• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

İyi akşamlar 11 Mart menüm 💙
Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. Cordelia Cordelia serap911 serap911 💙

Kahvaltı saat 10:30 2 haşlanmış yumurta, peynir, 4 adet zeytin, domates, salatalık, maydanoz

Ara:KK15:30 bir bardak sütlü neskafe, bir armut, bir avuç fıstık

Akşam: 19:15 yarım kepçe ezogelin çorbası, bir tabakta bir servis kaşığı pilav, bir servis kaşığı, suyundan süzülmüş kurufasülye 2 kaşık yoğurt

1,5 saat ev süpürme spordan sayıyorum, benim için yürüyüşten daha zor. çeşitli nedenlerden 2 aydır evi çok ihmal ettim bayrama kadar biraz toparlarım umarım
Afiyet olsun fridacim 😘 Güzel menü. :KK5:

Afiyet olsun Lenacim. :KK60:
Öğretmenliğimin ilk yıllarında Hatay / Yayladağı' nda sahura davet edilmiştim. Esmer bulgur pilavını her gece pişirme adetleri varmış . O tadı hatırladım 🥺
Teşekkür ederim 😘
İlk kez denedim pişmesi uzun sürdü ama lezzetli geldi eşim normal bulgurdan daha çok sevdi.
Trakyada da ev yapımı erişte yenir sahurda ama tam suyunu çekmemiş olacak.

Pazartesi menum
Sabah 6 30 sekersiz kahve mini croissant 🥐
Oglen 13h00 bir kepce haslama bezelye havuc karisik iki parca tavuk gogsu bir dilim noix cocolu tart

Aksam 18:00 dort ymkasigi sebze corbasi uc ymkasigi patates sogan kavurmasi yogurt lu

Yesil cay
Iki litre su Cordelia Cordelia Mthn83 Mthn83
Afiyet olsun canım 😘 Bazı mamaların ne olduğunu anlamasam da iyidir inşallah ☺️

O mens şişkinliği bende de başladı kaptanım :KK43: cuma , cumartesi , pazar , pazartesi : 4 günden birinde gelen gelecek gibi duruyor
Yarın benim eksi çıkmam önemli. Ama sen kendinden emin olduktan sonra sıkma canını ♥️
Uydurdum bitanem 🥰 Yarım içli köfte yedim fazladan ama tadına bakmak istedim :olamaz:
Afiyet olsun canım 😘
Pazartesi menum
Sabah 6 30 sekersiz kahve mini croissant 🥐
Oglen 13h00 bir kepce haslama bezelye havuc karisik iki parca tavuk gogsu bir dilim noix cocolu tart

Aksam 18:00 dort ymkasigi sebze corbasi uc ymkasigi patates sogan kavurmasi yogurt lu

Yesil cay
Iki litre su Cordelia Cordelia Mthn83 Mthn83
Kız bulmaca gibi 🙄
Lezzetli bisiler onlar galiba afiyet olsun 😍

Takimca kalplerimiz bir🫶🏻 ne smoothiesi acaba? Ben oglumla kalkiyorum sabah granola ve birer yumurta yemeği planladik bakalim...
Vişne, çilek , kayısı , böğürtlen, yaban mersini karışık meyve smoothiesi :confused:
Sizin planınız da güzel. Bir gece ben de öyle yiyeyim. :KK5:Daha 29 gecemiz var. 😅

Merhaba kizlar
Allah oruc tutanlarin orucunu kabul etsjn. Ben de tutardim ancak bobrek rahatsizligim var o nedenle tutamiyorum.
Bugun tek ogun yaptim gibi oldu.

Sabah yok

Oglen 12.00
Acik bufeye gittik
Bolca salata aldim ki cok sey almiim diye ama tabagimj baya doldurdum
1 yk tavuk sote
Bolca salata
2 parmak kadar tavuklu wrap
Biraz patates kiazrtmasi
2 Sogan halkasi
3 4 catal yas pasta

Aksam 3 kasik yogurt ve 2 3 lokma ekmek