- 24 Aralık 2023
- 2.238
- 11.874
- 123
- 26
Koydum yine olmadı tuzlugun kapağı acıkmış bende dökerken bütün tuz içine gittiAfiyet olsun canım 1 patatesi soy 2 ye kes at içine 1 kere daha kaynat sonra patatesi içinden al tuzunu bira azaltması lazım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Koydum yine olmadı tuzlugun kapağı acıkmış bende dökerken bütün tuz içine gittiAfiyet olsun canım 1 patatesi soy 2 ye kes at içine 1 kere daha kaynat sonra patatesi içinden al tuzunu bira azaltması lazım
Bence olmaz artik o koydum olmadıSuyunu süz yeniden biraz su ekle içine patates at kaynat belki kurtulur
Canım çok fazla tuz koyduysan zaten fasulyelerin içi de emiyor o tuzu, kurtulma şansı çok az...hafif tuzlu olduğunda patates biraz su eklemek kurtarıyorBence olmaz artik o koydum olmadı
Tuzluk mahfetti ya kapağı acıkmış gitti içine 1 tencerede yemek kimse yiyemedi çok üzüldüm Allah affetsin nasıl çöpe atcam bilmiyorumCanım çok fazla tuz koyduysan zaten fasulyelerin içi de emiyor o tuzu, kurtulma şansı çok az...hafif tuzlu olduğunda patates biraz su eklemek kurtarıyor
Yok Başak değilim Koç burcuyum ama yükselenim alçalanım bi yerlerimde Başak olmalı çünkü tertip düzen nizam temizlik böyle şeyleri çok seviyorumBana kendim konuşuyor gibi geldi yapmaya çok üşenirim ama temizlenince bayılırım. Sende de başak lık olabilir mi acaba
Ödenmiş canım sıkıntı etme hadi şifa olsun yeni listende ödemler giderTünaydın hanımlar
Diyetisyenden geldim 1.6 kg artı çıktı. Kas ve yağda artış yok. Ödem aşırı yükselmiş %49 a inmişti şimdi %53 olmuş. Bu hafta ödemi atmaya yönelik liste verdi.
Oooo ne güzel alışveriş yorgunluğu en güzeli bayılırım elimde alışveriş poşetleriyle gezmeye özellikle içinde kozmetik de varsa deymeyin keyfimeSelam Arkadaşlar
Oruçlular olarak yemek listemizi kaçta atıcaz iftardan sonramı ?
Bugün çok yoruldum
Bütün gün kızıma alışveriş ettim
Şimdi okuldan alıp eve girdim şükür
Bu gece nöbetteyim
Sahuru iş yerinde yapıcam nasipse
Maske bugun çok korktu komşu bahçede arabasını süpürdü yavrum odasından çıkmıyor
Kozmetik bende çok severim bakmadım ama yakın zamanda gratise uğramam lazım ihtiyaçlarım var.Bir cüzdan beğendim kendime kıyamadım Kızıma kıyafetler ayakkabılar çifter çifter aldım.Anne olmak böyle bir şeymiş galiba .Oooo ne güzel alışveriş yorgunluğu enn sevdiğimmm bayılırım elimde alışveriş poşetleriyle gezmeye özellikle içinde kozmetik de varsa deymeyin keyfime
teşekkürler canımafiyet olsun canım
teşekkürler canımAfiyetler olsun canım
Afiyetler olsun hic yemedim kara bugday lezzeti nasıl canım
Afiyet olsun canımBende tarhana çorbası ıspanak yemeği
Yoğurt olacak
evet canım çoğu bilmiyor seneye sende yap inşallahİlk defa duydum bilmiyordum
afiyet olsun canımHayırlı ramazanlar canlar, bende yeşil fasulye, pilav yeşillik ayran
Gel bizde yiyelim kordişimAkşam ne yicez ki ben aslında oruç değilim ama orucum. Seviyorum oruç ruhunu
İftarı yaptıktan spnra canımLenaG Bugün oruçlular beslenme listesini ne zaman atıcak gruba sen biliyormusun canım
İftardan sonra canım. Yarınki kilo bildirimi de oruçlular için 14:00-16:00 arasıLenaG Bugün oruçlular beslenme listesini ne zaman atıcak gruba sen biliyormusun canım
Afiyet olsun menü çok güzelHerkese hayırlı iftarlar
11 mart menüm
10.00 kahvaltı
2 yemek kaşığı yulaf
1 yemek kaşığı chia
1 yerli muz
1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi
1 bardak hindistan cevizi sütü
1 tatlı kaşığı ham kakao
14.30 ara
1 elma
1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi
18.00 akşam
2 kepçe yayla çorbası
7-8 yemek kaşığı zeytinyağlı taze fasulye
1 küçük haşlanmış pancar
1 küçük dilim karpuz tadına bakma amaçlı:)
Su: 3.5 lt
7000 adım
Elhan Mthn83 Cordelia
Kahvaltı nerdeyse ara öğün gibi olmuş bende 2 gün bu kahvaltıyı yapayım ananas alayımda becerebilirsem. ben biraz klasik peynir, yumurta zeytin seviyorum da benimkide hep aynı oluyorBen de şaşırtayım dedim tam şaşırdı kendini bünye.