Yok canım her emlakçıya numara bıraktımEv işleri nasıl gidiyor canım var mı gönlüne göre bir yer
Afiyet olsunMerhaba kizlar
Allah oruc tutanlarin orucunu kabul etsjn. Ben de tutardim ancak bobrek rahatsizligim var o nedenle tutamiyorum.
Bugun tek ogun yaptim gibi oldu.
Sabah yok
Oglen 12.00
Acik bufeye gittik
Bolca salata aldim ki cok sey almiim diye ama tabagimj baya doldurdum
1 yk tavuk sote
Bolca salata
2 parmak kadar tavuklu wrap
Biraz patates kiazrtmasi
2 Sogan halkasi
3 4 catal yas pasta
Aksam 3 kasik yogurt ve 2 3 lokma ekmek
Suyu cok az ictim
Elhan serap911
Spor
Adim sayisi 8760=876 puan
Cordelia
Amin canım çok şükür iyiyim artık ağrı tutunca fena tutuyo ama o yüzden hepiniz belinize çok dikkat edinÇok geçmiş olsun canım
Rabbim beterinden korusun
Şükür gerçekten canım iyiyim artık arada tutsa da ağrısı eskiye göre bin şükürÇok geçmiş olsun , benim de skolyozdan dolayı var. Kanal daralmasi baya zor diye biliyorum m bugunumize şükür
Evet canımTrakyalımısın canım
En kısa sürede gönlüne göre bir ev bulursun inşallahYok canım her emlakçıya numara bıraktım
Sahibindene sürekli bakıyorum
Geçen hafta bir yer buldum
Sabah aradım opsiyonlandı dediler
Kentsel dönüşüm varya o yüzden kiralık evler hemen kapışılıyor. Canım çok sıkılıyor bu ev işine
Benimde bir nasibim vardır elbet diyip
kendimi avutuyorum.
Amin canım inşallahEn kısa sürede gönlüne göre bir ev bulursun inşallah
Afiyet olsun
Kalkıyorum aileme hazırlıyorum ama açlık bozulmasın diye yemedim aslındaTatlım afiyet olsun. Minnak bir şey de olsa sahur bereketi niyetine yemeni isterdim. Bu bir hurma olabilir, iki üç kaşık yoğurt, bir meyve
Öyle deme kaptanım baklava en güzeliydiBaklava hariç çok güzel
Hahaha tadını unuttum nasıl birseydi acabaÖyle deme kaptanım baklava en güzeliydi
Tavsiyem ne kadar uzun emzirirsen o kadar iyi, benim son torunumdan 3 ay küçük tanıdığın bebeği benim torundan sağlıklı ve diri, kemikleri filan gayet güzel, benim torun şiş ve zor hareket ediyormamada onlar içinbende mama vermek istiyorum ama biberon tutmuyo
gaz sancıları bi bitse hayırlısıyla çok yorucu oluyo tüm gün kucakta hoplata zıplata yoksa sürekli ağlıyo
Mercimek çorbasıHayırlı ramazanlar kızlar ne yemek yaptınız
Ben kokusunu da seviyorumTeşekkür ederim
Teşekkür ederim canım
Ĺezzeti güzel ben sevdim tek püf noktası soğuk suyla yıkayıp soğuk suyla pidireceksin yoksa kendine has kokusunu sevmeyebilirsin ama soğuk suyla koku falan kalmıyor
Teşekkür ederim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?