Uydurdum bitanem Yarım içli köfte yedim fazladan ama tadına bakmak istedimKaptanım evde ki hesap çarşıya uydu mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uydurdum bitanem Yarım içli köfte yedim fazladan ama tadına bakmak istedimKaptanım evde ki hesap çarşıya uydu mu
Afiyet olsun fridacim Güzel menü.İyi akşamlar 11 Mart menüm
Elhan Cordelia serap911
Kahvaltı saat 10:30 2 haşlanmış yumurta, peynir, 4 adet zeytin, domates, salatalık, maydanoz
Ara30 bir bardak sütlü neskafe, bir armut, bir avuç fıstık
Akşam: 19:15 yarım kepçe ezogelin çorbası, bir tabakta bir servis kaşığı pilav, bir servis kaşığı, suyundan süzülmüş kurufasülye 2 kaşık yoğurt
1,5 saat ev süpürme spordan sayıyorum, benim için yürüyüşten daha zor. çeşitli nedenlerden 2 aydır evi çok ihmal ettim bayrama kadar biraz toparlarım umarım
Takimca kalplerimiz bir ne smoothiesi acaba? Ben oglumla kalkiyorum sabah granola ve birer yumurta yemeği planladik bakalim...Afiyet olsun Leylacim. Corbamiz ve koftemizle pisti olmuşuz Bugun sahuru smoothie ile geçirmeyi planlıyorum.
Teşekkür ederimAfiyet olsun Lenacim.
Öğretmenliğimin ilk yıllarında Hatay / Yayladağı' nda sahura davet edilmiştim. Esmer bulgur pilavını her gece pişirme adetleri varmış . O tadı hatırladım
Afiyet olsun canım Bazı mamaların ne olduğunu anlamasam da iyidir inşallah
Yarın benim eksi çıkmam önemli. Ama sen kendinden emin olduktan sonra sıkma canınıO mens şişkinliği bende de başladı kaptanım cuma , cumartesi , pazar , pazartesi : 4 günden birinde gelen gelecek gibi duruyor
Afiyet olsun canımUydurdum bitanem Yarım içli köfte yedim fazladan ama tadına bakmak istedim
Kız bulmaca gibi
Sağol KaptanımAfiyet olsun Ecem
Sahur ve iftar muhteşem
Vişne, çilek , kayısı , böğürtlen, yaban mersini karışık meyve smoothiesiTakimca kalplerimiz bir ne smoothiesi acaba? Ben oglumla kalkiyorum sabah granola ve birer yumurta yemeği planladik bakalim...
Yanlış anlamadıysam biri kruvasan biri hindistan cevizli tartAfiyet olsun canım Bazı mamaların ne olduğunu anlamasam da iyidir inşallah
Ev işleri nasıl gidiyor canım var mı gönlüne göre bir yerSağol Kaptanım
Afiyet olsun KaptanımUydurdum bitanem Yarım içli köfte yedim fazladan ama tadına bakmak istedim
Tatlım afiyet olsun. Minnak bir şey de olsa sahur bereketi niyetine yemeni isterdim. Bu bir hurma olabilir, iki üç kaşık yoğurt, bir meyve
Trakyalımısın canımTeşekkür ederim
İlk kez denedim pişmesi uzun sürdü ama lezzetli geldi eşim normal bulgurdan daha çok sevdi.
Trakyada da ev yapımı erişte yenir sahurda ama tam suyunu çekmemiş olacak.
Bugün deneyeyim ben de ablacım. SağolasınGeçmiş olsun canım.
Ramazan ayında muhtemel migren ataklarına karşı sahurda ilaç alarak önlem alıyorum sen de öyle yap canım. Allah şifa versin. Tuttuğun orucu Allah kabul etsin.
İnşallahteşekkürler canım
teşekkürler canım
Afiyet olsun canım
evet canım çoğu bilmiyor seneye sende yap inşallah
afiyet olsun canım
Gel bizde yiyelim kordişim
Evet sağolsun Allah razı olsun.Perşembe gelecek benim ki
Çok geçmiş olsun canım
Eşinden Allah razı olsun yarana merhem olmuş. Orucuna yara bandı
Yaa benimde geçen hafta öyleydi işte