- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.164
- 798
AminnnBen de 9 yaşındaydım babamı kaybettiğimde seni çok iyi anlıyorum. İnsan güzel anlar yaşadığında ya da bir başarı elde ettiğinde keşke görselerdi diyor. Mekanları cennet olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AminnnBen de 9 yaşındaydım babamı kaybettiğimde seni çok iyi anlıyorum. İnsan güzel anlar yaşadığında ya da bir başarı elde ettiğinde keşke görselerdi diyor. Mekanları cennet olsun
Aynı şeyi hissedip aynı şekilde sormusuz, ben de öyle hisettim. Benimki uzakta mesela, böyle zamanlarda insan huzunleniyorAnnecigin hayattami canim yazindan oyle anladim yada uzaktami
Afiyet olsun canım Güzel menü
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin inşallahAh canim Allah rahmet eylesin boslugu dolmaz anne baba cok baska hislerini derinden hissettim bizde bir suredir babamin rahatsizligiyla ugrasiyoruz kaybetme korkusu bile cok fena ki onu yasamayi hic dusunemiyorum
Ramazan pidesi değil de pastane pidesi almıştı dün eşim ondan yedim. Bugün pide alacaktı izin vermedimRamazan pidesi yiyen varmı Arkadaşlar
Ben daha hiç yemedim
Vefat ettiAnnen hayatta mı canım yoksa senden uzakta mı yaşıyor.
Başın sağolsun canım, mekanı cennet olsun inşallah.Rabbim tüm hastalarımıza şifa versin içindede Babacığına versin canım
8 yaşındaydım Babamı kaybettiğimde
Bazen düşünürüm olsaydı hayat nasıl olurdu onunla torununu görseydi diye.
Sesini çok merak ediyorum ama düşünüyorum hiç hafızama getiremiyorum
Mekanı cennet olsun hatırladığım
Anılarda çok güzel günler zamanlar.
Hala Bostancıda lünepark var
Otobüsle önünden geçerken kafamı dönerim bakamam.
En son Küçükçekmecede gittiğimiz lokanta
Rabbim tüm çocukları Anneli Babalı büyütsün
Allah mekanlarını cennet etsin inşallah canım, senin de gönlüne ferahlık versin.Ben de 9 yaşındaydım babamı kaybettiğimde seni çok iyi anlıyorum. İnsan güzel anlar yaşadığında ya da bir başarı elde ettiğinde keşke görselerdi diyor. Mekanları cennet olsun
Başınız sağolsun canımVefat etti
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Ramazan ayında yaptığımiz yapacağımız hayır ve hasenatlar onların amel defterlerine de yazılıyor üzülme bitanem yerlerinde huzurla olsunlar yaşayanlar yani bizler sıkıntı içinde aslındaVefat etti
Afiyet olsun canım yine süpersin.Herkese İyi Akşamlar
Bugün yoğun bir gündü
Dışarıdaydım bugün
Eve geldim iftar işe hazırlanma
İşimde yoğundu
Şimdi buraya girebildim.
Yarın diyetisyen kontrolüm var
20:00/08:00 Nöbetindeyim
13.03.2024 Beslenme Listem
Elhan @Mthn83
Sahur 05:00
1 Kase Göbek (2 yemek kaşığı zeytinyağı)
3 dl.peynir
1 tatlı kaşığı keten tohumu
1 kupa yeşil çay
5 bardak su içildi
İftar 17:15
2 bardak su (Oruç açma)
2 kuru kayısı
10 dakika ara verildi
1,5.dl.Fırında Karnabahar
4 adet ceviz
Ara 22:30
1 kupa yeşil çay
1 kuru incir
2 kuru kayısı
5 çiğ fındık
2 litre su içildi
Sahura 3 lt.tamamlanır
6000 adım atıldı
Cordelia
Afiyet olsun canım menün güzel, adımların harika.Selamlar 13 Mart menüm
Sahur da
Yumurta salatası 2yk
8 zeytin
Yarım dilim ekmek
Kk peynir
Akşam iftar
Bir Bağdat hurması
Bir tabak yeşil fasulye
2et köfte
Bir kâse mercimek çorbası
Bir kâse yoğurtlu pazı dalı çok bulgur var icinde
4 günden sonra yürüyüş yapabilirim 11 bin adım,1100 puan, bin adım çocuklar in elindeydi telefon onu eklemiyom
Elhan Cordelia @serap911
Eki Görüntüle 3400462
Afiyet olsun canım menü de spor da güzel.
Afiyet olsun canım güzel menü.
Afiyet olsun canım her şey çok güzel.
Ayyy seni savundum kaptanımıza artı gelme mahcup etme beniYok ilk haftanın hevesi diye şey ettim ben kaptanım bir de sahur yapmıyorum günde tek öğün diye düşündüm hani. Ama yarın yemem bugün tadına baktım nasılsa.
Haklısın abla. İnşallah öyledirlerAllah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Ramazan ayında yaptığımiz yapacağımız hayır ve hasenatlar onların amel defterlerine de yazılıyor üzülme bitanem yerlerinde huzurla olsunlar yaşayanlar yani bizler sıkıntı içinde aslında
Teşekkürler CanımAfiyet olsun canım yine süpersin.
Afiyet olsun canım menün güzel, adımların harika.
Afiyet olsun canım menü de spor da güzel.
Afiyet olsun canım güzel menü.
Afiyet olsun canım her şey çok güzel.
Atlattım kilo aldırmadı şükürAfiyet olsun canım, güzel menü.
Afiyet olsun canım, güzel menü.
Afiyet olsun canım, güzel menü.
Afiyet olsun canım, menü de adımlar da güzel.
İftar biraz yoğun olmuş canım, yediğin her şeyde karbonhidrat var. Orucun ilk günleri oluyor böyle, bundan sonrasına dikkat etmek lazım.
İftarda yine bir yoldan çıkış hikayesi olmuş. Diğer günler dikkat edersin canım.
Afiyet olsun KaptanımRamazan pidesi değil de pastane pidesi almıştı dün eşim ondan yedim. Bugün pide alacaktı izin vermedim
Benim diyo öyle demiyoooo teşekkürler tatlımAfiyet olsun Kaptanım
Arada yenebilir kontrollü olmak şartıyla