- 24 Aralık 2023
- 2.238
- 11.874
- 123
- 26
Revaninin kalorisincok yüksek amaTek öğün yapıyor benden çok verecek bence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Revaninin kalorisincok yüksek amaTek öğün yapıyor benden çok verecek bence
Branş neydiÇok şükür iyi hissediyor canım ama bir süre ayağa kalkmamasi lazım o da beni yoruyor hâliyle. Mesleğimi soylememistim canım, öğretmenim.
Çocuk oruç tutuyor . Çiğköfte canı istemiş sınıfta yemişler. Onu öylece aldık :)Afiyet olsun canım Bayağı zevkli bir iftar yemeği olmuş. Suyu ben de tamamlayamiyorum. Yarım bardak suyla iftarda idare ediyorum. Havalar isinmadigi için suya abanamiyoruz .
Teşekkür ederim kaptan özlemişim yürüyüş yapmayıAfiyet olsun canım Menü ve spor harika
Aynı bizde de işler. Uykulu uykulu telaş devam ediyor. Gün nasıl bitiyor bilmiyorum ama ramazan ı özlemişiz. ,Bademim
İyiyim bitanem Ramazan heyecanı, iftar bayramı iyi güzel oluyor da uyku bölünmeleri sersemletiyor onun mahmurlugu var. Sen nasılsın tatlım
Ben yerimmmmRamazan pidesi yiyen varmı Arkadaşlar
Ben daha hiç yemedim
Bir kare kadar yemiştim iki gün sadece bugün yemedim.Ramazan pidesi yiyen varmı Arkadaşlar
Ben daha hiç yemedim
Zaman çok çabuk geçiyor. Bu Ramazan farklı olarak hatim yapmaya ek olarak cüz bittikten sonra mealini de okuyorum . Huzuru paha biçilmez gerçekten biz de ozlemişiz kuzum. Bir de dua grubunda tesbihimiz var ona katılıyorum. Bunlar hep Ramazanin bereketi zaman bereketsiz işteAynı bizde de işler. Uykulu uykulu telaş devam ediyor. Gün nasıl bitiyor bilmiyorum ama ramazan ı özlemişiz. ,
Hüzünlendim bu üçlüyü görünce annem ve benim ramazan favorimizdi Sıcak sıcak pide aldım hadi gelin tulum peyniri ve çay da var derdi sevinçle parlardı gözleri çocuk gibiHenuz pide acilisi yapmadim pide tulum peyniri cay onceden vazgecemedigim ucluydu
Teşekkür ederim kaptanimAfiyet olsun
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun canım, sanırım tek öğün yemişsin gayet güzel menü. Sporun da güzel.
Afiyet olsun menü de spor da güzel.
Afiyet olsun kaptanım, senin listende tatlı görmek şaşırttı beni.
Afiyet olsun canım, keşke o gofretleri yemeseydin. Adımların güzel.
Makarnanın miktarı ne kadar bilmiyorum ama geri kalanlar gayet güzel.
Annecigin hayattami canim yazindan oyle anladim yada uzaktamiHüzünlendim bu üçlüyü görünce annem ve benim ramazan favorimizdi Sıcak sıcak pide aldım hadi gelin tulum peyniri ve çay da var derdi sevinçle parlardı gözleri çocuk gibi
Öğretmen olmak ne zor ben yapamam mesela 3 kereden fazla aynı şeyi anlatırım da karşı taraf anlamazsa sabırsızlanıyorum.Ben de öğretmendim
Emekli Edebiyat öğretmeniyim kuzum. Sen branş mi sinif mi
Afiyet olsun iyi yapmışsın canımBir kare kadar yemiştim iki gün sadece bugün yemedim.
Allah kabul etsin kaptanımZaman çok çabuk geçiyor. Bu Ramazan farklı olarak hatim yapmaya ek olarak cüz bittikten sonra mealini de okuyorum . Huzuru paha biçilmez gerçekten biz de ozlemişiz kuzum. Bir de dua grubunda tesbihimiz var ona katılıyorum. Bunlar hep Ramazanin bereketi zaman bereketsiz işte
Yok canım 8 yıl olacak vefat edeli bilemezsin öyle özledim ki anlatacak kelimem yokAnnecigin hayattami canim yazindan oyle anladim yada uzaktami
Gece gece bu şakamı tulum peyniri çok severim.Acayip canım çektiHüzünlendim bu üçlüyü görünce annem ve benim ramazan favorimizdi Sıcak sıcak pide aldım hadi gelin tulum peyniri ve çay da var derdi sevinçle parlardı gözleri çocuk gibi