Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın canım acaba neden regl vs mi var?Geçen cumartesi 66,2
Bugün 66,8 artidayim
Canım bugün en çok kilo veren Kaptan rakip takımın en iyi oyuncusunu alacak kendi takımından en çok kilo alan oyuncuyu karşı takıma verecek yani kilolarınızı bilmesi gerekiyorGünaydın arkadaşlar. Tartılar yüzümüze gülsün inşallah.
Canım kaptanlar Elhan Cordelia bugünkü olayı tam anlamak için soruyorum. Takım kaptanları oyuncu değişikliğini bizim bugünkü kilolarimizi bilerek mi yapıyor, yoksa biz bildirim yapmadan kör atış mi yapıyor. Yani onlar değişiklik yapmadan kilo bildirimi yapıyor muyuz. Bu detayı bilmiyorum yanlışlık olmasın.
Kaptanlarin bildirimleri açıklandıktan sonra transfer hakkını kazanan kaptan isterse tablonun yayımlanmasını bekler transferini öyle gercekleştirir isterse de kör atışı yapabilir tamamen kendi inisiyatifine kalmış . Bu zamana kadar tablo doğrultusunda karar vermek daha çok tercih sebebi olmuştur.Günaydın arkadaşlar. Tartılar yüzümüze gülsün inşallah.
Canım kaptanlar Elhan Cordelia bugünkü olayı tam anlamak için soruyorum. Takım kaptanları oyuncu değişikliğini bizim bugünkü kilolarimizi bilerek mi yapıyor, yoksa biz bildirim yapmadan kör atış mi yapıyor. Yani onlar değişiklik yapmadan kilo bildirimi yapıyor muyuz. Bu detayı bilmiyorum yanlışlık olmasın.
Afiyet olsun canım Pazartesi hatunlar genelde kuru fasulye yemeyi tercih etmiş.Günaydın canlar 4 Mart menü
Kahvaltı 10
Bir simit
Kk peynir
2 ceviz ,4 badem 2 incir kürü
5 de akşam yemeği
Bir tabak Kuru fasulye
2yk bulgur pilavı
Bol turp ve yeşillik
13 bin adım 1300 puan Elhan Cordelia M Minicikfzt
Eki Görüntüle 3396719
Listede canımEllerine sağlık canım benim
Arkadaş listelerde değil mi? Merak ettim.
Değil mi tatlımOlsun eksi eksidir
Sarılalım:) tek rakibim sensin. Cumartesi seni gecicem tatli kisDeğil mi tatlım
Salı bildirimim
Geçen Cumartesi: 66.85
Salı: 66.75
Fark : -100 gr
M Minicikfzt
Cordelia
Mthn83
İyiyim şükür tembellikten kalkamıyorumNeyin var?
Canım bugün en çok kilo veren Kaptan rakip takımın en iyi oyuncusunu alacak kendi takımından en çok kilo alan oyuncuyu karşı takıma verecek yani kilolarınızı bilmesi gerekiyor
İkinize de çok teşekkür ederimKaptanlarin bildirimleri açıklandıktan sonra transfer hakkını kazanan kaptan isterse tablonun yayımlanmasını bekler transferini öyle gercekleştirir isterse de kör atışı yapabilir tamamen kendi inisiyatifine kalmış . Bu zamana kadar tablo doğrultusunda karar vermek daha çok tercih sebebi olmuştur.
Günaydın bitanemmmGünaydın
80' ler ligine ön başvuru yapılmıştır
Kilo kontrolünü yaptın gereğini yaparsın kuzum .Salı bildirimi
Cumartesi: 74 kg
Bu gün: 75 kg
Çok üzgünüm
Geçtiğimiz haftalarda da yine böyle hazımsızlık ve şişkinlikle artı görmüştüm.Cumartesi gününe kadar güzel bir kilo vereceğim inşallah
Elhan @mtnn83
Günaydın canımGünaydın herkese hayırlı sabahlar