- 18 Mart 2018
- 30.564
- 121.510
- 598
- 35
Kaç bölüm
Çok geçmiş olsun. Acil şifalar diliyorumBugün kötü bir günElhan Mthn83
Kahvaltı 11.30
1 dilim kızarmış ekmek yarım Avokado çeçil peyniri
Sonrasında kötü bir durum oldu malesef kızımı yere bırakırken belim kitlendi ambulansla hastaneye kaldırıldım iki iğne ve serum aldım emzırdıgım ıcın ılac verılmedı bi sürede bebeğimi iğnelerden dolayı emzıremedim beyın ve sınır cerrahısıne gözükeceğim
Şuan minik minik yürüyorum ama kötü durumdayım yeni başladığım pilates de hayal oldu
Akşam
1 kade mercimek çorbası
1 tabak kabak graten
2 hurma
2 lokma pide
Su az akşam hastaneden 5 de geldim
3 bardak anca içtim durumlar böyle
Kanal kayma nasıl oluyorBel fıtığı dar kanal kayma ne ararsan vardı belimde canım sonra mecbur takıldı felç olunca
Bu hafta senin dediğin o sıkıntıdan bendede var.Su çok içiyorum yürüyorum siyah çay hiç içmiyorum.Mate, yeşil çay,kiraz sapı çayı içiyorum ama yok yani.Kendimi
Yaa yediğimde anarmollik yokki
Suyu da artirdim. 1 hafta oldu WC yok
Afiyet olsun canım
Smoothiemi içip uyuyucagim birazdan dün gece uyumak için iki saat yatakta döndüm durdum bugün beklemeden uyuyacağım. İyi nöbetler dilerim kuzum.Herkes uyudu sanırım.
Sahur vakti gelirler
Evet daha büyükAfiyet olsun canımHafif bir öğün olmuş.
Pomelo greyfurta benzeyen meyve sanırım.
Yok daha yeni oturdum, bulaşık makinesini boşalttım, diğerlerini doldurdum, normalde elde yıkar bekletmezdim, bugün bacaklar feciHerkes uyudu sanırım.
Sahur vakti gelirler
Amin canım inşallahEce Didem canım mübarek Ramazan' in bereketiyle inşallah gönlüne göre bir ev nasip olur. Kolayca , sıkıntısız bir şekilde ulaşmanızı dilerim. Allah nasip etsin.
Afiyet şeker olsunSmoothiemi içip uyuyucagim birazdan dün gece uyumak için iki saat yatakta döndüm durdum bugün beklemeden uyuyacağım. İyi nöbetler dilerim kuzum.
Rabbim gönlüne göre hayırlı bir ev nasip etsin canımAmin canım inşallah
Kolay gelsin canımYok daha yeni oturdum, bulaşık makinesini boşalttım, diğerlerini doldurdum, normalde elde yıkar bekletmezdim, bugün bacaklar feci
Ellerine sağlıkYarın erkeklere kıymalı tako yapacağım, çok merak ediyorum nasıl bişey, kıymalı olmasa ben de yerdim, kıyma yiyemiyorum, belki kendime mantarlı yapabilirim
Lahmacun hamuru ve içi arttı, değerlendirmek lazım
Sizlere de fikir olsun
Gelmedi malesefKolay gelsin canım
Makinede tertemiz yıkar şimdi
Uzat bacaklarını dinlen şimdi
Uykun geldiyse uyursun
Hayırlı geceler
Amin inşallah canımRabbim gönlüne göre hayırlı bir ev nasip etsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?