi |
H Herseyguzelolacak38 | Mavi |
Of evet onu sonradan düşündüm ama şuan yeşil çay içiyorum inşallah yapmazAfiyet olsun canım, menün güzel. Tartı öncesi bulgur pilavı şişlik yapmaz inşallah.
Afiyet olsun canım, menün güzel. İnşallah ağrıların çabuk geçer.
Afiyet olsun canım.
Afiyet olsun canım. Hamburgeri ekmeksiz mi yedin orasını anlayamadım ama genel olarak diğer yediklerini beğendim.
Ben bu hafta yapmayacağım bildirim kaptanım yarından itibaren düzenli bildircemHayırlı Cumalar
Sporlarında bildirim yapmadıklarınız varsa bildirmenizi rica ederim.
Mthn83 Kırmızı Kaptan @deli bir dombili transfer Kırmızı Nergis 35 Kırmızı arke Kırmızı Papatyamaviss Kırmızı gezegenfeza Kırmızı LenaG Kırmızı yazarhanim35 Kırmızı badem000 Kırmızı minerva1988 Kırmızı pastelfit Kırmızı trueliving_ Kırmızı Lavinia_98 Kırmızı Mutlu1anne Kırmızı aypare ackerman Kırmızı Kinoalihatun Kırmızı HuzuRRR Kırmızı kumsal68 Kırmızı Ece Didem Kırmızı serap911 Mavi Kaptan Elhan Mavi Busra196 Mavi uranus35 Mavi 74FRIDA Mavi L LESA76 Mavi M Minicikfzt Mavi sara_28 Mavi TemelinSafinazi Mavi WunderLost Mavi Ceeeeeeeeeeee Mavi Cordelia transfer Mavi Beth18 Mavi zeyneppk Mavi Jasminium84 Mavi sibel_84 Mavi Ellssa Mavi tomrs Mavi freejourney Mavi H Herseyguzelolacak38 Mavi
Şöyle bakıyorum da yanlış değilse takıma aldığımdan bu yana hiç menü bildirmeyen yada en fazla 1 kez bildirenler varHayırlı Cumalar
Sporlarında bildirim yapmadıklarınız varsa bildirmenizi rica ederim.
Mthn83 Kırmızı Kaptan @deli bir dombili transfer Kırmızı Nergis 35 Kırmızı arke Kırmızı Papatyamaviss Kırmızı gezegenfeza Kırmızı LenaG Kırmızı yazarhanim35 Kırmızı badem000 Kırmızı minerva1988 Kırmızı pastelfit Kırmızı trueliving_ Kırmızı Lavinia_98 Kırmızı Mutlu1anne Kırmızı aypare ackerman Kırmızı Kinoalihatun Kırmızı HuzuRRR Kırmızı kumsal68 Kırmızı Ece Didem Kırmızı serap911 Mavi Kaptan Elhan Mavi Busra196 Mavi uranus35 Mavi 74FRIDA Mavi L LESA76 Mavi M Minicikfzt Mavi sara_28 Mavi TemelinSafinazi Mavi WunderLost Mavi Ceeeeeeeeeeee Mavi Cordelia transfer Mavi Beth18 Mavi zeyneppk Mavi Jasminium84 Mavi sibel_84 Mavi Ellssa Mavi tomrs Mavi freejourney Mavi H Herseyguzelolacak38 Mavi
Sağolasın KaptanımÇok geçmiş olsun Allah'a emanet olsun
Canım Eskiden Menü de zorunluydu sporda zorunluydu. Zorunlu derken takım olarak avantaj ya da dezavantaj oluyordu. O zaman menüler genel olarak neredeyse eksiksiz paylaşılıyordu. Ama menüleri Tutulması gerekiyor kim paylaştı kim paylaşmadı en çok menüyü düzenli paylaşan takıma artı %1 veriyordukŞöyle bakıyorum da yanlış değilse takıma aldığımdan bu yana hiç menü bildirmeyen yada en fazla 1 kez bildirenler varElhan
Yapılsa bence çok guzel olurCanım Eskiden Menü de zorunluydu sporda zorunluydu. Zorunlu derken takım olarak avantaj ya da dezavantaj oluyordu. O zaman menüler genel olarak neredeyse eksiksiz paylaşılıyordu. Ama menüleri Tutulması gerekiyor kim paylaştı kim paylaşmadı en çok menüyü düzenli paylaşan takıma artı %1 veriyordukElhan şu an yapılabilir mi bilmiyorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?