- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.164
- 798
Nerden buluyorsunuz bu diyetisyenleri benimki daha bitter çikolata vermediBana Diyetisyenim haftada bir kere sütlü tatlı verdi,Ramazanda haftada 2 kere yiyebilirsin dedi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nerden buluyorsunuz bu diyetisyenleri benimki daha bitter çikolata vermediBana Diyetisyenim haftada bir kere sütlü tatlı verdi,Ramazanda haftada 2 kere yiyebilirsin dedi.
Dikkat etmen güzel olmuşMerhaba kizlar
Allah oruc tutanlarin orucunu kabul etsjn. Ben de tutardim ancak bobrek rahatsizligim var o nedenle tutamiyorum.
Bugun tek ogun yaptim gibi oldu.
Sabah yok
Oglen 12.00
Acik bufeye gittik
Bolca salata aldim ki cok sey almiim diye ama tabagimj baya doldurdum
1 yk tavuk sote
Bolca salata
2 parmak kadar tavuklu wrap
Biraz patates kiazrtmasi
2 Sogan halkasi
3 4 catal yas pasta
Aksam 3 kasik yogurt ve 2 3 lokma ekmek
Suyu cok az ictim
Elhan serap911
Spor
Adim sayisi 8760=876 puan
Cordelia
Afiyet olsun canımİyi geceler herkese bıgün oruç değildim yarın nasip olursa tutacağım menüm şöyle arkadaşlar
Öğle
Salata
1 dilim peynir
1 kivi
Ara
1 avuç kuruyemiş
Akşam
1 kepçe mercimek çorba
1 kepçe Kayseri mantısı
1 dilim ekmek
Salata
Ara
1 avuç kuruyemiş
2lt su
1 saat 10 dk yürüyüş serap911
Afiyet olsun
Abla sen ne yedin ciğerini yidiğim kızı oğlanı boşverMercimek çorbası
Lahmacun (erkeklere)
2 peynirli gözleme (kızıma)
Salata
Köz biber, patlıcan
Hazır yaşpasta
Tek parça ablaKaç bölüm
Buldum afiyet olsun
Ben akşam ilaç almak zorunda kaldım. 10 günü geçerse sorun oluyor dikkat etBu hafta senin dediğin o sıkıntıdan bendede var.Su çok içiyorum yürüyorum siyah çay hiç içmiyorum.Mate, yeşil çay,kiraz sapı çayı içiyorum ama yok yani.
Gönlü benden yana ablaKaptanım secmelerde Ece Didem ' i göremedim. Takımlara da yazmamisim. Nerede bu kız hangi takimda
Bana verelim. Zaten hafta bittiYa hahaha çok tatlısın vallaha Elhan abla napalim bu durumda
Afiyet olsunHayırlı geceler
Akşam iftarda kabak yemeği yoğurt ve tbe tükettim
Ara öğun muz bitter çikolata kuru kayısı yedim demli çay içtim
2lt geçkin iftar sahur arası su içtim
1 kase mercimek corbasi içtim
Sahur
Domates salatalık 2 dilim peynir 1 yumurta 2 ceviz zeytin 1er tatli kaşıgi bal ve reçel 2 kuru kayısı ve su ile sahurumu yaptım
Akşam iftardan sonra çıkıp yürüdüm
Yaklaşık gün içinde 7000adim atmisim
Yemedim ama kaptanımNerden buluyorsunuz bu diyetisyenleri benimki daha bitter çikolata vermedi
Günaydın CanımGünaydın
Muhtemelen canım. Benim de ödem oluyor inşallah bu haftayı etkilemezGünaydın kızlar
Başlangıç :84.9
Cumartesi :80,9
Bugün :81.6
Fark :+700
Sanırım ödem tuttum pms dönemi diye
Omuriliğin içinden geçtiği bir kanal var canım o kanal hem yapısal olarak hem de işte omurgamdaki kemiklerin olması gereken yerden kayıp olmaması gereken bir yere gelmesiyle o kanal daralıyor sinirler iyice sıkışıyor ve işlevini yerine getiremiyor. Öyle olunca da bacaklarımı hissetmedim hareket ettiremedim aylarca yatağa bağımlı yaşadım. Sonra ameliyat oldum düzeldi şükür. Ben geçireli çok oldu tam 7 yıl. Çok geçmiş olsun Allah kimsenin başına vermesin gerçekten çok zor bir durumKanal kayma nasıl oluyor
Felci nasıl, ne derece geçirdin
Ben de geçen sene geçirdim
Tebrik ederim canım
Olsun canım üzülme ödem geçici bir şey pmsde çok normal cumartesiye regl olursun inşallah bu haftayı da böyle geçir napalımGünaydın kızlar
Maşallah kuzum darısı bana
Çok güzel fark tebrik ederim
çok güzel tebrikler
Çok normal haftaya fazlaca eksi görürsün inşGünaydın kızlar
Teşekkür ederim kaptanımAfiyet olsun fridacim Güzel menü.