Afiyet olsun canım, güzel menü.İyi aksamlar
Sahurda kahvaltı yaptim
Zeytin peynir marul salatası 1tatli kaşığı reçel 1 tbe yumurta yoktu bu sefer kuru kayısı 1 tane 2 ceviz 1lt su içtim
İftarda 3 köfte yanına 4_5 kaşık makarna
1kase salata 1kucuk kepçe çorba
3_4kasik yoğurt
2lt su içtim ekmek yemedim
Maden suyu ara öğünde birkaç tatli paketli yiyecek kaçamagim oldu o yüzden yürüyüşu attırdım ve meyve yemedim
Öğlen yürüyüş akşam iftar sonrası yürüyüş toplam 10bin adım attım
Bı bakayım bende ablaDoğru diyorsun bitanem arkadaşlardan biri rooibos çayından bahsetti. Bugün denk geldim aldım. Bagirsaklarimiz eski nesesine kavussun diye. Destek, muhabbet aynı amaç ve hedeflerle birlikte kilo vermek harika benim için de
Çok şükür iyi hissediyor canım ama bir süre ayağa kalkmamasi lazım o da beni yoruyor hâliyle. Mesleğimi soylememistim canım, öğretmenim.Enistemiz nasıl iyi hissediyor muEski sağlıklı günlerine tez zamanda kavuşur inşallah.
Kolaylıklar seninle olsun arkecim.Bankaci mıydın unutmuşum
Bir an önce iyilesirsin inşallah canım ya. Kolay değil o ağrıyı çekmek.Mecbur normal hayatıma donmem gerekıyor kaynanam ne kadar gelecek bugunde kızın kontrolü falan vardı ayak durduk hep gelınce yemek yap et aksam masada oturdum ağladım en son sol taraf cok cekıyor acıyor bakalım ilaç da kullanamadığım için krem cok fayda sağlamıyor biraz daha agır geçer sanırım bebıste kucak bebesı tam idare ediyoruz
Mthn83 kaptanım sende sormuştun şuraya iliştirivereyim senide
Daha da iyi olur inşallah.Çok şükür iyi hissediyor canım ama bir süre ayağa kalkmamasi lazım o da beni yoruyor hâliyle. Mesleğimi soylememistim canım, öğretmenim.
O arkadaş bendimDoğru diyorsun bitanem arkadaşlardan biri rooibos çayından bahsetti. Bugün denk geldim aldım. Bagirsaklarimiz eski nesesine kavussun diye. Destek, muhabbet aynı amaç ve hedeflerle birlikte kilo vermek harika benim için de
Tamamen hayatımızdan çıkarmayı doğru bulmuyorum ben canım. Hadi inşallah yok saysınPide ve reçeli yok sayman çok hoşuma gitti inşallah bedenimde yok saymıştır abla
Sadece sevmek , övmek yetmezO arkadaş bendimsevin beni, övün beni
Bende iki defa ictim ama devam etmedigim icin pek faydasini goremedim kiraz sapi cayi iciyorum wcye iyi geliyor oda iyi geliyorsa onu iceyim cesitlilik iyidirO arkadaş bendimsevin beni, övün beni
Henuz pide acilisi yapmadim pide tulum peyniri cay onceden vazgecemedigim ucluyduTamamen hayatımızdan çıkarmayı doğru bulmuyorum ben canım. Hadi inşallah yok saysın
Bekleyip görelim bakalımO zor biraz canım
Geçmiş olsun canımMecbur normal hayatıma donmem gerekıyor kaynanam ne kadar gelecek bugunde kızın kontrolü falan vardı ayak durduk hep gelınce yemek yap et aksam masada oturdum ağladım en son sol taraf cok cekıyor acıyor bakalım ilaç da kullanamadığım için krem cok fayda sağlamıyor biraz daha agır geçer sanırım bebıste kucak bebesı tam idare ediyoruz
Mthn83 kaptanım sende sormuştun şuraya iliştirivereyim senide
Ayni ben her duydugumu aliyorum herseyden mucize bekliyorum halbuki mucize benimSadece sevmek , övmek yetmez
Her gördüğüne atlayan ben, evi çay ocağına çevirdim.
Sağ ol tatlışım inşallah şifasını görürüz.Mthn83 kabizim diye diye hepimize bulastirdi.
Ben yapıyorum bir seyler ama yeterli mi bilmiyorum
Aminnn.Daha da iyi olur inşallah.
Benim mesleğimi biliyor musun
İnşallah işe yarar canım ya, ben sadece iki gün içip bırakmak zorunda kalmıştımSadece sevmek , övmek yetmez
Her gördüğüne atlayan ben, evi çay ocağına çevirdim.
Sağ ol tatlışım inşallah şifasını görürüz.Mthn83 kabizim diye diye hepimize bulastirdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?