Ben yazdım 342.000Sen sıradaki mesajı kim yazacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben yazdım 342.000Sen sıradaki mesajı kim yazacak
Senin olmuş sayisıradaki mesajı kim yazacak
Maşallah canım
Maşallah canım ya herkes mükemmel bugünGünaydın Güzel Bir Gün Olsun
Takım Kaptanlarım
Elhan
M Minicikfzt
Cordelia
Cumartesi:112,3
Bugün:111,4
Tebrikler
Teşekkürler KaptanımMaşallah canım ya herkes mükemmel bugün
Cumartesiye tek bir tanesi kalmayacak canım.
Biz de sana güveniyoruz bitanem
Tebrikler Lenacim hep yüzün gülsün inşallah.
Bayağı olmuş canım gitmeyeli, bence hala düzenin oturmamıştır ama ihmal etmemek gerek.Giderim olmazsa gerçekten canım doğumdan sonra bir kez kontrole gittim sadece doktor çağırmıştı bebek 2 aylıktı bı daha gitmedim
Henüz bildirimlere bakmadım kaptancım ama inşallah tartı seni bugün mutlu eder.O kadar şiş hissediyorum ki kendimi şu an bence Mthn83 kazanacak yarını artı çıkacak gibi hissediyorum artı çıkarsam üzülürüm baya ama kilo değil bence o da ödem olacak
ahh çok teşekkür ederim, ne güzel bir buket, içim açıldı.
Acaba tartı mi bozuldu diye düşünmedim değil her eve gelen görünce tartilmak istiyor çok kaliteli birşey de değil. Bırakmamak önemli bence başkası olsa morali bozulur aaa o kadar aç kaldım pikniğe ona buna gittim yemedim zaten veremiyorum gidip yiyeyim amaaa insan kendisini biliyorsa birsyler var diyor o yüzden kendimi biliyorum ve hiç üzülmüyorum cumartesine kadar baya giderBiz de sana güveniyoruz bitanem
Aynı duyguları taşıyorum seninle normal bir insan yediklerimle -1000 verirdi bizimki bir sıfırı unutmuş Canimiz sağ olsun yeter ki dikkatle devam edeceğiz.
Canım
Canım Sen tartı fotoğraf paylaşımı yapmıyormusun.