Özlemişsindir tabiki Anneler özlenmezmiYok canım 8 yıl olacak vefat edeli bilemezsin öyle özledim kianlatacak kelimem yok
Ah canim Allah rahmet eylesin boslugu dolmaz anne baba cok baska hislerini derinden hissettim bizde bir suredir babamin rahatsizligiyla ugrasiyoruz kaybetme korkusu bile cok fena ki onu yasamayi hic dusunemiyorumYok canım 8 yıl olacak vefat edeli bilemezsin öyle özledim kianlatacak kelimem yok
Geçmiş olsun inşallah baban sağlığına kavuşurAh canim Allah rahmet eylesin boslugu dolmaz anne baba cok baska hislerini derinden hissettim bizde bir suredir babamin rahatsizligiyla ugrasiyoruz kaybetme korkusu bile cok fena ki onu yasamayi hic dusunemiyorum
Insallah canim.Geçmiş olsun inşallah baban sağlığına kavuşur
Rabbim tüm hastalarımıza şifa versin içindede Babacığına versin canımAh canim Allah rahmet eylesin boslugu dolmaz anne baba cok baska hislerini derinden hissettim bizde bir suredir babamin rahatsizligiyla ugrasiyoruz kaybetme korkusu bile cok fena ki onu yasamayi hic dusunemiyorum
Hadi inşallah güzel haberler bekliyorumSende sıkıntı olmadığı için bırakman iyi olmuş . Olmasın dabakalım az önce içtim .
Ben ilk gün yedim , sahurda da yedim daha da yemem herhaldeRamazan pidesi yiyen varmı Arkadaşlar
Ben daha hiç yemedim
Afiyet şifa olsun canım iyi yapmışsın.Ben ilk gün yedim , sahurda da yedim daha da yemem herhalde
Sen daha çok genç değil misin yaa, ne emekliliği bu yaştaBen de öğretmendim
Emekli Edebiyat öğretmeniyim kuzum. Sen branş mi sinif mi
Kursta çalışıyorum canım, bilgisayar dersi veriyorum.Branş neydi
Hepimizin hayali galibaRamazan pidesi yiyen varmı Arkadaşlar
Ben daha hiç yemedim
Garip bir şekilde sabırli oluyoruz Lenacim.Öğretmen olmak ne zor ben yapamam mesela 3 kereden fazla aynı şeyi anlatırım da karşı taraf anlamazsa sabırsızlanıyorum.
Bugün eşim almış sıcak sıcak yedim valla Allah affetsinRamazan pidesi yiyen varmı Arkadaşlar
Ben daha hiç yemedim
Annen hayatta mı canım yoksa senden uzakta mı yaşıyor.Hüzünlendim bu üçlüyü görünce annem ve benim ramazan favorimizdiSıcak sıcak pide aldım hadi gelin tulum peyniri ve çay da var derdi sevinçle parlardı gözleri çocuk gibi
Yok ilk haftanın hevesi diye şey ettim ben kaptanımAfiyet olsunher gün tatlıya devam mi bu şekilde mi olcak diyet?
Ben de 9 yaşındaydım babamı kaybettiğimde seni çok iyi anlıyorum. İnsan güzel anlar yaşadığında ya da bir başarı elde ettiğinde keşke görselerdi diyor. Mekanları cennet olsunRabbim tüm hastalarımıza şifa versin içindede Babacığına versin canım
8 yaşındaydım Babamı kaybettiğimde
Bazen düşünürüm olsaydı hayat nasıl olurdu onunla torununu görseydi diye.
Sesini çok merak ediyorum ama düşünüyorum hiç hafızama getiremiyorum
Mekanı cennet olsun hatırladığım
Anılarda çok güzel günler zamanlar.
Hala Bostancıda lünepark var
Otobüsle önünden geçerken kafamı dönerim bakamam.
En son Küçükçekmecede gittiğimiz lokanta
Rabbim tüm çocukları Anneli Babalı büyütsün
500 kalori olsa sahurda yenilenler de en az 500 kalori. Ama cumartesi matematiğim tutacak mı göreceğizRevaninin kalorisincok yüksek ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?