Bende oruç tutmuyorum fakat eşim oruçlu olduğu için ramazanda iftarda yemek yiyoruzAkşam ne yicez kiben aslında oruç değilim ama orucum. Seviyorum oruç ruhunu
Teşekkür ederimAfiyet olsun
Teşekkür ederim canımAfiyetler olsun canım
Afiyetler olsun hic yemedim kara bugday lezzeti nasıl canım
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun canım
Hayır iftarlar canımHayırlı iftarlar
Menü güzel afiyet olsun karabuğdayli dolma nasıl oldu acabaMenümü yazayım
Sabah
Bir haşlanmış yumurta
Bir dilim peynir
Maydanoz
Bir tane zeytin
Şekersiz çay
Öğle
Üç tane karabugdaylı biber dolması
İki kaşık yoğurt
Ara
Bir tane elma
Bir bardak hindistan cevizi sütü
Akşam
Bir tane fit karnıyarık
Salata
Su 3.5 litre spor 1 saat tempolu yürüyüş ve 30 dakika leslie
Elhan Cordelia serap911
Doyurmayacak gibi düşünme çok güzel doyuracak dedi chia tohumunu yoğurda önceden koyacağım ki şişsin birazda kırmızı meyve ezip ekleyeceğim yemeye hazır olduğunda ananas dilimleyeceğim. Umarım doyururKahvaltı nerdeyse ara öğün gibi olmuşbende 2 gün bu kahvaltıyı yapayım ananas alayımda becerebilirsem. ben biraz klasik peynir, yumurta zeytin seviyorum da benimkide hep aynı oluyor
Liste için teşekkürler
Kırmızı meyve olarak dondurulmuş mu aldinDoyurmayacak gibi düşünme çok güzel doyuracak dedi chia tohumunu yoğurda önceden koyacağım ki şişsin birazda kırmızı meyve ezip ekleyeceğim yemeye hazır olduğunda ananas dilimleyeceğim. Umarım doyurur
Teşekkür ederim canımMenü güzel afiyet olsun karabuğdayli dolma nasıl oldu acaba
Afiyet olsun
Sağol canımİftardan sonra canım. Yarınki kilo bildirimi de oruçlular için 14:00-16:00 arası
Evet hem daha hesaplı hem içine ezerek koyacağım için sorun olmaz diye düşündümKırmızı meyve olarak dondurulmuş mu aldin
İftardan sonra Sahur ve iftar olarak yazıyoruzSelam Arkadaşlar
Oruçlular olarak yemek listemizi kaçta atıcaz iftardan sonramı ?
Bugün çok yoruldum
Bütün gün kızıma alışveriş ettim
Şimdi okuldan alıp eve girdim şükür
Bu gece nöbetteyim
Sahuru iş yerinde yapıcam nasipse
Çilekte olabilir aslında taze olarak bulması daha kolayEvet hem daha hesaplı hem içine ezerek koyacağım için sorun olmaz diye düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?